Nisan ayinda dondurulmus embriyoyla transfer olacaklar gelin bu gunleri beraber gecirelim...

O zamn yarin 10. Gunun yapabilirsin canim

kızlar yarın doktorumu arayacağım....histereskopi olmuştum sıkıntı yok dedı..yarın arayacağım kar bebeklerımı isteyeceğim eğer gel yapalım derse bebeğimi almaya başlıcam rahım kalınlaşması için tedaviye başlanacak

hadi ins bende oldum histeroskopi canm allah kolaylik versin canm hayrli olsun

Rahim kalınlaşması sorunu mu var canım sende de

dimi cok hakllisin ama bugun bebislerim sanki kendini daha cok hissettirdi yada banaoyle gelio galba kasiklrimda agri oluyo hafiften bugun yogunlasti ama takipteyim
Canımm hiç sıkma canını takipte etme tadını cıkar tatlımm bebişlerin seninleee:)))

Mrb kizlar bugun uykusuzluk ve 4.5 saatlik ucak yolculugu beni herzamankinden dahada yormus bacaklarim agridan kopuyor bir ara uyuyakalmisim sukur agrim biraz azalmis hafif hafif mide bulantilarimda baslamis aramiza yeni katilan butun arkadaslara hosgeldiniz diyorum insallah hepinizden topigin neredeyse ilk elemanlari olan acelyacicegi ve ben pozitif sonuclar aldik cok sukur kapiyi pozitifle actik allah daim etsin hayirli bi topik burasi insallah hepinizden aliriz bu guzel sonucu heran duamdasiniz ben hala kendiminkine inanamiyorum bi tuhafim insallah allah bugunleri sizede gosterir ve bebislerimizin saglikla dunyaya geldiklerinide

canm ins bu arada inan okudum senn durumuda ama suan unuttum senbekliyomusun yoksa durumun nedir
Canmm benim 2 tüp bebek tedavimm trasfer günü iptal oldu dondurulmuş embriyoydu çözülürken hücre kaybı yasadık adetimle tekrar baslafım iğnele kullanıyorum yumişler için pkoluyum ama rn büyül sorunum rahim duvarım kalınlaşmıyo

kacla basliyosun peki ignelere kalinlastiramiyolarmi peki ilacla falan nerde tedavi oluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…