- 6 Ekim 2014
- 1.656
- 1.117
- 78
O zamn yarin 10. Gunun yapabilirsin canimevet zaten ilk olarak o arkadasa yazdim ayni durumdayiz die ve inanin onun sonucunu nasil birheycanla okudum anlatamam ve idrarda test yapmis onu gordum kalbim kut kut atmaya basladi ve sonra kan sonucu okudum sanki benim kan sonucum cikti varya benm 5 gun embriyosu 2 tane transfer edildi
yaa olmusmudur sizce bende pek belirti yokk taYaanii eğer 5 gün embiyosuysa dayanamasanda olur sanki annesi
yarin 9 canm 10 olmadim daha cumartesi oldum transferO zamn yarin 10. Gunun yapabilirsin canim
hadi ins bende oldum histeroskopi canm allah kolaylik versin canm hayrli olsunkızlar yarın doktorumu arayacağım....histereskopi olmuştum sıkıntı yok dedı..yarın arayacağım kar bebeklerımı isteyeceğim eğer gel yapalım derse bebeğimi almaya başlıcam rahım kalınlaşması için tedaviye başlanacak
histereskopiden sonrakı ayda transfer yaparsan şans artıyormuş doğrumuhadi ins bende oldum histeroskopi canm allah kolaylik versin canm hayrli olsun
Yaaa sakınn belirti arayıp canını sıkma bebişleride üzme annesi kmse belirti yasamıyo kiiyaa olmusmudur sizce bende pek belirti yokk ta
Rahim kalınlaşması sorunu mu var canım sende dekızlar yarın doktorumu arayacağım....histereskopi olmuştum sıkıntı yok dedı..yarın arayacağım kar bebeklerımı isteyeceğim eğer gel yapalım derse bebeğimi almaya başlıcam rahım kalınlaşması için tedaviye başlanacak
hayır yok cnmRahim kalınlaşması sorunu mu var canım sende de
Ayy çokk sevindimm canımm bende var sen öyle yazınca acaba oldum iyiki yok kuzumhayır yok cnm
walla onu bilmiyorum ben canm hic okadar arastirmaya girmedim acikcasi histeroskopi oldum sonra 2 mi 3 ay sonra tup bebege basladik tam tarih hatirlamiyorumkihistereskopiden sonrakı ayda transfer yaparsan şans artıyormuş doğrumu
tabiiki bosuna histeroskopi ve laporoskopi yapilmiyor histeroskopide polip ve miyom gibi seyler temizleniyorhistereskopiden sonra transfer avantajlı mı cvp???
benden polip temizlemisler meselatabiiki bosuna histeroskopi ve laporoskopi yapilmiyor histeroskopide polip ve miyom gibi seyler temizleniyor
dimi cok hakllisin ama bugun bebislerim sanki kendini daha cok hissettirdi yada banaoyle gelio galba kasiklrimda agri oluyo hafiften bugun yogunlasti ama takipteyimYaaa sakınn belirti arayıp canını sıkma bebişleride üzme annesi kmse belirti yasamıyo kii
Canımm hiç sıkma canını takipte etme tadını cıkar tatlımm bebişlerin seninleee:)))dimi cok hakllisin ama bugun bebislerim sanki kendini daha cok hissettirdi yada banaoyle gelio galba kasiklrimda agri oluyo hafiften bugun yogunlasti ama takipteyim
canm ins bu arada inan okudum senn durumuda ama suan unuttum senbekliyomusun yoksa durumun nedirCanımm hiç sıkma canını takipte etme tadını cıkar tatlımm bebişlerin seninleee:)))
Canmm benim 2 tüp bebek tedavimm trasfer günü iptal oldu dondurulmuş embriyoydu çözülürken hücre kaybı yasadık adetimle tekrar baslafım iğnele kullanıyorum yumişler için pkoluyum ama rn büyül sorunum rahim duvarım kalınlaşmıyocanm ins bu arada inan okudum senn durumuda ama suan unuttum senbekliyomusun yoksa durumun nedir
kacla basliyosun peki ignelere kalinlastiramiyolarmi peki ilacla falan nerde tedavi oluyosunCanmm benim 2 tüp bebek tedavimm trasfer günü iptal oldu dondurulmuş embriyoydu çözülürken hücre kaybı yasadık adetimle tekrar baslafım iğnele kullanıyorum yumişler için pkoluyum ama rn büyül sorunum rahim duvarım kalınlaşmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?