doktor histereskopi yaptı sıkıntı yok dedi.mayısda yapabılırz dedı deben korkuorm yapsam 2.ci adtımde erken olmaz demisweet-73 doktorunda oyle demedi ki sana cnm ikinci adette gel diye
öyleyiş cnm ama erken mı değilmi kafayı yıcem korkuormDondurulmus sansi yuksek cok sukur bndeelsal da pozitif i gorduk dondurulmuslarla, histereskopi de yapmissin, rahime cizik atiliyor deyilmi
belkıde yarın bır arayacagım doktorumuErken olsaydi doktorun gel ddemezdi gonlunu ferah tut canm, belki mayis senin ayindir insallh
Masallh kardesime guzelmis degerin 8. Gune gore, bn de pazartesi tekrarliyacam ins, daha dun yaptim testi ya, yani 13. Gunde yapacam canim
kızlar bi fikir verin ltfennnn((ben mart ayında kürtaj oldum 2.ci adetimde dondurulmuş transferı yapacam erken mı sızceeee ((
amin..histereskopi rahme çizik atmak mıymış bılmıodumAmin allah nazarlardan saklasin tamamina erdirsin benimkinide cumlesininkinide dileyenlerede tez vakitte nasibetsin insallah.
Canim bana sorarsan dr. un her ne diyorsa bire bir uygula emin olki hic bir dr basarisiz bir ivf yapmak istemez icin rahat olsun insallah rabbim senidetusemim inde yüzünü güldürecek.
CAnım histereskopi Rahimin içine bakılıyo perde varmı rahimde yada polip tarzı şeyler varmı diye bunlar tutnmasını engelliyo çünki bebişin bence druna güven doğru bi yol izliyo çünkiamin..histereskopi rahme çizik atmak mıymış bılmıodum
Sagol canim darisi senin veGünaydın kızlar nasılsınız?bebişlerimiz geliyormus hayırlı olsun.çarşamba kontrolum var inşallah herşey yolundadır transfer günümü netleştirirz
tedavin hayirla sonuclanir ins hosgeldin, evt adet duzensizlihpgi gorulyor, bn iki hafta bir goruyordum taki 3. Ayda duzeldi adetlrm, ama dokyor ilac veriyor duzenli olmasi icin, bir iki adete kadr duzelir yaniKızlar merhaba, benimde ilk denemem negatif bundan sonra dondurulmuşlarla devam edicem. Merak ettiğim bişey var negatifi aldıktan sonra adet düzeniniz bozuldu mu? ne kadar sürede adet oldunuz? Şu an ben hiçbirşey planlayamıyorum acaba zamanında adet olur muyum?
Saol canım inşallah.kızıma söylemiştik bunlar kardeşinin kardeşin gelicek fln diye kardeşim nerde diye sorup duruyor simdiSagol canim darisi senin vetusemim in basina insallh tabi sonuc bekleyen herkesin
tedavin hayirla sonuclanir ins hosgeldin, evt adet duzensizlihpgi gorulyor, bn iki hafta bir goruyordum taki 3. Ayda duzeldi adetlrm, ama dokyor ilac veriyor duzenli olmasi icin, bir iki adete kadr duzelir yani
Günaydın kızlar nasılsınız?bebişlerimiz geliyormus hayırlı olsun.çarşamba kontrolum var inşallah herşey yolundadır transfer günümü netleştirirz
Canim evime geldim bugun beylik bitti her is bana kaldi esim ise gitti gece gelir rtik zaten olsa ne olacak hic yardimci degil allah yardimcim oldun bakalim ne yapicam nasil yapicamelsal nerdesin cnm durumlar nasil
Saol canım inşallah.kızıma söylemiştik bunlar kardeşinin kardeşin gelicek fln diye kardeşim nerde diye sorup duruyor simdi
hadi yaa üff ben bir de histeroskopi olucam Neyse hoşbuldum bu arada
Canımm yeni girdim düğün vardı kuzinin koşturdum biraz iğnelere devam kızlar bişey sorucam cetrotid diye bi iğne daha eklediler bugün iğneme neden ben gonal f kullanıyorum bugün cetrotidde kullandım ayrıyeten ne için bilen varmıtusemim gunaydin cnm nasilsin nasil gidiyor tedavin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?