hos buldukMrb kizlar bugun uykusuzluk ve 4.5 saatlik ucak yolculugu beni herzamankinden dahada yormus bacaklarim agridan kopuyor bir ara uyuyakalmisim sukur agrim biraz azalmis hafif hafif mide bulantilarimda baslamis aramiza yeni katilan butun arkadaslara hosgeldiniz diyorum insallah hepinizden topigin neredeyse ilk elemanlari olanacelyacicegi ve ben pozitif sonuclar aldik cok sukur kapiyi pozitifle actik allah daim etsin hayirli bi topik burasi insallah hepinizden aliriz bu guzel sonucu heran duamdasiniz ben hala kendiminkine inanamiyorum bi tuhafim insallah allah bugunleri sizede gosterir ve bebislerimizin saglikla dunyaya geldiklerinide
Canmm benim 2 tüp bebek tedavimm trasfer günü iptal oldu dondurulmuş embriyoydu çözülürken hücre kaybı yasadık adetimle tekrar baslafım iğnele kullanıyorum yumişler için pkoluyum ama rn büyül sorunum rahim duvarım kalınlaşmıyo[/QUOT
Hadi hayirlisi canim guzel haberlerle geliriz bizde kan vercez bugunkizlar gunaydin sabah sabah polikilinikte aldim solugu kan verdim olucem heycandan
hadi insllah yaaaa ben bekliyorum eve gidemiyorumnheycandanHadi hayirlisi canim guzel haberlerle geliriz bizde kan vercez bugunelsal la
Ne zamn cikarhadi insllah yaaaa ben bekliyorum eve gidemiyorumnheycandan
10 da galibaNe zamn cikar
Bnde kan verdim on gibi sanirim cikar ins10 da galiba
Hadi ya sonuc ne cikti cnmcok uzgunum negatif
0.14Hadi ya sonuc ne cikti cnm
Dur bakalim belki yukselir daha test gunune 3 gun var. 3. Gun embriyosumuydu
Canım 187.5 la basladım iğnelere kalınlaşmıyo canım ilaçlara cvp vermiyo pek skreç geçirdim ozon aldım ama yine aynı maalesefkacla basliyosun peki ignelere kalinlastiramiyolarmi peki ilacla falan nerde tedavi oluyosun
5 gunDur bakalim belki yukselir daha test gunune 3 gun var. 3. Gun embriyosumuydu
Rabbim hayirli evlatlar versin insallh uzulme cogumuZ ilk denemede negatifi gorduk,buda bizim sinavimiz canim
Canim insallh bu sefer kalinlasma olur bebisin tutunur Allh buyukturCanım 187.5 la basladım iğnelere kalınlaşmıyo canım ilaçlara cvp vermiyo pek skreç geçirdim ozon aldım ama yine aynı maalesef
Canımm belki hayırlısı böyledir canın çok yanıyo bunun tarifi yok biliyorum ama isyan etme canımm
İnşallahh kuzumm inşallah olur bakalımmCanim insallh bu sefer kalinlasma olur bebisin tutunur Allh buyuktur
simdi negatifi goren 3 gun sonra pozitifi nasil gorurkiDur bakalim belki yukselir daha test gunune 3 gun var. 3. Gun embriyosumuydu
simdi negatifi goren 3 gun sonra pozitifi nasil gorurkiDur bakalim belki yukselir daha test gunune 3 gun var. 3. Gun embriyosumuydu
En genede 12. Yaptir cnm hic belli olmaz. Doktoruna haber verdinmi konustunuz mu ne ddi hNisimdi negatifi goren 3 gun sonra pozitifi nasil gorurki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?