Canim belli bi buyukluge ulasan yumurtalarin zamanindan once catlamamasi nedeniyle ekleniyor hadi canim az kalmis ozaman hayirli haberlerle gel insallahCanımm yeni girdim düğün vardı kuzinin koşturdum biraz iğnelere devam kızlar bişey sorucam cetrotid diye bi iğne daha eklediler bugün iğneme neden ben gonal f kullanıyorum bugün cetrotidde kullandım ayrıyeten ne için bilen varmı
Ayyy canımm ağzın bal yesin emii ne güzel konustın sen öyleCanim belli bi buyukluge ulasan yumurtalarin zamanindan once catlamamasi nedeniyle ekleniyor hadi canim az kalmis ozaman hayirli haberlerle gel insallah
Canımm bende hiç ağrı yapmamıştı ama bünyeden bünyeye fark ediyo demek kikizlar dondurulmus tedavsindeki ilaclar sizde bel ayak agrisi yaptimi oluyorum agridan
cok korkiyorum adet agrisi gibi dayanilmaz birsey buCanımm bende hiç ağrı yapmamıştı ama bünyeden bünyeye fark ediyo demek ki
Canımm doktorunu bi arasan keskeecok korkiyorum adet agrisi gibi dayanilmaz birsey bu
İnşallah kızlar inş yumiler kalitwli olur bende hamiş olurum hayırlısıylaBen de kullanmisyim cnm doktor banada vermisti, bide merional diye ignelerden de vermisti, ne ise yRadigini soulemislerdi ama hatirlamiyorum cNim ya, sanirim yumurtalarin Zamansiz catlamasin diye cnm, ins kalitelili yumoslarin olur canim
Bende olmustu hem bel, hemde bacaklarim cok fena agrilar giriyordu, belimin agrisi devam ediyor hala, ama sen gene sor doktoruna cNim, ins bebeisin tutunuyordur sanakizlar dondurulmus tedavsindeki ilaclar sizde bel ayak agrisi yaptimi oluyorum agridan
Insallh olacaksin canim allhn izniyle az kaldi bugun kacinci gundu igne tedavininİnşallah kızlar inş yumiler kalitwli olur bende hamiş olurum hayırlısıyla
Bugün 6. Günüm canım salı günü başladım iğneye pkoluyum da benInsallh olacaksin canim allhn izniyle az kaldi bugun kacinci gundu igne tedavinin
İnşalllah allah basip ederse ikinci olucak,tüp bebek piskolojık olarak zor bi dönem bu dönemde cocukla biraz zorlandım ilacımı içmeyi unuttum diye saat kurutorum artık.kızımda hiç unutmazdım dk sayarsım şimdi anca saatle eya not yazdım öyle hatırlıyotumSagol canim darisi basiniza insallah hamile oldugumuzu ogrendik sira simdi onu koruyabilmekte insallah basaririz rabbim firsat versin tamamina erdirsin hepimizinkinide sizlerdende pozitif sonuc alarak sevindirsin bizi insallah
Canim evime geldim bugun beylik bitti her is bana kaldi esim ise gitti gece gelir rtik zaten olsa ne olacak hic yardimci degil allah yardimcim oldun bakalim ne yapicam nasil yapicam
Sizin ikinci olacak insallah hayirlisi insallah hadi rast gelsin kolay gelsin canim
Hosgeldiin ...
meraba canm sennle durumumyz ayni olmus bende ohhss oldum bende 2 ay bekledim ve anca 18 nisanda transferimi oldum bende estrofem kullaniyorum.suan da senn durumun ne suandaslm arkadaslar ocak sonu subat gibi ilk ivf tedavim icin memorial hastanesine gitmeye karar verdim ve gittimde ancak 18 subatta yapilmasini bekledigim transfer olmadi cunku ohss oldum. Ikinci adetinde gel dediler vee simdi ikinci adetim bitti iste o gunler ultrasonda hersey normal goruldu estrofem kullanmaya basladim tahminime gore transferim 17 nisanda olacak istedimki bu donemi ayni durumun icinde olanlarla beraber gecirelim . Allah emeklerimizi bosa cikarmasin bizimde yuzumuzu guldursun insallah. Bu arada benim evlilikte ve cocuk istemekte besinci yilim ve ilk tup bebek denemem.
Canımm hayırlı olsunn hosgeldn aramızaa test tarihin ne zaman bebişin seninleymş bakk sıkıca tutunmuş ben burdayım anne diyokizlar oncelikle herkeze meraba kisaca kendimden bende bahsedeyim ben pkoluyim ve 6 ay once histeroskopi oldum ve tup bebek tedavisine basladim 30 ocakta transferim olucaktiki ben 29 ocakta ciddi bir sekilde ohss olunca transferin iptal edildi adetlerim biraz gecikince dondurulmus embriyolarla 18 nisanda transferimi oldum yarin transferin 9 gunu bu topigi tesaduf olrak gordum ve nasil kacirdim die uzuldum tam benlik konular ve inanin usenmeden sil bastan hepsi i tek tek okudum hamile olan arkadaslarim allah hayirli etsin darisi basima daha bu gune kadar bir belirti yokken bugun kasik agrisi biraz daha yogunlasti sanki bebegim ben burdaymisim der edasin da ins rabbim nasip eder bende 7 yillik evliyim ve ilk tedavim benm nasip olurda olursa ilk bebegim olucak inanin sizleri okurken kalbim yerinden cikicakmis gibi heycanlanlanip okudum vedaha da umitlendim morel oldunuz bende guzel haberlerle gelicem ins
hosgeldin cnm, insallh sende pozititi gorup, bizim kervana katilirsin, 7 senedir bekledigin bebisin seninledir insallh, kac tane embriyo konuldu ve kacinci gun du canm? elsal arkadsimizda senin gibi ilk denemesinde transferi ertelenip dondurulmus olarak transfer oldu, ve hayirlisiyla poziyifi gordu insallah, darisi basina, ne zmn test gununkizlar oncelikle herkeze meraba kisaca kendimden bende bahsedeyim ben pkoluyim ve 6 ay once histeroskopi oldum ve tup bebek tedavisine basladim 30 ocakta transferim olucaktiki ben 29 ocakta ciddi bir sekilde ohss olunca transferin iptal edildi adetlerim biraz gecikince dondurulmus embriyolarla 18 nisanda transferimi oldum yarin transferin 9 gunu bu topigi tesaduf olrak gordum ve nasil kacirdim die uzuldum tam benlik konular ve inanin usenmeden sil bastan hepsi i tek tek okudum hamile olan arkadaslarim allah hayirli etsin darisi basima daha bu gune kadar bir belirti yokken bugun kasik agrisi biraz daha yogunlasti sanki bebegim ben burdaymisim der edasin da ins rabbim nasip eder bende 7 yillik evliyim ve ilk tedavim benm nasip olurda olursa ilk bebegim olucak inanin sizleri okurken kalbim yerinden cikicakmis gibi heycanlanlanip okudum vedaha da umitlendim morel oldunuz bende guzel haberlerle gelicem ins
canm test tarihim 30 nisan ama ben dayanamicam galbaCanımm hayırlı olsunn hosgeldn aramızaa test tarihin ne zaman bebişin seninleymş bakk sıkıca tutunmuş ben burdayım anne diyof
Yaanii eğer 5 gün embiyosuysa dayanamasanda olur sanki annesicanm test tarihim 30 nisan ama ben dayanamicam galba
evet zaten ilk olarak o arkadasa yazdim ayni durumdayiz die ve inanin onun sonucunu nasil birheycanla okudum anlatamam ve idrarda test yapmis onu gordum kalbim kut kut atmaya basladi ve sonra kan sonucu okudum sanki benim kan sonucum cikti varya benm 5 gun embriyosu 2 tane transfer edildihosgeldin cnm, insallh sende pozititi gorup, bizim kervana katilirsin, 7 senedir bekledigin bebisin seninledir insallh, kac tane embriyo konuldu ve kacinci gun du canm? elsal arkadsimizda senin gibi ilk denemesinde transferi ertelenip dondurulmus olarak transfer oldu, ve hayirlisiyla poziyifi gordu insallah, darisi basina, ne zmn test gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?