Nisan ayinda dondurulmus embriyoyla transfer olacaklar gelin bu gunleri beraber gecirelim...

Canim belli bi buyukluge ulasan yumurtalarin zamanindan once catlamamasi nedeniyle ekleniyor hadi canim az kalmis ozaman hayirli haberlerle gel insallah

Canim belli bi buyukluge ulasan yumurtalarin zamanindan once catlamamasi nedeniyle ekleniyor hadi canim az kalmis ozaman hayirli haberlerle gel insallah
Ayyy canımm ağzın bal yesin emii ne güzel konustın sen öyle ayy inşallah canım yaa hayırlısıyla

Kızlar mrb. Nisan 23 de transferim oldu. 2 istiyodum fakat yaşım 34 olduğu için tek koydular. Biraz hayal kırıklığı yaşadım. Ctesi test günümü bekliyorum. 5 tanede dondurulmuşum var. Hakkımızda hayırlısı....

kizlar dondurulmus tedavsindeki ilaclar sizde bel ayak agrisi yaptimi oluyorum agridan

Ben de kullanmisyim cnm doktor banada vermisti, bide merional diye ignelerden de vermisti, ne ise yRadigini soulemislerdi ama hatirlamiyorum cNim ya, sanirim yumurtalarin Zamansiz catlamasin diye cnm, ins kalitelili yumoslarin olur canim

Ben de kullanmisyim cnm doktor banada vermisti, bide merional diye ignelerden de vermisti, ne ise yRadigini soulemislerdi ama hatirlamiyorum cNim ya, sanirim yumurtalarin Zamansiz catlamasin diye cnm, ins kalitelili yumoslarin olur canim
İnşallah kızlar inş yumiler kalitwli olur bende hamiş olurum hayırlısıyla

kizlar dondurulmus tedavsindeki ilaclar sizde bel ayak agrisi yaptimi oluyorum agridan
Bende olmustu hem bel, hemde bacaklarim cok fena agrilar giriyordu, belimin agrisi devam ediyor hala, ama sen gene sor doktoruna cNim, ins bebeisin tutunuyordur sana

İnşalllah allah basip ederse ikinci olucak,tüp bebek piskolojık olarak zor bi dönem bu dönemde cocukla biraz zorlandım ilacımı içmeyi unuttum diye saat kurutorum artık.kızımda hiç unutmazdım dk sayarsım şimdi anca saatle eya not yazdım öyle hatırlıyotumibşallah tabbimin izbiyle alırsınız kucagınıza

me
meraba canm sennle durumumyz ayni olmus bende ohhss oldum bende 2 ay bekledim ve anca 18 nisanda transferimi oldum bende estrofem kullaniyorum.suan da senn durumun ne suanda

kizlar oncelikle herkeze meraba kisaca kendimden bende bahsedeyim ben pkoluyim ve 6 ay once histeroskopi oldum ve tup bebek tedavisine basladim 30 ocakta transferim olucaktiki ben 29 ocakta ciddi bir sekilde ohss olunca transferin iptal edildi adetlerim biraz gecikince dondurulmus embriyolarla 18 nisanda transferimi oldum yarin transferin 9 gunu bu topigi tesaduf olrak gordum ve nasil kacirdim die uzuldum tam benlik konular ve inanin usenmeden sil bastan hepsi i tek tek okudum hamile olan arkadaslarim allah hayirli etsin darisi basima daha bu gune kadar bir belirti yokken bugun kasik agrisi biraz daha yogunlasti sanki bebegim ben burdaymisim der edasin da ins rabbim nasip eder bende 7 yillik evliyim ve ilk tedavim benm nasip olurda olursa ilk bebegim olucak inanin sizleri okurken kalbim yerinden cikicakmis gibi heycanlanlanip okudum vedaha da umitlendim morel oldunuz bende guzel haberlerle gelicem ins

Canımm hayırlı olsunn hosgeldn aramızaa test tarihin ne zaman bebişin seninleymş bakk sıkıca tutunmuş ben burdayım anne diyo f

hosgeldin cnm, insallh sende pozititi gorup, bizim kervana katilirsin, 7 senedir bekledigin bebisin seninledir insallh, kac tane embriyo konuldu ve kacinci gun du canm? elsal arkadsimizda senin gibi ilk denemesinde transferi ertelenip dondurulmus olarak transfer oldu, ve hayirlisiyla poziyifi gordu insallah, darisi basina, ne zmn test gunun

evet zaten ilk olarak o arkadasa yazdim ayni durumdayiz die ve inanin onun sonucunu nasil birheycanla okudum anlatamam ve idrarda test yapmis onu gordum kalbim kut kut atmaya basladi ve sonra kan sonucu okudum sanki benim kan sonucum cikti varya benm 5 gun embriyosu 2 tane transfer edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…