Nisan ayinda dondurulmus embriyoyla transfer olacaklar gelin bu gunleri beraber gecirelim...

Canım benim transferim iptal oldu hayırlısıyla tekrar baslıycam sizin güzel habetleriniz umut oluyo bana rabbim bebişine kavustursun tez zamanda tüm isteyenleri

Canım benim transferim iptal oldu hayırlısıyla tekrar baslıycam sizin güzel habetleriniz umut oluyo bana rabbim bebişine kavustursun tez zamanda tüm isteyenleri
Amin tatlim bnm sagol, sende hayirlisiyla hi an once baslayip cok guzel sonuclar alirsin insallah canim bnm, bebislerinle girersin topige ins

Amin tatlim bnm sagol, sende hayirlisiyla hi an once baslayip cok guzel sonuclar alirsin insallah canim bnm, bebislerinle girersin topige ins
İnşallah tatlım hayırlısıyla bi an önce başlamak istiyorum bende inş bende bş gün kızlar hamişim derim

Slm kizlar bugun 3. Gunum firsat buldukca sirt ustu uzanmaya calisiyorum ama cogunlukla oturuyorum hafif bi kabizlik sorunu yasiyorum onun disinda ozellikle alt dislerimde sizlama var alt karnimda doluluk var bacaklarimdaki siddetli agri gecti sadece ilk gun vardi simdi sadece huzursuz bacak durumum var dun aksamdan sonra midem bulaniyordu ama sabah uyandigimda gecmisti bende durum bunlar sizlerde ne var ne yok kizlar??

Canımm kabızlığın için kayısı yersen çok faydası olur dikkat et bebişe güzel haberlerini bekliyoruz

ya bende dondurulmus transferı yapacam çoook korkuormmmmm

Biz yaptirdik bakalim insallah korkulacak birsey yoktu simdiye kadar hersey yolunda gitti cok sukur. Korkulariniz neler?

Canımm kabızlığın için kayısı yersen çok faydası olur dikkat et bebişe güzel haberlerini bekliyoruz

Tusemim canim insallah bakiyorum hayirlisiya sizlere guzel haberlerimi verip umut olucam insallah en erken test benmi yapiyorum simdi ? Kabizlik icinde bolca su iciyorum kayisida yiyorum sebze falan bakalim insallah sorunsuz bi sekilde altlayicaz bu gunleri. Bana kabiz olmamaya dikkat et dediler baska bi yerde acaba kabizlik ne acidan olumsuz etkiliyorki ?

Ikınıyosun kabız olunca bu bebişin tutunmasını etkiliyor o yüzden tatlım bol kayısı ye ve su iç pozitif düşün iyi olucak ben inanıyorum sende inan

Bnmde 5. gunumdu canlar yarin 6 insallh duanizi esirgemeyin bizden, bn de sizler icin ediyrm rabbim kabul ederse insallahh

Ikınıyosun kabız olunca bu bebişin tutunmasını etkiliyor o yüzden tatlım bol kayısı ye ve su iç pozitif düşün iyi olucak ben inanıyorum sende inan

Tusemim canim cok sagol insallah hepimiz pocitif sonuclar aliriz sen ne durumdasin
Bu arada seninde ilk bebismi olucak kac yillik evlisin?

Bnmde 5. gunumdu canlar yarin 6 insallh duanizi esirgemeyin bizden, bn de sizler icin ediyrm rabbim kabul ederse insallahh

Acelyacicegi canim benim 4. Gun senin 6 varmi vucudunda hissettigin bi degisiklik benim bugunde belim agirmaya basladi. Allahim insallah bizide pozitif sonuclarla sevindirsin

İlk bebei .canım 6 bitti 7. Yıla girdik biz evlilikte yarın randevum var dr bulent beyle bakalım hayırlısı

İlk bebei .canım 6 bitti 7. Yıla girdik biz evlilikte yarın randevum var dr bulent beyle bakalım hayırlısı
Ay canim insallah bizimde olur benimde besinci yilim insallah yarin guzel gecer ve hayirlisiyla sende baslarsin ve hsyirlisiyla anne oluruz

Ay canim insallah bizimde olur benimde besinci yilim insallah yarin guzel gecer ve hayirlisiyla sende baslarsin ve hsyirlisiyla anne oluruz
İnsallah canım rabbim daha fazla evlat hasreti cektirmesin hayırlısıyla tum isteyenlere versin bizi de icinden ayırmasın canım

elsal canim dun belim agriyordu aksam bide ara ara batma oldu, gunduz pek bi seyim yok canim, pek bir belirtim yok, sadece bazen gobek cevresinde bi cekme hissediyorum yada batma mi anlamadim pek bi alaka veremedim bilmiyorum, sen neler yapiyorsun canim, tusemim sen napiyon canim

İnsallah canım rabbim daha fazla evlat hasreti cektirmesin hayırlısıyla tum isteyenlere versin bizi de icinden ayırmasın canım

Amin canim amin insallah daha fazla hasret cektirmedin hayirli saglikli evlatlar versin bizede.

Anksiyetenin geçebilecek bişey oldugunu biliyorum ama takıntılar kötü

İyiyim canımm yarın ywni tedavim baalıyo bülent beyle yeni umutkar yeni heyecanlar hayırlısı inşallah iyi haberlerinizi bekliyorum sizden

Amin canim amin insallah daha fazla hasret cektirmedin hayirli saglikli evlatlar versin bizede.
Aminnnn canımmmm tez zamanda insallahhhh

İyiyim canımm yarın ywni tedavim baalıyo bülent beyle yeni umutkar yeni heyecanlar hayırlısı inşallah iyi haberlerinizi bekliyorum sizden

Aminnnn canımmmm tez zamanda insallahhhh
Hade hayirlisi olsun insallah canim, bizde sana guzel haber vermek isteriz rabbimin izniyle.. bize duadan baska bisey dusmez. Bugun uc aylarin baslangici dualar kabul olur insallhhhh

elsal canim bnm cocuk yoktu 4. seneme grdim. Iki tane 5. Gun embriyosu koydular. Ilaclarim estrofem, ecoprin, progestan fitil, progestan igne sabah aksm. Bide folio diye vitamin hapi. Sabah aksam saglik ocagina kadr gelip ignemi oluyorum. Yavas yavs yuruyorum istesemde hizlanamam cunku igne yerlerim aciyor. Evde de ufak tefek islerimi yapiyorum. Agir is yapmuyrm oyle iste. Tutup tutmamasi rabbim e kalmis. Kendime ve bu surecteki tum yol arkadslarima dua ediyorum

Bana igne vermediler sadece estrofem ve crinone diye bi vaginal jel kullniyorum ha birde folic asid kullaniyorum ignem falan olmadigi icin hep evdeyim sana bana tusemim e ve cumle evlat hasreti cekenlere rabbim bagislasin hayirli saglikli evlat bu mubarek aylarda insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…