inşallah canım benm inşallah burda toplanalım hep birlikte dualar edelım bırbırımıze inşallahGecmis olsun cnm benimde ilk dondurulmus tedavimde ayni oldu bi ani kanamayla kaybettim bebislerimi allah bidaha yasatmasin inss
Cnm inss bu son tedavilerimiz olsun bebislerimiz 9 ay g obisimizde kalsin saglikla doguralim inss sonrada cnm
teşekkür ederim mücize anne çok şükür sen yırttın allah kucagna almayıda naip etsin darısı bizleretopiğin hayırlı bol bebişli olsun canım
teşekkür ederim mücize anne çok şükür sen yırttın allah kucagna almayıda naip etsin darısı bizleremaşallah saglıkla kucagnada alırsın inşallah bizlerede bol bol dua et
inşallah arkadaşım valla heveslendım senden bır ay dahamı ertelesem senn kurlerı yapsam dıye duşunmuyo deglminşallah mucizem olur mucize gibi geldi öyle devam eder Dualarım sizlerle en kısa zamanda sizlerinde mucizeleri gelir inşallahgöbüşleriniz dolar inşallah
inşallah arkadaşım valla heveslendım senden bır ay dahamı ertelesem senn kurlerı yapsam dıye duşunmuyo deglmsen pko muydun sıkıntı neydı sende tatlm
giliforu bende iciyorum ama benmde kılodan herhalde bende kılo aldıkça adet olmamaya basladım bugunden ıtıbarencanım bizim asıl sorunumuz spermlerle alakalı bendede pko vardı hazirandan beri glifor kullanıyorum pko ii geliyormuş insülin direnci oluşturmak için doktorum kilomu bahane etti kilondan tutmuyor dedi geçen ay başlayacaktım bende kürler çok ilgimi çekti ve başladım nasip bana iyi geldi kaçıncı denemen olacak senin
giliforu bende iciyorum ama benmde kılodan herhalde bende kılo aldıkça adet olmamaya basladım bugunden ıtıbarenbogazımı tutacam yemek yemek yok bende testere dıslı ıcıyommm ama çok kötü tadı yaa Zayıflamayı başarırsam bende deneyecem senn kurlerden kızzzzzzzzzzzz Bızım tohumda problem yok tarlada anacıgmmmmmmmmm
canm bende yenı baslıcam dıyete sporo bakalm verrsem senn kurlerden yaparm ben 2 kez kendılınden kaldım 1 asılama 1 tup 1 de donmus denedm bu ıkıncı son donmusun malesef bakalım artıkben kilo vermedim veremedim spora başlamıştım spor yapıyordum donmuşmu deneyeceksin
hamiş nasılsın bugün tatlm nasıl oldun senn pıt pıtları sabırsızlıkla beklıyorumm ya bıse soracam dıgerını dusurrken sancın oldumu hıççhayırlı olsun topiğinInşaallah uğur getirsin bebişi bol olan topik olsun
sen doktora nezaman gideceksin canımmmmmmmmmmmminşallah mucizem olur mucize gibi geldi öyle devam eder dualarım sizlerle en kısa zamanda sizlerinde mucizeleri gelir inşallahgöbüşleriniz dolar inşallah
hamiş nasılsın bugün tatlm nasıl oldun senn pıt pıtları sabırsızlıkla beklıyorumm ya bıse soracam dıgerını dusurrken sancın oldumu hıçç
inşallah canm ama çok hoş dimiiiiiiiiiiicanım yaaasen çok yaşa evin yavrularınla dolsun
HMMM 2 GÜNDE BITTI YANI DIMI ŞUAN IYISIN AMA DIMI AŞKIM CUMARTESIMI GIDECEN PIT PITLARAcanım benim daha iyiyimbende büyük bir heyecanla bekliyorum:18::18:çok sancım oldu canım çok ağrı yaptı ağrı ile birlikte koyu bir pıhtı geldi 1gün kırmızı sonraki 2 gün kahverengi lekelenme devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?