Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Gecmis olsun cnm benimde ilk dondurulmus tedavimde ayni oldu bi ani kanamayla kaybettim bebislerimi allah bidaha yasatmasin inss
Cnm inss bu son tedavilerimiz olsun bebislerimiz 9 ay g obisimizde kalsin saglikla doguralim inss sonrada cnm
inşallah canım benm inşallah burda toplanalım hep birlikte dualar edelım bırbırımıze inşallah

günaydınnn kızlar
zaman yaklaştıkça
içimde farklı hisler başladı yine
allahım busefer boşa gitmesin
bu sefer tut elimden
yarabbım yalvarıyorum
sana açtım ellerimi dua ediyorum
sen gönlümün muradını ver bana
sen güldür yüzümü
hayırda senden
şerde
ben bunu biliyorum
gönlümüzü sen ferahlat yarbbim

teşekkür ederim mücize anne çok şükür sen yırttın allah kucagna almayıda naip etsin darısı bizleremaşallah saglıkla kucagnada alırsın inşallah bizlerede bol bol dua et

inşallah mucizem olur mucize gibi geldi öyle devam eder Dualarım sizlerle en kısa zamanda sizlerinde mucizeleri gelir inşallah göbüşleriniz dolar inşallah

inşallah mucizem olur mucize gibi geldi öyle devam eder Dualarım sizlerle en kısa zamanda sizlerinde mucizeleri gelir inşallah göbüşleriniz dolar inşallah
inşallah arkadaşım valla heveslendım senden bır ay dahamı ertelesem senn kurlerı yapsam dıye duşunmuyo deglm sen pko muydun sıkıntı neydı sende tatlm

inşallah arkadaşım valla heveslendım senden bır ay dahamı ertelesem senn kurlerı yapsam dıye duşunmuyo deglm sen pko muydun sıkıntı neydı sende tatlm

canım bizim asıl sorunumuz spermlerle alakalı bendede pko vardı hazirandan beri glifor kullanıyorum pko ii geliyormuş insülin direnci oluşturmak için doktorum kilomu bahane etti kilondan tutmuyor dedi geçen ay başlayacaktım bende kürler çok ilgimi çekti ve başladım nasip bana iyi geldi kaçıncı denemen olacak senin

giliforu bende iciyorum ama benmde kılodan herhalde bende kılo aldıkça adet olmamaya basladım bugunden ıtıbaren bogazımı tutacam yemek yemek yok bende testere dıslı ıcıyommm ama çok kötü tadı yaa Zayıflamayı başarırsam bende deneyecem senn kurlerden kızzzzzzzzzzzz Bızım tohumda problem yok tarlada anacıgmmmmmmmmm

ben kilo vermedim veremedim spora başlamıştım spor yapıyordum donmuşmu deneyeceksin

[h=2]5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz[/h]
ben ergenlik çağında 70 kg olmuştum. sonra bu diyetle 43 kg oldum ve kortizonlu tedavi görüp, arkasından hamile kalana kadar da hiç kilo almadım. diyet aşağıdaki gibi;

1. gün: Sadece haşlanmış patates yiyeceksiniz. Sabah, öğlen, akşam. Başka bir şey yok. Ama istediğiniz kadar, kusana kadar yiyebilirsiniz. PATATESLERE BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.

2. gün: Yalnızca sebze. Ama aklınıza gelebilecek her tür sebzeyi yiyebilirsiniz. Yağsız olmak kaydıyla her tür çiğ salata, yine yağsız haşlanmış sebze yemekleri, türlüler... BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR.
[/B][/COLOR]Sabahtan itibaren HANGı SEBZELERLE BAŞLIYORSANIZ ONUNLA DEVAM EDıYORSUNUZ. ıSTERSENıZ 40 CEŞıT SEBZE YıYEBıLıRSıNıZ. AMA BU SEBZELERıN SABAH Kı TABAĞINIZDA OLMASI GEREKıYOR.YANı GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.

3. gün: Bugün et günü. Yine sabahtan başlayarak haşlanmış, ızgara ne çeşit olursa olsun, yağsız et. Yağsız ton balığı, ızgara balık, tavuk...GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ.BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYOR

4. gün: meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

5. gün: Yalnızca yumurta. BAHARAT DIŞINDA HıÇ BıR ŞEY ıLAVE EDıLMıYORYada yağsız diyet süt veya yoğurt. seçim sizin....B]GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ[/B][/COLOR]

6. ve 7. günler bu diyetin bayramları yani dinlenme günleri, istediğinizi, özlediğinizi yiyebilirsiniz. Ama ölçülü davranmak ve ölçülü yemek gerekiyor. fazlaya kaçarsanız 5 kilonun 2 sini alıyorsunuz...

Hafta başında yine aynı sırayla diyeti uygulamaya başlayabilirsiniz.

Şekersiz açık çay, kahve, yeşil çay her daim serbest.

bana katılmak isteyen var mı??? :lepi:

bir de lütfen halsizlik yorguluk asabiyet vs hissetmemek icin haftada bir gün bira mayası kürü uygulamayı unutmayınız..

DıYETE KATILAN ARKADAŞLARIN BAŞLANGIÇ ve VERDıKLERı KG'LARI NI GÖSTEREN LıNK AŞAĞIDADIR...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...l#post12384216
[/COLOR]
HADİ GÖRELİM SABRINIZIBEN YARIN BAŞLIYORUM KATILMAK İSTEYEENLERİ BEKLİYORUMMM

hamiş nasılsın bugün tatlm nasıl oldun senn pıt pıtları sabırsızlıkla beklıyorumm ya bıse soracam dıgerını dusurrken sancın oldumu hıçç

canım benim daha iyiyimbende büyük bir heyecanla bekliyorum:18::18:çok sancım oldu canım çok ağrı yaptı ağrı ile birlikte koyu bir pıhtı geldi 1gün kırmızı sonraki 2 gün kahverengi lekelenme devam etti

HMMM 2 GÜNDE BITTI YANI DIMI ŞUAN IYISIN AMA DIMI AŞKIM CUMARTESIMI GIDECEN PIT PITLARA

kızlar eşim rüyasında beni doğum yaptıgmı görmüş 1 kızımız olmuş saçı uzunmuş ve aynı bana benziyomuşş sizce nasıl bir rüya buuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…