kızlar eşim rüyasında beni doğum yaptıgmı görmüş 1 kızımız olmuş saçı uzunmuş ve aynı bana benziyomuşş sizce nasıl bir rüya buuu
hahhaa aynen canm sen ne yapıyon şimdiKiz sen cok yasa emi guldurdun beni valla bende biktim allahtan kis yoksa yandiydik bu seslerden
inşallah canm ben baktım güzel birşey inşallah herşey guzel olur yaa ayy burnuma bazlama sıkma kokusu geliyooo acıktım galibaaCnm ruyalardan anlamam ama hayir olsun inss allah gonlunuzden geceni tez vakitte gondersin ruyanizi gercege döndursün insss
hahhaa aynen canm sen ne yapıyon şimdi
inşallah canm ben baktım güzel birşey inşallah herşey guzel olur yaa ayy burnuma bazlama sıkma kokusu geliyooo acıktım galibaa
ben basladm 2. aym basla tabı depoları doldur bebişe en az 3 ay önceden içmek lazmmış yaaİyiyim cnm yaa gun gecsinde tedaviye baslamak istiyorum inss folikasit icmeye baslasammi diyorum sen iciyormuydun
yaa afiyet olsun canm bende çorba yaptm yüksük çorbası ondan içtim eşim görevli daha gelmediiİnss cnm benim bende ispanakli borek yaptirdim firina yeni yedik simdide bir elimde cay kk da takiliyorum
nezamandır evlısın kaç sene oldu canmmİnss cnm benim bende ispanakli borek yaptirdim firina yeni yedik simdide bir elimde cay kk da takiliyorum
Bende icim ozaman tamam cnmben basladm 2. aym basla tabı depoları doldur bebişe en az 3 ay önceden içmek lazmmış yaa
Sagol cnm ellerine saglik sana da afiyet olsun cnmyaa afiyet olsun canm bende çorba yaptm yüksük çorbası ondan içtim eşim görevli daha gelmedii
nezamandır evlısın kaç sene oldu canmm
anladm canm çok şükür 1 umudun var canm darısı bizlere inşallah inşallah 2.de olurr allah emeklerını yemesın ee kaçkez tup denednBende icim ozaman tamam cnm
Sagol cnm ellerine saglik sana da afiyet olsun cnm
14 yil bitti yeni 13 yasinda bir tane oglum var teyzesi son uc yildirda ikinci icin ugrasiyoruz cnm benim tuplerde sorun olustu 2 kere dıs gebelik gecirince tupbebege yoneldik cnm
anladm canm çok şükür 1 umudun var canm darısı bizlere inşallah inşallah 2.de olurr allah emeklerını yemesın ee kaçkez tup denedn
hmm anladm canm şimdi donmuş deneyeceksın deglmiiiiİnss cnm benim allah hakkimizda hayirlisini versin inssz iki denedim ilki olmadi ikincide tutmustu fakat dusukle sonuclandi cnm
hmm anladm canm şimdi donmuş deneyeceksın deglmiiii
inşallah bu sefer olur yaaa alah emeklerimizi yemesin canm bende nisanda bakalm yarında diyete başlıyorum sende folicasite başla bence biran önceeEvet cnm inss nisanda
canm nasılsın senı merak ettım ben ???????????????topiğin hayırlı bol bebişli olsun canım
canm nasılsın senı merak ettım ben ???????????????
inşallah canm tebrik ederimm ????????????canım değerim iyi çıkmış darısı sizlere olsun inşallah
inşallah canm tebrik ederimm ????????????allah kucagna aalmayıda nasip etsin arkadaşımm
inşallah gelecek asla kötü bişe getirme aklına evet haklısın malesef geze geze hamılelık bende gecıremıyorm hasretm ama çok şükür buna sukur o senn mucizen bunu untma olacak deherkez gibi laylaylom bir hamilelik yaşayamıyoruz biz canım hamile kalmak ayrı sorun hamile kal kan değerleri kan değeri ii kese kese iyi pıt pıtlar vesaire vesaire sitem değil asla ama o bebek kucağımıza gelecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?