inşallah gelecek asla kötü bişe getirme aklına evet haklısın malesef geze geze hamılelık bende gecıremıyorm hasretm ama çok şükür buna sukur o senn mucizen bunu untma olacak de
ya çok dıkkat et canm ıyı bı doktora gıtseydın ama alttan ultrason zararı yok bnm tup doktorm hep alttan bakar daha net görebılmek ıcın korkma ılaçlarıı kullan yat wc harıcı kalkma ayaga dıkkat et ve bol s u ıc hayırlı haberlerını beklıyormkan değerim çok güzel yükselmişti bugün doktor baktı keseyi göremedi önde büzüşmüş bişey var kist gibi duruyor dedi arkada geride var gibi ama göremiyorum dedi alttan bakacağım dedi bende zararlıysa bakmayın dedim gönlüm olmayınca doplere gönderdi tanı olarakta yazmış dış gebelik beynim döndü gittim 2 saatten fazla bekledim çektirdim neyseki dış gebelik değilmiş kese endimetriyuma gömülmüş dış gebelik değil dediler orda geri gittim doktora dedim böyle olmuş elimde rapor olmadan bişi diyemem dedi eve geldim en azından tüp ümidim var düşündüm dışgebelikse tüpü patlatır falan tüptende olurum tüp umudumda kalmaz diye endişe ettim özele gittim mecburen alttan baktırdım keseyi gördü içinde minik bi kesecik daha vardı bi haftaya bebeğimizde gelişir dedi progestan verdi düşük önleyici bakalım bekleyip göreceğim ama belim çok ağrıyor şimdi
canım ben 8 nisandaki transferimle kızımı kucağıma aldım şükürler olsun... bahar ayında hormonlar coştuğundan sonucun pozitif olma ihtimali yüksek. hadi bebeklerimizin arasında tam bir yıl olsun:) Allah herkese nasip etsinTam bana göre topik allahın izniyle bende nisanda ikinci donmuşlarımı denicem ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı bakalım bu sefer sonuç ne olacak heyecanla bekliyorum
canım ben 8 nisandaki transferimle kızımı kucağıma aldım şükürler olsun... bahar ayında hormonlar coştuğundan sonucun pozitif olma ihtimali yüksek. hadi bebeklerimizin arasında tam bir yıl olsun:) Allah herkese nasip etsin
bende heyecanla güzel haberini takip edeceğim tatlım. Annelik zor tabi, herşeyine dikkat etmek zorundasın, gözünü kırpmasından tut burnundaki pisliğe kadar herşeyini takip ediyorsun, günde kaç kez hapşırdı, kaç kez çiş kaka yaptı, elimde bez kakayı inceliyorum kan vs varmı diye, çok emek istiyor, belki zor sahip olduğum için ben abartıyor olabilirim ama sanırım bütün anneler benim yaptıklarımı yapıyorlardır. uykusuz kalıyorsun tabi ben normalde günde 10-12 saat uyuyan bir insandım, çok severim uykuyu, şimdi günde toplamda 4 saatlik uykuyla ayakta kalıyorum 4 saatte deliksiz değil haaaa bölük pörçük, uykuda bile bebeğin ıhlamasını nefesini kontrol ediyorsun , bugünler için çok emek verdiğim çok dua ettiğim için hiç zoruma gitmiyor, tek düşündüğüm ikiz olsaydı zor bakarmışımBende nisan başlarında tedaviye başlıcam bak şimdi dahada heyecanlandım
Cnm bebeğin ve tabi özellikle sen nasılsın herşey yolundadır inşallahhh güzeller güzelin kızın uykusuz bırakıyormu annelik zormu kısa bi şekilde anlatsana
bende heyecanla güzel haberini takip edeceğim tatlım. Annelik zor tabi, herşeyine dikkat etmek zorundasın, gözünü kırpmasından tut burnundaki pisliğe kadar herşeyini takip ediyorsun, günde kaç kez hapşırdı, kaç kez çiş kaka yaptı, elimde bez kakayı inceliyorum kan vs varmı diye, çok emek istiyor, belki zor sahip olduğum için ben abartıyor olabilirim ama sanırım bütün anneler benim yaptıklarımı yapıyorlardır. uykusuz kalıyorsun tabi ben normalde günde 10-12 saat uyuyan bir insandım, çok severim uykuyu, şimdi günde toplamda 4 saatlik uykuyla ayakta kalıyorum 4 saatte deliksiz değil haaaa bölük pörçük, uykuda bile bebeğin ıhlamasını nefesini kontrol ediyorsun , bugünler için çok emek verdiğim çok dua ettiğim için hiç zoruma gitmiyor, tek düşündüğüm ikiz olsaydı zor bakarmışımdoğumdan sonra birdaha tedavi çocuk düşünemem diyordum ama şuanda bebeğim 3 aylık oldu, sanırım 1 -1,5 sene sonra tedaviye tekrar başlayacağım dondurulmuş 2 embriyom daha var kızıma bakınca içim titriyor istiyorumki kimse dokunmasın o benim diye bağırmak istiyorum, tedavi, negatif sonuç, tekrar tedavi, zor hamilelik, doğum sonrası zorluklar derken psikolojim bozuldu, bir psikoloğa gitsem iyi olacak aslında ama benim terapistim şimdilik kızım
ah canım benım hoş geldinnnTam bana göre topik allahın izniyle bende nisanda ikinci donmuşlarımı denicem ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı bakalım bu sefer sonuç ne olacak heyecanla bekliyorum
canm ne zaman gideceksın doktora neler yaptın ne durumdasın sen ???*kan değerim çok güzel yükselmişti bugün doktor baktı keseyi göremedi önde büzüşmüş bişey var kist gibi duruyor dedi arkada geride var gibi ama göremiyorum dedi alttan bakacağım dedi bende zararlıysa bakmayın dedim gönlüm olmayınca doplere gönderdi tanı olarakta yazmış dış gebelik beynim döndü gittim 2 saatten fazla bekledim çektirdim neyseki dış gebelik değilmiş kese endimetriyuma gömülmüş dış gebelik değil dediler orda geri gittim doktora dedim böyle olmuş elimde rapor olmadan bişi diyemem dedi eve geldim en azından tüp ümidim var düşündüm dışgebelikse tüpü patlatır falan tüptende olurum tüp umudumda kalmaz diye endişe ettim özele gittim mecburen alttan baktırdım keseyi gördü içinde minik bi kesecik daha vardı bi haftaya bebeğimizde gelişir dedi progestan verdi düşük önleyici bakalım bekleyip göreceğim ama belim çok ağrıyor şimdi
allaha çok şükür canım darısı bizlere inşallahbende heyecanla güzel haberini takip edeceğim tatlım. Annelik zor tabi, herşeyine dikkat etmek zorundasın, gözünü kırpmasından tut burnundaki pisliğe kadar herşeyini takip ediyorsun, günde kaç kez hapşırdı, kaç kez çiş kaka yaptı, elimde bez kakayı inceliyorum kan vs varmı diye, çok emek istiyor, belki zor sahip olduğum için ben abartıyor olabilirim ama sanırım bütün anneler benim yaptıklarımı yapıyorlardır. uykusuz kalıyorsun tabi ben normalde günde 10-12 saat uyuyan bir insandım, çok severim uykuyu, şimdi günde toplamda 4 saatlik uykuyla ayakta kalıyorum 4 saatte deliksiz değil haaaa bölük pörçük, uykuda bile bebeğin ıhlamasını nefesini kontrol ediyorsun , bugünler için çok emek verdiğim çok dua ettiğim için hiç zoruma gitmiyor, tek düşündüğüm ikiz olsaydı zor bakarmışımdoğumdan sonra birdaha tedavi çocuk düşünemem diyordum ama şuanda bebeğim 3 aylık oldu, sanırım 1 -1,5 sene sonra tedaviye tekrar başlayacağım dondurulmuş 2 embriyom daha var kızıma bakınca içim titriyor istiyorumki kimse dokunmasın o benim diye bağırmak istiyorum, tedavi, negatif sonuç, tekrar tedavi, zor hamilelik, doğum sonrası zorluklar derken psikolojim bozuldu, bir psikoloğa gitsem iyi olacak aslında ama benim terapistim şimdilik kızım
ah canım benım hoş geldinnn
bende aynen nisandaa şuan adet beklemedeyımaz kaldı allahın izni ile
inşallah ben normalde yarın olmam lazım ama nerdeeeHoşbulduk cnm
Bende adetimi bekliyorum büyük bi ihtimal nisan başı gibi adet olurum inşallahh buraya hepimiz güzel haberler veririz
inşallah ben normalde yarın olmam lazım ama nerdeeeben yumişler gene çatlayamadı sanırım
buyuk ıhtımal bende sana yetişecem
sende sıkıntı ney tatlm kaçıncı demen???
canm bızde de ben cok sukur eşde sorun yok ama bnm heryerım sorun hamıle kalmam sorun devam etmesı sorun 4 dusuk 1 erken dogm oldu bnde pıhtılaşma var ray var kan uyuşmazlıgı var 2 kendılınden 1 ası 1 tup 1 donmuş ama sonç sıfırCnm benim ikinci denemem olacak ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı bakalım ikinci tedavim de sonuç ne olacak :44:
Çok şükür eşimde ve bende sorun yok ama yinede olmuyor
Sizde sorun ne cnm inşallahh büyük bi sorun yoktur:26:
canm bızde de ben cok sukur eşde sorun yok ama bnm heryerım sorun hamıle kalmam sorun devam etmesı sorun 4 dusuk 1 erken dogm oldu bnde pıhtılaşma var ray var kan uyuşmazlıgı var 2 kendılınden 1 ası 1 tup 1 donmuş ama sonç sıfır
allah kucagmıza almayı nasip etsin arkadasım senn ılk donmusun mu en acı şey dogurupda hastaneden boş dönmek bılıyomusun 21 haftalıkken kaybettım ıkızlerımı bennBende de kan pıhtılaşması var hatta bebeğim ondan mı tutunamadı gerçi doktorada sordum sözde benim çok ileri değilmiş ama işte ister istemez kafamda soru işareti olarak kaldı :26: Allah yardımcmız olsun cnm inşallahh bu sefer yüzün bebek haberiyle güler
allah kucagmıza almayı nasip etsin arkadasım senn ılk donmusun mu en acı şey dogurupda hastaneden boş dönmek bılıyomusun 21 haftalıkken kaybettım ıkızlerımı benn
bende de 32 tane toplandı ama transferım taze oldu bnm o zaman bana bol su iç demışdı 3 4 litre ben 6 litre içiyordm ama kanamm oluyo bnm ya onu bılemıyolar işteOyyyy kıyamam yaa hemde ikizmiydi
Geçecek bu sıkıntılar bak gör bebeğin kuçağında olacak seni hiç bırakmayacak annesi inşallah bu son tedavin olurr
Cnn bana hiç taze embriyo transfer yapılmadı direk donduruldu bende polip vardı o alındı birde 42 tane yumyum toplandı çok acım oldu o yüzden dondurulması gerekti
bende de 32 tane toplandı ama transferım taze oldu bnm o zaman bana bol su iç demışdı 3 4 litre ben 6 litre içiyordm ama kanamm oluyo bnm ya onu bılemıyolar işte
neyse sen kaç yaşındasın donmuşta hangı ılaçları kullandı esterofem progestan ve jel harıcınden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?