Nisan ayında donmuş bebeklerini alacaklar buyrunn

Cnm nasılsın nasıl gidiyor.:))

topigin hayirli olsun canim.4 asilama 1 tup bebek 1 dondurulmus denedim..son deneme tuttu derken dustu. bir hafta yasadim o duyguyu simdi hala dusugum devam ediyor.dis gebelikten suphellendi doktor.uc gunde bir gidip kan testi veriyorum.yarin yine gidip degerim kaca dusmus diye bakicak.sonra iki uc ay ara verip tekrar dondurulmuslarla yola devam allahin izniylee diye dusunuyorum.insallah guzel haberler alacagimiz bir yil olur hepimize

canmm bak ne buldum benn ayy cok uzuldum cok sukurkı bebısın senle ve bır omur senle olsun canmmm

inşallah canım benmm hayırlı ugurlu olsun tedavınn son olsun ınsallah suan hangı ılacları kullanıyorsın

Cnm ben mesajını aldımda telden girdigim icim gönderemiyorum herhalde Aynî şekilde.o yuzden sana nasıl ulaşıcam derken buradasıınn.
Senden haberleri sabırsızlıkla bekliyor olucam..:))

saol canmm allah razı olsun bızımde bebişlermız olsunda ınsallah bızımde evımızı bok götürsün kızzz

Canim ben temizlik konusunda cok rahat bir insandim canim isterse yapardim ama vebek olunca temizlik hastası oldum kizim hapsiriyo diye her hafta koltuk hali siliuordum dr kizdi alissin diye. Ben bile bu haldeyim baskalarini düşünemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaaa aboo ozamann ben kendımı düşünemiyorumm

Sadece jel kullanıyorum sabahları 1 defai crinone şimdilik transfer sonrası ne verecek bilmiyorum.
hmmm anladm cnmm

Cift transfer edildi ama ultrasonda tek cnm.
nıye bırı gözuktukı annesı sormadınmıı

yaaa aboo ozamann ben kendımı düşünemiyorumm

hmmm anladm cnmm

nıye bırı gözuktukı annesı sormadınmıı

Ya sormadım sonuçta tuttu.ne bileyim sormadım rabbim bu defa yuzume guldü demekki boyle olması gerekiyor benim gucum belki buna yeticek bilemiyorum.cunku ben hep rabbime eemanet ettim onları o yuzden hicc sorgulamadim cnm

Ya sormadım sonuçta tuttu.ne bileyim sormadım rabbim bu defa yuzume guldü demekki boyle olması gerekiyor benim gucum belki buna yeticek bilemiyorum.cunku ben hep rabbime eemanet ettim onları o yuzden hicc sorgulamadim cnm

anladım cnm haklısın hayatımmm bır olsun bızm olsun saglıklı olsunda

hayırlı olsun 5e kalırsa daha iyi olur ama 3.gün tutanda çok sadece bolca dua et :))

hayırlı olsun 5e kalırsa daha iyi olur ama 3.gün tutanda çok sadece bolca dua et :))

Bugün transfer oldu 5.gun ancak rahim ağzı darlık dolayisi ile katater de zorlandı dr neyse sonunda basardik gerisi allaha kaldı internette biraz araştırdım iyi bir şey değilmiş embriyo zarar gorebiliyormus acaba yaşayan var mı , sevincim kursagimda kaldı çok üzüldüm

canım ben hamileliğimi ve tedavi sürecimi internetteki olumsuz yazıları okuyarak azap günlerine çevirdim, ne olur benim yaptığım hatayı yapma sen, herşey Yaradanın "ol" demesi ile bitiyor, insallah yavrunu sana nasip eder emin ol gerisi teferruat oluyor, benim ilk transferimde herşey şahaneydi dr bile sonucu pozitif olacak kişilerin listesine yazdırmış beni ama Rabbim nasip etmedi 2 ay sonra tutmayan embriyoların dondurulmuşları ile hamile kaldım, demekki vakti gelmemiş, dr tedavin boyunca fark etmemişmi rahim ağzındaki darlığı ona göere tedbirini alsaymış keşke, insallah yavrucuğunu kucağına alınca bu korkun üzüntün boşa çıkar

Canım çok sagol haklısın bende çok belirti aradım ilk denememde hatta her şey ok gibiydi.tum belirtiler vardı ama tutunmadı o transfer de böyle sorun olmamıştı ancak çok su icmistim hatta idrar torbami işlem sırasında bosalttilardi bu sefer az iceyim dedim ondan mi oldu rahim yukarımi kalkmadi anlamadım Dr bişey demedi öyle olsa icirirlerdi diye düşünüyorum.dun aradım sorun olmaz dedi ama içime kurt düştü tabi,gerçi rabbım olsa derse olucak.Allaha emanet ettim kendimi de bebisleride. Icin rahatlattın ok Sağol sanırım kimse böyle rahim ağzi darlığı sebebi ile sorun yaşamamis.

canım bu sorunu yaşayan ama bebeği tutunan var üzülme bende 12 gün bekleme süresinde kendimi bitirdim kesin gene tutmadı diye ağla ağla bi hal oldum ama rabbim nasip etti inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm yani bizim gibi zor elde edilen gebeliklerde 9 ay o korku ve sıkıntılar bitmeyecek benim anladığım bu sadece teslim ol rabbime en iyi öyle rahatlarsın bu arada benim transferim idrara sıkışık yapılmadı karından değil vajinal ultrason eşliğinde oldu çokkk rahattım

Bi aksilik oldu işte hayırlısı, metanetli olmaya calisiyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim meme uçları nda sanki koyu renkli olmaya başladı acaba ilaçlardan olabilir mi transfer sonrası hemen kalcadan bir progestan igne yaptılar, kalcamada bant yapıştırıyorum 3 günde birmis. Bide her sabah crinone jel kullanıyorum.Kafayi yiycem daha ilk gün bu offf offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…