Cnm nasılsın nasıl gidiyor.:))
Yok dondurulmus değil bu sefer tüp , öncesinde eşim sperm veremedi yumurtanın toplandigi gün yumurtalar açıkta kaldı sonra her ikisi de ayrı ayrı donduruldu cozuldugunde 8 yumurtadan sadece biri dollendi ve transfer ettiler tutunmadı..İkinci denemeyi hemen yaptım tekrar yumurtalar toplandı bu sefer eşimin spermini önceden dondurduk iyi ki de öyle yapmışım yine yumurta toplama günü veremedi çok hassas geriliyor ve etkileniyor, psikolojik bir durum yani..yarın 3.gun olucak sabah haber verecekler 5.gune de kalabilirmis. Heyacanlandim yumurtalar 1.kalite dediler ama yine de karar için bekliyorlar sanırım bir bildikleri var,durum bu inşallah bu sefer her şey yolunda olur.dua edin ne olur. ?.
topigin hayirli olsun canim.4 asilama 1 tup bebek 1 dondurulmus denedim..son deneme tuttu derken dustu. bir hafta yasadim o duyguyu simdi hala dusugum devam ediyor.dis gebelikten suphellendi doktor.uc gunde bir gidip kan testi veriyorum.yarin yine gidip degerim kaca dusmus diye bakicak.sonra iki uc ay ara verip tekrar dondurulmuslarla yola devam allahin izniylee diye dusunuyorum.insallah guzel haberler alacagimiz bir yil olur hepimize
canmm bak ne buldum benn ayy cok uzuldum cok sukurkı bebısın senle ve bır omur senle olsun canmmm
Cnm ben mesajını aldımda telden girdigim icim gönderemiyorum herhalde Aynî şekilde.o yuzden sana nasıl ulaşıcam derken buradasıınn.
Senden haberleri sabırsızlıkla bekliyor olucam..:))
aynen pıtpıt ları duydunmuuu
Ben duyamadım malesef.daktır var dedi sadece.
saol canmm allah razı olsun bızımde bebişlermız olsunda ınsallah bızımde evımızı bok götürsün kızzz
inşallah canım benmm hayırlı ugurlu olsun tedavınn son olsun ınsallah suan hangı ılacları kullanıyorsın
Ben duyamadım malesef.daktır var dedi sadece.
Canim ben temizlik konusunda cok rahat bir insandim canim isterse yapardim ama vebek olunca temizlik hastası oldum kizim hapsiriyo diye her hafta koltuk hali siliuordum dr kizdi alissin diye. Ben bile bu haldeyim baskalarini düşünemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hmmm anladm cnmmSadece jel kullanıyorum sabahları 1 defai crinone şimdilik transfer sonrası ne verecek bilmiyorum.
nıye bırı gözuktukı annesı sormadınmııCift transfer edildi ama ultrasonda tek cnm.
yaaa aboo ozamann ben kendımı düşünemiyorumm
hmmm anladm cnmm
nıye bırı gözuktukı annesı sormadınmıı
Ya sormadım sonuçta tuttu.ne bileyim sormadım rabbim bu defa yuzume guldü demekki boyle olması gerekiyor benim gucum belki buna yeticek bilemiyorum.cunku ben hep rabbime eemanet ettim onları o yuzden hicc sorgulamadim cnm
Ya sormadım sonuçta tuttu.ne bileyim sormadım rabbim bu defa yuzume guldü demekki boyle olması gerekiyor benim gucum belki buna yeticek bilemiyorum.cunku ben hep rabbime eemanet ettim onları o yuzden hicc sorgulamadim cnm
mesajkutunu bosaltsana tatlımmm
Yok dondurulmus değil bu sefer tüp , öncesinde eşim sperm veremedi yumurtanın toplandigi gün yumurtalar açıkta kaldı sonra her ikisi de ayrı ayrı donduruldu cozuldugunde 8 yumurtadan sadece biri dollendi ve transfer ettiler tutunmadı..İkinci denemeyi hemen yaptım tekrar yumurtalar toplandı bu sefer eşimin spermini önceden dondurduk iyi ki de öyle yapmışım yine yumurta toplama günü veremedi çok hassas geriliyor ve etkileniyor, psikolojik bir durum yani..yarın 3.gun olucak sabah haber verecekler 5.gune de kalabilirmis. Heyacanlandim yumurtalar 1.kalite dediler ama yine de karar için bekliyorlar sanırım bir bildikleri var,durum bu inşallah bu sefer her şey yolunda olur.dua edin ne olur. ?.
hayırlı olsun 5e kalırsa daha iyi olur ama 3.gün tutanda çok sadece bolca dua et :))
canım ben hamileliğimi ve tedavi sürecimi internetteki olumsuz yazıları okuyarak azap günlerine çevirdim, ne olur benim yaptığım hatayı yapma sen, herşey Yaradanın "ol" demesi ile bitiyor, insallah yavrunu sana nasip eder emin ol gerisi teferruat oluyor, benim ilk transferimde herşey şahaneydi dr bile sonucu pozitif olacak kişilerin listesine yazdırmış beni ama Rabbim nasip etmedi 2 ay sonra tutmayan embriyoların dondurulmuşları ile hamile kaldım, demekki vakti gelmemiş, dr tedavin boyunca fark etmemişmi rahim ağzındaki darlığı ona göere tedbirini alsaymış keşke, insallah yavrucuğunu kucağına alınca bu korkun üzüntün boşa çıkarBugün transfer oldu 5.gun ancak rahim ağzı darlık dolayisi ile katater de zorlandı dr neyse sonunda basardik gerisi allaha kaldı internette biraz araştırdım iyi bir şey değilmiş embriyo zarar gorebiliyormus acaba yaşayan var mı , sevincim kursagimda kaldı çok üzüldüm
Bugün transfer oldu 5.gun ancak rahim ağzı darlık dolayisi ile katater de zorlandı dr neyse sonunda basardik gerisi allaha kaldı internette biraz araştırdım iyi bir şey değilmiş embriyo zarar gorebiliyormus acaba yaşayan var mı , sevincim kursagimda kaldı çok üzüldüm
canım bu sorunu yaşayan ama bebeği tutunan var üzülme bende 12 gün bekleme süresinde kendimi bitirdim kesin gene tutmadı diye ağla ağla bi hal oldum ama rabbim nasip etti inşallah kucağıma aldığım günleride görürüm yani bizim gibi zor elde edilen gebeliklerde 9 ay o korku ve sıkıntılar bitmeyecek benim anladığım bu sadece teslim ol rabbime en iyi öyle rahatlarsın bu arada benim transferim idrara sıkışık yapılmadı karından değil vajinal ultrason eşliğinde oldu çokkk rahattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?