Cnm benim cok sevindim..
Sira kalp atislarinda. su gibi akip gecsin Inşallah.
Tatlim cok sevindim Rabbim aralik sonunda zeynep imi kucağıma aldigim gibi seninde kucagina yavrunu nasip etsin buradaki ve isteyen tum kardeşlerime dua ediyorum. .dinlen bolca
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah razı olsun cnm kese görünce rahatladım
Seninde az kaldı dimi cnm kalp atışlarını duymana :26:
Evet cnm perşembe gidicem kısmetse.pıt pıtları duyunca biraz daha rahatlarım herhalde.:))
Cnm benim inss seninde guzel haberlerini okuruz
Inşallah canım benim dua edin ne olur
tebrikler canım maşallah inşallah kat kat değerin artar Allah kucagımıza almıyı nasip etsinn nazar nazar nazar 😘😘🐞🐞🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok şükür cnm iyiyim şimdilik keyfim yerimde
Iyi cok sukur cnm.az kaldı test gunune..
canım 1 donmuş 1 taze denedim ve 1 donmuşum daha var ama raporumu ekimde alıp sıfırdan tedavi yapacağım çünkü çift transfer istiyorum.
kızım 5 yaşında o doğal yollarla oldu bende polikistik over sendromu oluştu sol yumurtalığım yok sağ yumurtalığımında yarısı yok o yüzden tüp bebek..geçen sene denedim tuttu düştü.bunda çift embryo koyuldu.ama biri tuttu.bir olsun bizim olsun....kızımdada bu bebeğimdede hep meyve yiyorum birdegebelikte tatlı şeyler canım çok istiyor.
kızlar ne yapıyosunuz nasılsınız??????????? neşe canımm düşükmüyapıyorsunn dogrumu okudumm basşka topigde
anneler gününüz kutlu olsun anne olmayı hak eden tüm hatunlar
nasılsınız kızlar ??????????? iyimisiniz sesiniz çıkmıyor hiç neler yapıyorsunuz ????????
İyiyim sultancım çok şükür.aynı devam bi değişiklik yok.sen nasılsın.
Sagol cnm benim.:))) hepimizinnnnnnn.:))))
çok şükür iyiyiz sen nasılsın çalışan olunca hafta sonları iş güç hiç bitmiyor... anne ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
bende iyiyim neolsun aynı tıkıldım evime yatıyorum oturuyorum başka birşey yok bende
Ayy en guzeli.esimle alişveris merkezine çiktik.o gurultu ses ve kalabaliktan yoruldum vallaaaa.ayyyy hic bi yerede gidilmez oldu hafta sonu..
selam kızlar ilk tüp bebek denemesiyle hamile kaldım fakat 5 aylıkken bebeğimi kaybettim. doğum yapalı üç buçuk ay oldu 2 tane dondurulmuş embriyom var onları deniycem hamilelik şansı nasıl tedavi süreci nasıl oluyor? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirimm
bende patlamıstım aynen cıktım gezdım alısverısımı yaptım bu hafta bebegmı alacam yaa
canmm öncelıkle cok gecmıs olsun allahım bırdaha o acıyı göstermesın neden kaybettın ray dolayımı dondurulmus daha kolay tazeye göre sansıda aynıymıs korkma burdakı herkez donmus denıyor rabbım bu sefer sagsalım versın bebeklerımızı bende 21 haftalık kaybettım kuzucuklarımı
saol canım rabbim cümlemizin kucağını doldursun.. doktorlar kesin bir açıklama yapmadılar ray dan bahsetmadiler enfeksiyondan amniyo kesesi zarar görmüş olabilir dediler bir başka doktor ise genetik olabilir dedi ama herhangi bir test yapılmadı. çok korkuyorum tekrarlarmı diye sen neden kaybettin canım yavrularını?
ray dedıler sonrasındada hıstereskopi yapıldı evet rahmın agzı cok genısmıs boynu cok kısaymıs kesınlıkle dıger gebelıkde serklaj dedı doktor
anneler gününüz kutlu olsun anne olmayı hak eden tüm hatunlar
rabbim yardımcın olsun canım. seklajla saglıklı bir şekilde doğum yapan çok var üzülme tatlım yavrunu kucağına alıp kokusunu doya doya çekiceksin içine inşaallah. enazından bir neden belirtilmiş ve tedavisi var bana böyle bişeyde demediler ki. herşey rabbimin elinde bizede hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin
canım benim cümleten hepimizin kutlu olacak inşallah bu hafta bebişini mi alcan sen çok çokkkk çok sevindim hadi bakalım dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?