Nisan ayında tüp bebek trasferi olacalar

Dün doktorumla görüştüm söktürücü ilaç vermedi bekleyelim dedi. Kendi gelsin dedi. Oturdum bekliyorum şimdi keyfi gelirde gelir belki
Bana doğum kontrol hapı vermişlerdi hem adeti beklemeyeyim hemde aktif olup çok büyümüş olan yumurtalarım sökülsün diye.

Bana doğum kontrol hapı vermişlerdi hem adeti beklemeyeyim hemde aktif olup çok büyümüş olan yumurtalarım sökülsün diye.
Bana gerek görmedi doktorum söktürücüyü. Zaten ben pco olduğum için düzensiz. Ve yumurtlama cart curt olmuyo ilaçlarla bile anca büyüttük yımırtaları ramazana denk geldiği içinde acele etmek istemedim bakarsın 2 gün sonra başlar ilaçla ben uzatmış olcam bı sefer. Akışına bıraktım sonucu güzel olsunda inşallah geç olsun güç olmasın

Bende de pkos var ama ben 35 40 günde adet oluyordum. Ama yine de doğum kontrol hapı verdi.

Merhaba benim de 3. Transferim olacak sizin hikayeniz nedir benim biri hiç tutmadı bir kimyasal oldu
Merhaba sebepsiz interfilite dediler. Benim amh düşük. 8 ay önce 0.79 du. 33 yaşındayım. Şuan gittiğim doktorum adenomiyozis teşhisi koydu. Lucrin depot iğne verdi. Transfer öncesinde iğnemi yaptım. Reglin ikinci günü yani bu gün başlayacağız İnşaAllah muayeneye gideceğim. Sizin hikayeniz ne ?

Merhaba benim de 3. Transferim olacak sizin hikayeniz nedir benim biri hiç tutmadı bir kimyasal oldu
Merhaba benim yaş 28. 3 yıllık evliyim. Amh 0.92 bir tane kendiliğinden gebeliğim oldu kalbi durdu sonrasında 1 yıl gebe kalmayınca 2 aşılama negatif oldu. tüp bebek denedik pozitifti ama boş kese ile sonlandırıldı. Şimdi başka bir merkezde sıfırdan başladık. Geçen adette opu oldum 2 tane dondurulmuş birinci kalite embriyom var. Bu adette histereskopi oldum rahim içi temiz dediler çizik attılar önümüzdeki Adette transfer hazırlığı olacak ve yapılacak inşallah.

Merhaba.

Nisan ayında tüp bebek yaptiricaz 5. Denemem olacak başka trasfer olacak var mı acaba
Merhaba benimde nisanda ikinci denemem olucak kryoembrioo transferi yani dondurulmus embrio denicez olucakmi bilmior deneyenlerde nasil oldu acaba

Merhaba benimde nisanda ikinci denemem olucak kryoembrioo transferi yani dondurulmus embrio denicez olucakmi bilmior deneyenlerde nasil oldu acaba
benimde nasipse nisanda olacak ilk denememde tutmuştu 6,5 haftalıkken kalbi durdu 3 ay sonra deneyelim dediler 4 tane dondurulmuşum var süreç nasıl oluyor bende bilmiyorum

benimde nasipse nisanda olacak ilk denememde tutmuştu 6,5 haftalıkken kalbi durdu 3 ay sonra deneyelim dediler 4 tane dondurulmuşum var süreç nasıl oluyor bende bilmiyorum
Benimde ikintane dondurulmus embriom
Var birini denicez bakalim hayirlisi olsun hakkimizda

Merhaba bende geçen sene klomen çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. O sıra korona oldum. Boş gebelik geçirdim. Sizi çok iyi anlıyorum çok zor bir durum. Şimdi ilk transferimi olacağım. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz

Benim de 5. Denemem ilki tutmadı 2. Kimyasal 3. Tutmadi 4. Kalp sesini duyamadik sonlandırıldı 5. İnşallah güzel haber alırım
Benim gecen sene nisan ayında tüplerim poliplerim 1 adette küçük miyon üm alındı Eylül ayında klasik iğneler ile yumurta toplama takibi başladı 13 yumurta toplandı 1 adet 5 AA embriyo 2 adet 5. Gün embriyo 2 adet 6. Gün embriyo oluştu hepsi donduruldu ekim ayına gelince 5Aa embriyo transfer edildi hiç tutmadı kasım ayında 2 adet 5. Gün embriyolar transfer edildi kimyasal oldu sonra doktorum o hastaneden ayrıldı kalan 6. Gün embriyoları transfer için hastaneye gittiğimde oranın Prof u ile görüştüm kendi doktorum gittiği için Prof bana 6. Gün embriyoları transfer etmek istemediğini tekrar yumurta toplamak istediğini söyledi fakat bir öncekinden farklı olarak bir çok vitamin verdi kuenzım Q10 vb vitaminler hatta damar yolu ile enjekte edilen bir vitamin vardı ki ona çok şaşırdım oda vücuttaki sigara ve alkol zehrini atmaya çalışan bir vitamin miş neyse akabinde bu yıl subat 21 de 8 adet yumurta toplandı 6 adet 5Aa embriyo hepsi donduruldu oluştu büyük bi ihtimal 31 martta transfer var bir de saizen diye büyüme hormonu kullandırıyorlar bu ay Prof un önerdiği vitaminlerin etkisini embriyolarda gördüm hatta hecen Prof a saizen in neden verildiğini sordum kendisi tutunmayı arttıracak dedi fakat kafamın tek karıştığı konu herkes 2 ay rahim dinlendiriyor benim doktorum hiç o konuya girmiyor hakkımızda hayırlısı benim tüm hikaye bu çok da yoruldum aslında

Benim gecen sene nisan ayında tüplerim poliplerim 1 adette küçük miyon üm alındı Eylül ayında klasik iğneler ile yumurta toplama takibi başladı 13 yumurta toplandı 1 adet 5 AA embriyo 2 adet 5. Gün embriyo 2 adet 6. Gün embriyo oluştu hepsi donduruldu ekim ayına gelince 5Aa embriyo transfer edildi hiç tutmadı kasım ayında 2 adet 5. Gün embriyolar transfer edildi kimyasal oldu sonra doktorum o hastaneden ayrıldı kalan 6. Gün embriyoları transfer için hastaneye gittiğimde oranın Prof u ile görüştüm kendi doktorum gittiği için Prof bana 6. Gün embriyoları transfer etmek istemediğini tekrar yumurta toplamak istediğini söyledi fakat bir öncekinden farklı olarak bir çok vitamin verdi kuenzım Q10 vb vitaminler hatta damar yolu ile enjekte edilen bir vitamin vardı ki ona çok şaşırdım oda vücuttaki sigara ve alkol zehrini atmaya çalışan bir vitamin miş neyse akabinde bu yıl subat 21 de 8 adet yumurta toplandı 6 adet 5Aa embriyo hepsi donduruldu oluştu büyük bi ihtimal 31 martta transfer var bir de saizen diye büyüme hormonu kullandırıyorlar bu ay Prof un önerdiği vitaminlerin etkisini embriyolarda gördüm hatta hecen Prof a saizen in neden verildiğini sordum kendisi tutunmayı arttıracak dedi fakat kafamın tek karıştığı konu herkes 2 ay rahim dinlendiriyor benim doktorum hiç o konuya girmiyor hakkımızda hayırlısı benim tüm hikaye bu çok da yoruldum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…