- 23 Şubat 2023
- 503
- 196
- 33
- 41
Yani soyle reglin 3 gunu haplara baslicamnasıl oluyor peki dondurulmuşta süreç biliyormusunuz
Allah yardımcın olsun İnşaAllah canım. Bu kez tutacak İnşaAllahBenim gecen sene nisan ayında tüplerim poliplerim 1 adette küçük miyon üm alındı Eylül ayında klasik iğneler ile yumurta toplama takibi başladı 13 yumurta toplandı 1 adet 5 AA embriyo 2 adet 5. Gün embriyo 2 adet 6. Gün embriyo oluştu hepsi donduruldu ekim ayına gelince 5Aa embriyo transfer edildi hiç tutmadı kasım ayında 2 adet 5. Gün embriyolar transfer edildi kimyasal oldu sonra doktorum o hastaneden ayrıldı kalan 6. Gün embriyoları transfer için hastaneye gittiğimde oranın Prof u ile görüştüm kendi doktorum gittiği için Prof bana 6. Gün embriyoları transfer etmek istemediğini tekrar yumurta toplamak istediğini söyledi fakat bir öncekinden farklı olarak bir çok vitamin verdi kuenzım Q10 vb vitaminler hatta damar yolu ile enjekte edilen bir vitamin vardı ki ona çok şaşırdım oda vücuttaki sigara ve alkol zehrini atmaya çalışan bir vitamin miş neyse akabinde bu yıl subat 21 de 8 adet yumurta toplandı 6 adet 5Aa embriyo hepsi donduruldu oluştu büyük bi ihtimal 31 martta transfer var bir de saizen diye büyüme hormonu kullandırıyorlar bu ay Prof un önerdiği vitaminlerin etkisini embriyolarda gördüm hatta hecen Prof a saizen in neden verildiğini sordum kendisi tutunmayı arttıracak dedi fakat kafamın tek karıştığı konu herkes 2 ay rahim dinlendiriyor benim doktorum hiç o konuya girmiyor hakkımızda hayırlısı benim tüm hikaye bu çok da yoruldum aslında
Dondurulmuş transferde genellikle yumurta toplama işleminden sonra iki ay dinlenme oluyor. Toplamadan sonraki 2.regl de kontrole gidiyorsunuz ve estrofem+ doktorun uygun gördüğü ilaçlar ile rahim transfere hazırlanıyor ve yaklaşık 20 gün sonra transfer yapılıyornasıl oluyor peki dondurulmuşta süreç biliyormusunuz
Amin inşallah. Bu mübarek günlerde hepimiz birbirimiz için dua edelim kardeşlerim. Rabbim bu ramazan ayının hürmetine başta biz olmak üzere bekleyen isteyen sabreden herkesin kucağını hayırlısı ile doldursun inşallah.Merhaba bende geçen sene klomen çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım. O sıra korona oldum. Boş gebelik geçirdim. Sizi çok iyi anlıyorum çok zor bir durum. Şimdi ilk transferimi olacağım. İnşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz
teşekkürler canımYani soyle reglin 3 gunu haplara baslicam
Gunde 3 kere 9 gun suruo iki kere ultrasonda bakilcakmis basinda ve sonunda rahimin kalinligina hersey yolundaysa 5 gun sonra embrio transferi olucakmis
benim ilk transferim oldu canım bebeğimi kaybettim 6,5 haftalıkken kalbi durdu benim bu ikinci olacak kürtaj oldum doktor 3 ay sonra tekrarlayacağız dedi hiç dondurulmuş denenmedi inşallah bayramdan sonra adetim şuan adetliyim zaten nasipse başlarız bizde teşekkürlerDondurulmuş transferde genellikle yumurta toplama işleminden sonra iki ay dinlenme oluyor. Toplamadan sonraki 2.regl de kontrole gidiyorsunuz ve estrofem+ doktorun uygun gördüğü ilaçlar ile rahim transfere hazırlanıyor ve yaklaşık 20 gün sonra transfer yapılıyor
Adet söktürücü mü içiyorsunuz yada dığum kontrol hapı?İnşallah Nisan ayından herkezin yüzü güler bende hala adet olmadı bekliyorum ilacın bugün son günü beklemeye geçiyorum
evet adet söktürücü tarlusal bende kullandım canım kürtaj oldum adetim gelmedi 2 ay doktor onu verdi içerken lekenmem olunca bırak dedi ve geldi 2-3 gün sonrasındaGaliba söktürücü turlusal mi ne bişi
Bende tık yok ilac bitti 1 tsne kaldı onuda akşam icicenevet adet söktürücü tarlusal bende kullandım canım kürtaj oldum adetim gelmedi 2 ay doktor onu verdi içerken lekenmem olunca bırak dedi ve geldi 2-3 gün sonrasında
Bırakınca 3 gün içinde olursunuz adet.Bende tık yok ilac bitti 1 tsne kaldı onuda akşam icicen
evet bıraktıktan sonra geliyor 1 hafta 10 gün içinde olmanız lazım olmazsanız gidin tekrar doktora benim hep kullanırken gelmeye başladığı için ben bırakıyorum yarıdaBende tık yok ilac bitti 1 tsne kaldı onuda akşam icicen
Hayirlisi olsun 1Merhaba kızlar. Benim transfer tarihim belli oldu. 1 nisanda hayırlısıyla transfer olacağımsizde durum ne?
Teşekkür ederim. Az kalmış sizinde bir an önce kavuşalım bebişimizeHayirlisi olsun 1
Ay ara verdim
Ama büyük ihtimal 2 mayis olucak benim
Amin insallahTeşekkür ederim. Az kalmış sizinde bir an önce kavuşalım bebişimize
Ben doğum kontrol hapı kullandım o şekilde adet olmuştum ama bi kaç kişi de okuduğuma göre opu sonrası 2. Adet geç gelebiliyormuş. Bide ikinci seçenek olarak doğal yolla hamile kalmış olabilir misiniz?Merhaba kızlar, bende 11 şubatta opu oldum transfer için ikinci adetimi bekliyorum BAT 5 gün geçti hala yok yarın doktorumu arayacağım... Bu gecikme neden oluyor acaba bilgisi olan var mıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?