- 13 Ocak 2019
- 272
- 183
- 103
Bende yarın doktoru bu sebepten arayacağım belki adet söktürücü vs verir, aslında doğal yolla gebelik ihtimaline karşın dün test yaptım ama negatif çıktı olsa belli olurdu heralde diye düşündüm doğrusuBen doğum kontrol hapı kullandım o şekilde adet olmuştum ama bi kaç kişi de okuduğuma göre opu sonrası 2. Adet geç gelebiliyormuş. Bide ikinci seçenek olarak doğal yolla hamile kalmış olabilir misiniz?
Hayırlısı olsun. İnşallah istediğimiz gibi olur herşeyBende yarın doktoru bu sebepten arayacağım belki adet söktürücü vs verir, aslında doğal yolla gebelik ihtimaline karşın dün test yaptım ama negatif çıktı olsa belli olurdu heralde diye düşündüm doğrusubu süreçte doğal yolla kalanlarda olmuş sanırım
Merhabalar, hayırlı olsun şimdiden inşallah herşey yolunda gider içinizi ferah tutunMerhaba kızlar nasılsınızbenimde 3 nisan transferim olucak ama çok umutsuzum
Bende aynı psikoloji de yim sen neden umutsuz sunMerhaba kızlar nasılsınızbenimde 3 nisan transferim olucak ama çok umutsuzum
neden öyle düşünüyorsun, daha transferin olmadan ne bu karamsarlık.Merhaba kızlar nasılsınızbenimde 3 nisan transferim olucak ama çok umutsuzum
Hayırlısı olsun sizin için inşallah tutunur bebegimizMerhaba kızlar. Benim transfer tarihim belli oldu. 1 nisanda hayırlısıyla transfer olacağımsizde durum ne?
Teşekkür ederim Allah razı olsun. İnşallah hepimizinHayırlısı olsun sizin için inşallah tutunur bebegimiz
Ben transfer oldum bu 5. GünümGünler belli oldumu?
İnşallah güzel haber alırızBen transfer oldum bu 5. Günüm
Ben varım. Transferimin 2. Günü ve ikinci denemem. İlki 5ab kaliteydi ama tutmadı. İnşallah bu sefer kucağıma alıcam bebeğimi
İnşallah tutarBen varım. Transferimin 2. Günü ve ikinci denemem. İlki 5ab kaliteydi ama tutmadı. İnşallah bu sefer kucağıma alıcam bebeğimi
Hayırdır? Neden kiNe durumdasınız ben galiba böyle giderse trasfer olamicam
Aa çok üzüldüm, doktoruna sordun mu? Çok geçmiş olsun:)Taş düşürüyorum
Hayırlısı olsun canım, geç olsun da güç olmasın inşallahSordum önce sağlık diyor haklı olarak salı bakicakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?