A bir de doktora o zaman çok kızdım madem vardı bunca zaman niye görmedi de söylemedi simdi nasıl emin oluyor diye. Sonra sakinleşince şansı artırmak için bizi negatife götüren ihtimalleri en aza indirmeye çalıştığını düşündüm. Ama keşke kendisi daha güzel açıklama yapsaydı tabiHakkımızda hayırlısı inşallah doğru doktor çıksın karsimiza
Canım sen de olmuştun bu iğneyi. 1 haftadır sıcak basmaları falan başladı. Giderek de yoğunlaşıyor. Ne zaman geçer acaba daha da çoğalacak mi? Senin nasıl olmuştu?Gerçekten korkulacak bir şey yok ben 5 senedir gitmediğim doktor kalmadı hep yanlış tedavi yaptılar ama bu teşhisi çok nadir doktorlar biliyor
Canım transfer olana kadar devam transfer hazırlığında ne hikmetse normale dönüyorsun korkma sakin herşey çok güzel olucak inanıyorumCanım sen de olmuştun bu iğneyi. 1 haftadır sıcak basmaları falan başladı. Giderek de yoğunlaşıyor. Ne zaman geçer acaba daha da çoğalacak mi? Senin nasıl olmuştu?
Bende ilk defa duydum böyle birşey 2 aydr aynı doktora gidiyorm hep polip dedi hatta bu ayda gebelik olmazsa polipleri alıp aşılama deneriz dedi bu ay başka bir doktora gittim adenomiyozis dedi polip içinde haftaya çağırdı adetn 9. Günü ve 2 aydr yumurtalarda da bir ayarszlik var geçen bugün ilk günüm 13 mm yumurta var dedi haftaya polip varsa histeroskopi ve rahm filmi aynı anda yapabilrm dedi bakalm ama başka bir doktora daha sormayı düşünüyorum2 yıldır aynı doktora gidiyorum. 2.tedavimdeyim şimdi. Geçen ay transfere başlayacağız diye gittim doktor adenomyozis var sende dedi. O an şok oldum, çok korktum geçici menopoz aşırı korkuttu beni. Ama dinledim doktoru zoladex i en yüksek dozundan yaptı. 1 ay sonra kontrole gideceğim. İnşallah başka doza gerek kalmaz da bir an evvel kavuşurum diye bekliyorum. Ama burda genelde iğne sonrasında gebelik haberlerini okuyorum. Umut oluyor bana
Bu gittigm doktorda oyle dedi engel olabilecekleri ortadan kaldiralm oyle deneyelim dedi:)A bir de doktora o zaman çok kızdım madem vardı bunca zaman niye görmedi de söylemedi simdi nasıl emin oluyor diye. Sonra sakinleşince şansı artırmak için bizi negatife götüren ihtimalleri en aza indirmeye çalıştığını düşündüm. Ama keşke kendisi daha güzel açıklama yapsaydı tabi
Ay bende hiçbir şey yoktu, adet de oldum üstüne. Acaba iğne ise yaramadı mi diye korktuk hatta. Sonra bu sıcak basmaları başlayınca bir sevindimCanım transfer olana kadar devam transfer hazırlığında ne hikmetse normale dönüyorsun korkma sakin herşey çok güzel olucak inanıyorum
Ay biz de kavuşalım bir an evvel artık. Bekledikçe kafamda kurmaya başladım, olmayan şeyler olmuş gibi oturup üzülüyorum. Zorlanıyorum artıkBende ilk defa duydum böyle birşey 2 aydr aynı doktora gidiyorm hep polip dedi hatta bu ayda gebelik olmazsa polipleri alıp aşılama deneriz dedi bu ay başka bir doktora gittim adenomiyozis dedi polip içinde haftaya çağırdı adetn 9. Günü ve 2 aydr yumurtalarda da bir ayarszlik var geçen bugün ilk günüm 13 mm yumurta var dedi haftaya polip varsa histeroskopi ve rahm filmi aynı anda yapabilrm dedi bakalm ama başka bir doktora daha sormayı düşünüyorum
Adet olabilirsin de olmayabilirsinde konuşmuştuk seninlede ama geceleri acayip fena oluyordum böyle darlanma basıyordu ben birde yazın ortasında olmuştum düşün yaniAy bende hiçbir şey yoktu, adet de oldum üstüne. Acaba iğne ise yaramadı mi diye korktuk hatta. Sonra bu sıcak basmaları başlayınca bir sevindimama zorlamaya başladı, özellikle gece olunca çoğalıyor. Uyurken kaldırmaya başladı. İnşallah dediğin gibi olur
Evet evet konuşmuştuk seninle. Burda aynı iğneyi olan birini bulduğum için mutluyum. Doktor söylüyor evet ama insan yaşayan birine sormak da istiyor. Normal mi acaba diye panik var işte. Normal olduğunu bilmeme rağmenAdet olabilirsin de olmayabilirsinde konuşmuştuk seninlede ama geceleri acayip fena oluyordum böyle darlanma basıyordu ben birde yazın ortasında olmuştum düşün yanizaten doktor diyor ateş basmaları oldu mu olmaz mı gende nasıl
En hayırlı şekilde sağlıkla kolaylıkla nasip etsin herkeseAy biz de kavuşalım bir an evvel artık. Bekledikçe kafamda kurmaya başladım, olmayan şeyler olmuş gibi oturup üzülüyorum. Zorlanıyorum artık
ben normalde hep üşürüm ama o iğneden sonra çok sıcak diyordumEvet evet konuşmuştuk seninle. Burda aynı iğneyi olan birini bulduğum için mutluyum. Doktor söylüyor evet ama insan yaşayan birine sormak da istiyor. Normal mi acaba diye panik var işte. Normal olduğunu bilmeme rağmen
Birsey daha sormak istiyorum adetimn 2. Günü e2 379 çıktı biraz sanki yüksek geldi bana sizn bilginiz varmiHangi doktora gittiniz hangi ildeniz ben ne doktorlar gerzdim ilk defa teşhisi koyan bir doktor buldum şok olmuştum
E2 baya ama baya yüksek benim öyle bir problemim olmadı genelde 46 falandıBirsey daha sormak istiyorum adetimn 2. Günü e2 379 çıktı biraz sanki yüksek geldi bana sizn bilginiz varmi
Kistten dolayı öyle çıkmış doktor yanında çalışan bir tanıdığa sordumE2 baya ama baya yüksek benim öyle bir problemim olmadı genelde 46 falandı
Etkiler mi durumuKistten dolayı öyle çıkmış doktor yanında çalışan bir tanıdığa sordum
Yani tüp bebek tedavisine baslamadm bildiğim kadarıyla kist için doğum kontrol hapı veriyorlarEtkiler mi durumu
İnşallah herşey yolunda gider kucağını boş bırakmaz AllahYani tüp bebek tedavisine baslamadm bildiğim kadarıyla kist için doğum kontrol hapı veriyorlar
Amin inşallah Allah herkese nasip ederİnşallah herşey yolunda gider kucağını boş bırakmaz Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?