- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
Evet canım. Adenomiyozis için iğne kullandım. Hamd olsun hamileyimMerhabalar banada az önce doktor adenomiyozis var dedi siz bunun icnmi iğne oldunuz 2 aydr gittiğim doktor böyle birsey dememişti amh 0.83 geçen sene
çok sevindm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada bugun ilk defa dedi bir doktor araştırıyorum bakalm nedirEvet canım. Adenomiyozis için iğne kullandım. Hamd olsun hamileyim
İstanbul’da mı oturuyorsun canım?çok sevindm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin banada bugun ilk defa dedi bir doktor araştırıyorum bakalm nedir
yok değilim çanakkaleİstanbul’da mı oturuyorsun canım?
Anladım canım. İstanbul’da olsaydın kendi doktorumu önerecektimyok değilim çanakkale
kim adı ne bir yakınımda istanbulda doktor ismi vermişti zuhal dilek sanlı diye üçüncü bir doktorada gidicem o ne diyecekAnladım canım. İstanbul’da olsaydın kendi doktorumu önerecektim
Serdar Koç canım. Bir sürü doktora muayene oldum. Bir tek o tespit etti. İğne verdi tek bir iğne. Sonra tüp bebek tedavisine başladık ve hamile kaldım. Tüp bebek de başka merkezlerde denedim 3 kere tutmadı.kim adı ne bir yakınımda istanbulda doktor ismi vermişti zuhal dilek sanlı diye üçüncü bir doktorada gidicem o ne diyecek
yumurta büyütücüler çatlatma iğneleri denedim olmadı artık sanırm 1 kere aşılama deneyip sonra tüp bebek başlıcaz nasipse haftayada adetim bitince polip varmı bakacakSerdar Koç canım. Bir sürü doktora muayene oldum. Bir tek o tespit etti. İğne verdi tek bir iğne. Sonra tüp bebek tedavisine başladık ve hamile kaldım. Tüp bebek de başka merkezlerde denedim 3 kere tutmadı.
Aşılama çok gereksiz. Ben iki kere yaptım hem de iğneli aşılama tutmadı.Tabi herkeste aynı olmazyumurta büyütücüler çatlatma iğneleri denedim olmadı artık sanırm 1 kere aşılama deneyip sonra tüp bebek başlıcaz nasipse haftayada adetim bitince polip varmı bakacak
bunu bende bir kaç kişiden duymuştum aşılama yerine tüp bebek yaptırın diye hayırlısı bakalımAşılama çok gereksiz. Ben iki kere yaptım hem de iğneli aşılama tutmadı.Tabi herkeste aynı olmaz
S sunshine__ canım belki senim doktorun yakındır oraya gider.Merhabalar banada az önce doktor adenomiyozis var dedi siz bunun icnmi iğne oldunuz 2 aydr gittiğim doktor böyle birsey dememişti amh 0.83 geçen sene
Merhabalar
Hangi doktora gittiniz hangi ildeniz ben ne doktorlar gerzdim ilk defa teşhisi koyan bir doktor buldum şok olmuştumMerhabalar
2 aydr bebek içn doktora gidiyorduk polip görünümü var dedi femara kullndm gebelik olmadı bugün başka bir doktora gittim adenomiyozis var dedi önceki doktor hiç dememisti haftaya tekrar bakacak
Canakkale siznHangi doktora gittiniz hangi ildeniz ben ne doktorlar gerzdim ilk defa teşhisi koyan bir doktor buldum şok olmuştum
Ben İstanbul Avrupa yakasındayım mr çekilmişti rahim için ve teşhis konuldu sonra bana menopoz iğnesi zoladex vurdu doktorum transferden önce 2 ay dinlendiriyor ama kimi insanın ameliyatlık duruma kadar çıkabiliyormuş benim çok şükür öyle bir sorunum yoktu ve pozitifi gördük merak etme korkulacak bir şey yokCanakkale sizn
Geçen ayki doktor oyle birsey dememisti bugün gittiğim doktor var dedi başka bir doktora daha sorucam varsa tedavisi neyse artk. ben daha tüp bebeğe hiç baslamadmBen İstanbul Avrupa yakasındayım mr çekilmişti rahim için ve teşhis konuldu sonra bana menopoz iğnesi zoladex vurdu doktorum transferden önce 2 ay dinlendiriyor ama kimi insanın ameliyatlık duruma kadar çıkabiliyormuş benim çok şükür öyle bir sorunum yoktu ve pozitifi gördük merak etme korkulacak bir şey yok
Gerçekten korkulacak bir şey yok ben 5 senedir gitmediğim doktor kalmadı hep yanlış tedavi yaptılar ama bu teşhisi çok nadir doktorlar biliyorGeçen ayki doktor oyle birsey dememisti bugün gittiğim doktor var dedi başka bir doktora daha sorucam varsa tedavisi neyse artk. ben daha tüp bebeğe hiç baslamadm
Hakkımızda hayırlısı inşallah doğru doktor çıksın karsimizaGerçekten korkulacak bir şey yok ben 5 senedir gitmediğim doktor kalmadı hep yanlış tedavi yaptılar ama bu teşhisi çok nadir doktorlar biliyor
2 yıldır aynı doktora gidiyorum. 2.tedavimdeyim şimdi. Geçen ay transfere başlayacağız diye gittim doktor adenomyozis var sende dedi. O an şok oldum, çok korktum geçici menopoz aşırı korkuttu beni. Ama dinledim doktoru zoladex i en yüksek dozundan yaptı. 1 ay sonra kontrole gideceğim. İnşallah başka doza gerek kalmaz da bir an evvel kavuşurum diye bekliyorum. Ama burda genelde iğne sonrasında gebelik haberlerini okuyorum. Umut oluyor banaHakkımızda hayırlısı inşallah doğru doktor çıksın karsimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?