Nisan ayında tüp bebek trasferi olacalar

kim adı ne bir yakınımda istanbulda doktor ismi vermişti zuhal dilek sanlı diye üçüncü bir doktorada gidicem o ne diyecek
Serdar Koç canım. Bir sürü doktora muayene oldum. Bir tek o tespit etti. İğne verdi tek bir iğne. Sonra tüp bebek tedavisine başladık ve hamile kaldım. Tüp bebek de başka merkezlerde denedim 3 kere tutmadı.

Serdar Koç canım. Bir sürü doktora muayene oldum. Bir tek o tespit etti. İğne verdi tek bir iğne. Sonra tüp bebek tedavisine başladık ve hamile kaldım. Tüp bebek de başka merkezlerde denedim 3 kere tutmadı.
yumurta büyütücüler çatlatma iğneleri denedim olmadı artık sanırm 1 kere aşılama deneyip sonra tüp bebek başlıcaz nasipse haftayada adetim bitince polip varmı bakacak

yumurta büyütücüler çatlatma iğneleri denedim olmadı artık sanırm 1 kere aşılama deneyip sonra tüp bebek başlıcaz nasipse haftayada adetim bitince polip varmı bakacak
Aşılama çok gereksiz. Ben iki kere yaptım hem de iğneli aşılama tutmadı.Tabi herkeste aynı olmaz

Merhabalar
2 aydr bebek içn doktora gidiyorduk polip görünümü var dedi femara kullndm gebelik olmadı bugün başka bir doktora gittim adenomiyozis var dedi önceki doktor hiç dememisti haftaya tekrar bakacak
Hangi doktora gittiniz hangi ildeniz ben ne doktorlar gerzdim ilk defa teşhisi koyan bir doktor buldum şok olmuştum

Ben İstanbul Avrupa yakasındayım mr çekilmişti rahim için ve teşhis konuldu sonra bana menopoz iğnesi zoladex vurdu doktorum transferden önce 2 ay dinlendiriyor ama kimi insanın ameliyatlık duruma kadar çıkabiliyormuş benim çok şükür öyle bir sorunum yoktu ve pozitifi gördük merak etme korkulacak bir şey yok

Geçen ayki doktor oyle birsey dememisti bugün gittiğim doktor var dedi başka bir doktora daha sorucam varsa tedavisi neyse artk. ben daha tüp bebeğe hiç baslamadm

Geçen ayki doktor oyle birsey dememisti bugün gittiğim doktor var dedi başka bir doktora daha sorucam varsa tedavisi neyse artk. ben daha tüp bebeğe hiç baslamadm
Gerçekten korkulacak bir şey yok ben 5 senedir gitmediğim doktor kalmadı hep yanlış tedavi yaptılar ama bu teşhisi çok nadir doktorlar biliyor

Hakkımızda hayırlısı inşallah doğru doktor çıksın karsimiza
2 yıldır aynı doktora gidiyorum. 2.tedavimdeyim şimdi. Geçen ay transfere başlayacağız diye gittim doktor adenomyozis var sende dedi. O an şok oldum, çok korktum geçici menopoz aşırı korkuttu beni. Ama dinledim doktoru zoladex i en yüksek dozundan yaptı. 1 ay sonra kontrole gideceğim. İnşallah başka doza gerek kalmaz da bir an evvel kavuşurum diye bekliyorum. Ama burda genelde iğne sonrasında gebelik haberlerini okuyorum. Umut oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…