Nisan ayında tüp bebek trasferi olacalar

10 nisanda transfer oldum bu sabah test yaptım çıkmadı ama kasık batmalarım ve kabızlığım var hayırlısı olsun

Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Biz tekrar silbastan basladik . Embriyo oluşturuldu ,genetiğe gönderildi ,histereskopi oldum şimdi beklemedeyim. Bundan sonrası transfer hazırlığı olur diye düşünüyorum . Herşey yolunda giderse tabi . Gerisi de tamamen kısmet...

İnşallah herşey güzel olur ve iyi haber alırsın benimde iyi haber almaya ihtiyacım var artık

Merhaba arkadaşlar 7 nisanda transfer olmuştum 2 embriyo sabah kan testi verecektim dayanamadım test yaptım sizce varmı çift çıktı ama emin değilim

Eklentiler

• 189AF18D-FF6D-4D97-8AEC-50CF59CB6799.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 153752C3-2E08-4E7E-8B70-E88ECDE5FB7C.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba arkadaşlar 7 nisanda transfer olmuştum 2 embriyo sabah kan testi verecektim dayanamadım test yaptım sizce varmı çift çıktı ama emin değilim
Hayırlı olsun var hamilelik

Bence belirgin bir şekilde çıkmış inşallah kan testinizde pozitif çıkar ki bence öyle şimdiden tebrikler Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin... Darısı da başımıza benimde 14 Nisan'da oldu tranferim sabırsızlıkla beklemedeyim

İnşaAllah sizinde gönlünüze göre versin beş yıldır bekliyorduk rabbim nasip etmiştir inşaAllah

Benimde ikinci denemem olucak 26 nisan transfer ama bu sefer çok etkilendim Estrofem artı climara forte bant fazla östrojen den baş ağrısı baş dönmesi ve ruh halinde dengesizlikler nerde ise tedaviyi yarım bırakacağım alışacak vücut diyor doktorda sinirlerim tepemde

İnşaAllah sizinde tedaviniz olumlu sonuçlanır bu kadar çektiğimiz strese değer gerçekten çok yıpratıcı bir süreç yaşamayan bilemez Allah yardımcımız olsun

Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsin

Merhabalar banada az önce doktor adenomiyozis var dedi siz bunun icnmi iğne oldunuz 2 aydr gittiğim doktor böyle birsey dememişti amh 0.83 geçen sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…