Siz ne yapmayı düşünüyorsunuzÇok güzel sevindim
Biz tekrar silbastan basladik . Embriyo oluşturuldu ,genetiğe gönderildi ,histereskopi oldum şimdi beklemedeyim. Bundan sonrası transfer hazırlığı olur diye düşünüyorum . Herşey yolunda giderse tabi . Gerisi de tamamen kısmet...Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
İnşallah herşey güzel olur ve iyi haber alırsın benimde iyi haber almaya ihtiyacım var artıkBiz tekrar silbastan basladik . Embriyo oluşturuldu ,genetiğe gönderildi ,histereskopi oldum şimdi beklemedeyim. Bundan sonrası transfer hazırlığı olur diye düşünüyorum . Herşey yolunda giderse tabi . Gerisi de tamamen kısmet...
İnşallah umuyorum . Dileyen herkes iyi haberler alsınİnşallah herşey güzel olur ve iyi haber alırsın benimde iyi haber almaya ihtiyacım var artık
Amin trasfer olan var mı acaba güzel haberler alsakİnşallah umuyorum . Dileyen herkes iyi haberler alsın
Yarın sabah olacağım inşallah opu gününü saymazsak 3. Gün 14 yumurta toplandı 9 gelişim göstermiş 2 tane transfer edilecekAmin trasfer olan var mı acaba güzel haberler alsak
Çok sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberler verirsin bizeYarın sabah olacağım inşallah opu gününü saymazsak 3. Gün 14 yumurta toplandı 9 gelişim göstermiş 2 tane transfer edilecek
Amin inşallah kolaylıkla en kısa sürede hayırlı haberler alıp veririzÇok sevindim Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı haberler verirsin bize
Hayırlı olsun var hamilelikMerhaba arkadaşlar 7 nisanda transfer olmuştum 2 embriyo sabah kan testi verecektim dayanamadım test yaptım sizce varmı çift çıktı ama emin değilim
Bence belirgin bir şekilde çıkmış inşallah kan testinizde pozitif çıkar ki bence öyle şimdiden tebrikler Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin... Darısı da başımıza benimde 14 Nisan'da oldu tranferim sabırsızlıkla beklemedeyimMerhaba arkadaşlar 7 nisanda transfer olmuştum 2 embriyo sabah kan testi verecektim dayanamadım test yaptım sizce varmı çift çıktı ama emin değilim
Bence belirgin bir şekilde çıkmış inşallah kan testinizde pozitif çıkar ki bence öyle şimdiden tebrikler Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin... Darısı da başımıza benimde 14 Nisan'da oldu tranferim sabırsızlıkla beklemedeyim
Benimde ikinci denemem olucak 26 nisan transfer ama bu sefer çok etkilendim Estrofem artı climara forte bant fazla östrojen den baş ağrısı baş dönmesi ve ruh halinde dengesizlikler nerde ise tedaviyi yarım bırakacağım alışacak vücut diyor doktorda sinirlerim tepemde
Ay inşaAllahHayırlı olsun var hamilelik
Hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucagina almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar 7 nisanda transfer olmuştum 2 embriyo sabah kan testi verecektim dayanamadım test yaptım sizce varmı çift çıktı ama emin değilim
Merhabalar banada az önce doktor adenomiyozis var dedi siz bunun icnmi iğne oldunuz 2 aydr gittiğim doktor böyle birsey dememişti amh 0.83 geçen seneMerhabasebepsiz interfilite dediler. Benim amh düşük. 8 ay önce 0.79 du. 33 yaşındayım. Şuan gittiğim doktorum adenomiyozis teşhisi koydu. Lucrin depot iğne verdi. Transfer öncesinde iğnemi yaptım. Reglin ikinci günü yani bu gün başlayacağız İnşaAllah muayeneye gideceğim. Sizin hikayeniz ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?