• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayinda tup bebekte basarisiz olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi shd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

shd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
12
0
36
Kahramanmaraş
maslak acibademde oldu transfer ama sonuc negatif. cok uzuldum agladim ve kendimi bi turlu toparlayamiyorum.sizler nasilsiniz arkadaslar sonuclari ve tecrubelerinizi aktarir misiniz

Canim gecmis olsn oncelikle. Bende 3 gun once ogrendm negatif sonucumu... Aynen senin gibi cok buyuk hayal kirikligina ugradm. Ama Allaha siginiyorum. vardir bunda bir hayir diyorum. Ona isyan etmekte istemiorm. Cunku biliorm bi gun bende anne olucam. Ve o guzel duyguyu kesintisiz yasicam. Sende sakin umutlarini kaybetme. Bize herseyden once umut lazim. Yoksa asla kendimize gelemeyiz. Annelik fedakarlk ister biliosn. Simdiden gelecek yavrun icin kendini toparlaman ve yoluna devam etmek zorundasin. Nice insanlar var senelerce ugrasanlar. Benm ilk denememdi. Allah bizlerin ve bizim gibi olanlara o duyguyu yasatsin ins.

haklisin canim. rabbim dilemedikce hicbirsey olmaz hayirlisi icin cok dua etmek lazim.dualarim hrpimiz icin.hayirli cumalar

Merhabalar,

Bende 3 hafta kadar once negatif sonucunu aldim.Esimle beraber ve benim ailemde hepimiz cok uzulduk. Ancak herseyde bir hayir vardir.Kendimizi fazlaca uzmemiz, hayata kusmemiz olmus olani degistirmeyecek.Direncli olacak,hayata tekrar adapte olup tekrar sansimizi deneyecegiz.Uzulme demiyorum cunku elinde degil biliyorum.Ancak toparlanmaya calis..Degisik ugraslar edin mesela.Havalar guzel. Cik disari.Gez dolas.Yasananlari dusunmemeye calis..Boylece daha kolay atlatirsin.Ben oyle yapiyorum iyi geliyor..

merhaba arkadaslar benimde test günüm pazaresi ama bugun saglı ocagında kan testi yaptım 1.20 cıktı tam olarak sonucun ne oldugunu bilmiyorum ama ınternetten arastırdıgıma göre düşük bi sonuç aksam üzeride koyu renklı akıntım olmaya basladı sanırım sonuçç negatıff

istanbul eurofertilde yaptırdım ıkıncı denemem bu hastane ile ilgili biligisi olan arkadaslar yazabılırmıı orada dondurulum embriyolarım var 6 adet hastanemımı değiştirsem bilmiyorumm kafam cok karısıkkk

merhaba arkadaslar benimde test günüm pazaresi ama bugun saglı ocagında kan testi yaptım 1.20 cıktı tam olarak sonucun ne oldugunu bilmiyorum ama ınternetten arastırdıgıma göre düşük bi sonuç aksam üzeride koyu renklı akıntım olmaya basladı sanırım sonuçç negatıff
Canm merak etme 1.20 cokt a dusuk bi rakam degl. Bende iki gun once yaptrdm ama benmki daha dusuk 0.08 cikmisti tam gunumde hic yukselmemsti. Sen iyi dusun kanamani takma kafana cunku stres yaptkca daha cok cogalir kanaman. Belkide testin cok erken olms bebisin yeni tutunuyor olabilir. Moralini yuksek tut. Insallah ii haberlerini alirz. Bize haber ver canm sonucunu.
Hakkimizda hayirlisi...

Merhabalar,

Bende 3 hafta kadar once negatif sonucunu aldim.Esimle beraber ve benim ailemde hepimiz cok uzulduk. Ancak herseyde bir hayir vardir.Kendimizi fazlaca uzmemiz, hayata kusmemiz olmus olani degistirmeyecek.Direncli olacak,hayata tekrar adapte olup tekrar sansimizi deneyecegiz.Uzulme demiyorum cunku elinde degil biliyorum.Ancak toparlanmaya calis..Degisik ugraslar edin mesela.Havalar guzel. Cik disari.Gez dolas.Yasananlari dusunmemeye calis..Boylece daha kolay atlatirsin.Ben oyle yapiyorum iyi geliyor..

evet canim evde yalniz kalmiyorum.kendimle basbasa kalinca daha cok uzuluyorum.bol bol dua okuyorum.Guzel Allahim birbirimize yaptigimiz dualari asla geri cevirmez.Eşlerimizle muhabbet versin teselliyi onlarla bulalim...

insallah cnmm ALLAH HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN benim 5.ci denemem bu seferki tedavim biraz daha farklıydıı iğnede kullanıyorum kan pıhtılasması var bende aksamüzeri hafif lekelenmem oldu ama şidilik bişley yok sadece morelim çok bozukkk

istanbul eurofertilde yaptırdım ıkıncı denemem bu hastane ile ilgili biligisi olan arkadaslar yazabılırmıı orada dondurulum embriyolarım var 6 adet hastanemımı değiştirsem bilmiyorumm kafam cok karısıkkk

Merhaba,

Uzulme..Biraz bekle bakalim.Daha hala zamanin var.Burada bir cok kisi sonraki testlerde pozitif sonuc almis.Olumlu dusun.
Ayrica eger dondurulmusun varsa ayni hastaneden devam etmek daha mantikli gibi geliyor bana.Sonucta daha fazla hormon almayacaksin.Dondurulmuslarin hepsi yeni bir umut.Isallah hersey gonlunce olur.

Sevgiler,

inşallah sonuç ama artık benim hiç umudum kalmadı busabah hastaneyı aradım ilaç ve iğnelerimi birakım mii diye doktorum hayır dedi pazartesi kadar devam cünkü pazartesi kan testim var gerci onuda baska hastanede yaptım dün sonuç1.20 düşük ama yinede ilaçlara evam diyorlar koyu renkte lekelenmelrim var adet olucamda sanki bir türlü olamıyor gibiiyim o kadar cok ilaç ve iğne nınde etkısı vardır bencee kullandığım ilaçlar ağır tabiii biiii mucize olmasını isterim ama nerde dün gece hıçkıra hıçkıra ağladımsinirlerim çok bozuldu eşimde üzülme yine yaparz dedii dondurulmuslarımda var 6 adet ama inan arkadaslar artık korkuyom hep negatıf sonuçla karsılasmaktann 10 yıllık evlıyım yasım 33 ama yoruldum bana dua edin arkadaslar bebeğim bana tutunmus olsun birde saba doktor dediki her kanaması olan gebe değil anlamına gelmez dedi ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ARKADASLAR...

inşallah sonuç ama artık benim hiç umudum kalmadı busabah hastaneyı aradım ilaç ve iğnelerimi birakım mii diye doktorum hayır dedi pazartesi kadar devam cünkü pazartesi kan testim var gerci onuda baska hastanede yaptım dün sonuç1.20 düşük ama yinede ilaçlara evam diyorlar koyu renkte lekelenmelrim var adet olucamda sanki bir türlü olamıyor gibiiyim o kadar cok ilaç ve iğne nınde etkısı vardır bencee kullandığım ilaçlar ağır tabiii biiii mucize olmasını isterim ama nerde dün gece hıçkıra hıçkıra ağladımsinirlerim çok bozuldu eşimde üzülme yine yaparz dedii dondurulmuslarımda var 6 adet ama inan arkadaslar artık korkuyom hep negatıf sonuçla karsılasmaktann 10 yıllık evlıyım yasım 33 ama yoruldum bana dua edin arkadaslar bebeğim bana tutunmus olsun birde saba doktor dediki her kanaması olan gebe değil anlamına gelmez dedi ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ARKADASLAR...

canim Rabbim kismet ederse degerin dusuk olmasi onemli degil.ayetel kursu oku Guzel Allahim bebisi korusun size bagislasin.Pzt guzel haberlerini aliriz insaallah.dualarim seninle...

Allah yardimcin olsun benimde ilk denememde 2 transfer edildi dün sonucu adım negatif üzüntuden doktorum a bildirmedim bugün aradı beni negatif olduğunu duyunca çok şaşırdı sonuçların çok iyiydi dedi uzulmememi dinlen kafanı topla iki hafta sonra gel konuşalım dedi çok uzgunum sabahtan beri agliyorum

Back
X