Nisan Bebeklerinin İsimleri

Ben de oğluşumun adını Ozan olarak düşündüm. İlk oğlumun adı da Barış. Biraz sempatik biraz karizmatik olsun istedim.

Benim yakışıklımın ismi de EMİR TUNA umarım hepimiz sağlıkla,hayırla alırız bebişleri kucağımıza:)

Bizde o kadar isim arasından Emir'e karar verdik sonra ailelerimize söyledik. Babamda Kaan da güzel isim dedi. Onu da kırmamak adına ismini Emir Kaan koymaya karar verdik

bizde oğlusmuzun ismini melih ismet koyucaz:))) (((ismet dedesinn ismi melihide kocişimle beraber seçtik)))

kızlar son sayfa hep erkek bebişler var sanki maşallah

benim miniğim küçük balığımın adı SELEN olacak hayırlısıyla

kızlar ben de minik kelebeğimin adını NİL koymayı düşünüyordum ama babası ırmak seçeneğini koydu bikaç gün önce..ben de tekrar kararsızlaştım

slm kızlar yavrularınızı sağ salim alın kucağınıza inşallah bende nisan 28 gibi dr demişti ama bakalım nasip kız bebekleri erken doğar diyorlar haftaya randevum var daha gerçekci olur net doğum zamanı

benimde kızım olacak inş. buradada erkek bebek çok sanırım dikkatimi çekti :)

kızımızın ismi zeynep nasipse

erkek olsaydı ege veya görkem hoşumuza gidiyordu

erkek ismi olarak ayrıcautku ismide kulağa hoş geliyor

çift isim mi tek isim koyma taraftarısınız?benim ilk oğlum çift isimli. 2. si de oğlan oluyor. o da çift mi ister diye kararsız kaldım.
mehmet efe,enes kaan,eymen,egemen,
sizin isim fikirlerinizi burdan okumak isterim.

iki isim istersen eymen efe güzel olabilir..bnce tabi..

bende defne ..nisa...öykü isimlerinde çok kararsız kaldım...babamız amcamız fln nisayı beğendiler..acaba iki isim olsa nisanın yanına defne yada öykü...çokmu abes olur yoksa tek iyimi...fikir verirmisiniz..az kaldı..

kızlar nisan annişlerii az kaldı hepimize allah kolaylık versin bebişlerimiz isimleriyle uzun yaşasınlar hepsi güzel bizde çok kararsız kalmıştık hatta artık biz koymayalım büyüyünce kendi karar verir ismine diyoduk...:) ama sonunda bi karar verdik
kızımızın adı '' gözde naz '' olcak inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…