Nisan Bebeklerinin İsimleri

üç isim de çok güzel aslında. Nisa Öykü değil de Öykü Nisa daha hoş geliyor kulağa. İlk adı Öykü olsun bence. Benim kızımın adı da Öykü Ceren. Allah bebeğinizi adıyla yaşatsın.

kızlar benim de 2. bebeğim olacak inşallah. İlkinde isim konusunda pek zorlanmamıştık ama şimdi kızımın adına da uygun olasun diye baya b zamandır düşünüyoruz ama hala isim bulamadık. Doğuma 2 hafta kaldı. Kızımın adı Öykü Ceren, şimdi 2. kızıma da Cemre Naz, Ceylin, Buse Naz gibi isimler geçiyor aklımdan ama karar veremedim. Siz de fikir verir misiniz? Bu isimler dışında önerileriniz olabilir mi?

kızlar ben de minik kelebeğimin adını NİL koymayı düşünüyordum ama babası ırmak seçeneğini koydu bikaç gün önce..ben de tekrar kararsızlaştım

ırmak ismi çok güzel.tavsiye ederim.ırmaklar çok akıllı , uslu ve zeki oluyorlar.çevremde gördüklerim çocuklar öyle.

Biz de Miray düşünüyoruz,

Ama aklımızdan hala kırk fikir de geçiyor , Serra , İpek , Nehir , Ece

Eşim Şükran istiyor ben Azra istiyorum.
O yüzden kızımızın adı Şükran Azra olacak inşallah.

DUMAN veya DERİN ismi erkek bebek için nasıl arkadaşlar?

bizde ömer ya da ömer barış arasında kararsız kaldık

derin daha güzel bence daha karizmatik

DUMAN veya DERİN ismi erkek bebek için nasıl arkadaşlar?

ya kusura bakmayın ama Duman ismi genellikle kedilere veriliyor. Derin de kız ismi. Değişik olacak diye ileride çocuğunuzla dalga geçilecek isimler düşünmeyin. Doruk güzel olur mesela.

gerçekten çok zor bu iş.....
bizde oğluşumuzun adını henüz netleştiremesek de Kaan,Arda,Anıl arasındayız..ben önce Eymen olsun istiyordum ama telaffuzu zor ve ilerde dalga geçebilirlerde diyerekten eledik...iuan bu 3 isimden ise Kaan bana daha sıcak geliyor..
bakalım yine de değişebilir belli olmaz
herkese hayırlı doğumlar ve bebeklerimizin hayatını olumsuz etkilemeyecek isimleri olması dileğiyle....

selamlar,
öncelikle doğum yapmış tüm annelerimize sağlıkla bebişlerini büyütmelerini diliyorum, doğum yapacaklara da şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
benim kızım 04.04.2013 de saat 09.03 de epidural sezeryan ile 3998 gr ve 51 cm olarak dünyaya geldi. Adını Cemre Naz koyduk

herkese rabbim kolay doğum nasip etsin inş. bizde kısmetse Ada koyacağız ismini :)

bizde oğlumuzun ismini mete sarp koymayı düşünüyoruz.allahım bebişlerimizi tek avazda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…