- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
JALEM canım benim sen daha harikasın kuuzummmm güzel dilli güzel sesli arkadaşım hehehe
bende alcam okuyom yapmayı unutuyomya hayrişşşşş tum menüler süper ama ben hep neti acıp bakamıyroum oyuzden kendime not defteri alcam ve senin tarifleri yazcam....
al canım en ii yöntem bende yazıorum denediklerimi tabi buarada denemeden önce içindekileri tek tek araştırıorum doktora anneme nette filan soruştuuryom sonra deniyorum güzel olup poyrazım severse sizle paylaşıp not alıorum defterime.ii oluyor..
ya kuru meyveyi bende duydum ama biz bi kayısı, üzüm falan biliyoz. kuruyemişçide muzundan tutun papayaya kadar bi ton adını bile duymadığım kuru meyvalardan vardı. hangisi nedir kuruyemişçiye soram bari. kiviyi bile kurutmuşlar yav.
dene tatlım hepsi tarafıdan deneniş ve hiçbi yan etkisi görülmemiştir:))) canım kahvaltıyı nie önermediki doktorun ha mama ha kahvaltı ne farkederki.valla kahvaltıyı al menüne derim.kahvaltının yeri apayrı
Canım, benim oğluş 6 ay anne sütü aldı sadece. Doktorda acele etme yavaş yavaş ek gıda ver diyor. Ama içime hiç sinmiyor. Kilo alımı yerlerde sürünmeye başladı. Doktorda yeterli diyip duruyor. Ama forumdada takip ediyorum ek gıdaya geç başlayıp, bir türlü başlayamayıp sonra bebişlerinde gelişim geriliği görünen bile var.
Birde sanırım erkek doktorlar, geç başlama konusunu abartıyor. Bende az az ne bulduysam vermeye başladım canım. Kocaman olduk ama değil mi?
Bugün az bir yumurta sarısı ve pekmez (1 çay kaşığı) verdim oğluma. Kızlar, sizce karıştırmak mı lazım tek tek vermek mi?
senin doktor çok bilio delimidir nedir ayol.ver tabi ne olcak.kilosundan değil alışması iiçin ver sonra gelip omu yardımcı olcak sana..sen tarifleri yavaştan dene ama önce muhallebi ve pürelerle başla alışnca hafta hafta tariflerimize de geçersin.tek tek vermeyi doktorlar ve deneyimli anneler 7.aydan sonra tavsiye ediolar.tek tek gıda verme zamanlarımızda gelicek.az kaldı