• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisan Bebişleri Ek Gıdaya Başlıyor :))

merhaba herhalde herkes aynı yemekleri veriyor kuzulara,benimde annem bakıyor kuzuma bizim için pişen yemeklerden az tuzlu az salçalı veriyoruz biraz biraz ,fasulye suyu,mantı suyu,balık,et,tavuk,değişik çorbalardan,sebze çorbasına devam ediyorum,tatlı kabağından olan tarifi yapıyorum,bi kaç kere domates çorbası verdim,tereyağ,ceviz,pekmez veriyorum,başka ekliyeceğiniz bişey varmı kızlar vermem gereken??
hayriye artık tarif vermiyor galiba,meltemde yok,kimseler gelip tarif yazmıyor.tıkanıp kalıyorum değişik bişeyler vermek istiyorum kızıma....:20:

merhaba herhalde herkes aynı yemekleri veriyor kuzulara,benimde annem bakıyor kuzuma bizim için pişen yemeklerden az tuzlu az salçalı veriyoruz biraz biraz ,fasulye suyu,mantı suyu,balık,et,tavuk,değişik çorbalardan,sebze çorbasına devam ediyorum,tatlı kabağından olan tarifi yapıyorum,bi kaç kere domates çorbası verdim,tereyağ,ceviz,pekmez veriyorum,başka ekliyeceğiniz bişey varmı kızlar vermem gereken??
hayriye artık tarif vermiyor galiba,meltemde yok,kimseler gelip tarif yazmıyor.tıkanıp kalıyorum değişik bişeyler vermek istiyorum kızıma....:20:

özgurcugum ben artık evde ne pısıyosa verıyorum bennuya mesela asure verdım begenmedı ama belkıde cok ac degıldı ondan yememıstır
karnıbahar yemegı verdım
patates ıste pek sulu yemek pısmez bızde ama ona özel yapıyorum ama salcalı az tuzlu mesela karnıbaharı ben sevmem ablasıyla o na yaptım kerevız iste bız ne yersek yıyor artık pırınc bulgur pılavına bayılıyo
bende kahvaltıda sasırıyorum gun asırı yumurta verıyorum
gıttıgımız yerlerde ne varsa yedrıyorum valla kızıma
soracagın bısey olursa faceden yada burdan özel msj atabılırsın canım öpuyorum

tunaya dün sebzeli kıymalı şehriye çorbası yaptım. sebze , tarhana, mercimek hepsinden bıktık. ben de 1 soğanı küp küp doğradım önce kıymayı sonra soğanı kavurdum yazdan dolaba koyduğum domatesleri ekledim biraz daha kısık ateste pişirdim, sonra su ekledim 1 sarımsak ezip kaynayan karışıma ilave ettim, en son da şehriye ekledim pişirdim. üzerine birazda limon suyu ilave ettim. şehriyeyi biraz fazla koydum ki kıvamlı olsun. lop lop yedi minik prensim.:56::emir_bebek:

Son düzenleme:
Back
X