- Konu Sahibi esinnnnn02
-
saat felan bohçaya alınmaz söz veya nişanda takılır zaten. parana göre alışveriş yaparsın cnm. saten gecelik takım,makyaj seti,terlik,ayakkabı,çiçek alınır birde bornoz takımı koyarsınız o kadar. bohçaya fazla şeyler koymayın zaten. erkek tarafı hazırlar bohçasını ilk önce kız tarafıda ona göre bohça yapar.
aaa saolun valla çok iyiymiş...öğreniyorum valla herşeyi burda:)buarada dagide şuanda indirim var,bahçelievler metroporttaki dagide bide fatihtekine gittim ben,herşey baya indirimli...bilginiz olsunsengözlerimebaksanab
Dagide hep large bedenleri indirimde, normal bedenler yine çok pahalı.
Ben de casiodan 250 tlye cok guzel bir saat almıştım Şubat'ta doğum gününde taktığım için, nişanda bi daha almama gerek kalmadı böylece.
Bu arada kızlar hep indirimleri takip ettim, hem kaliteli hem de yine de daha hesaplı almaya çalıştım.Bu şekilde bile baya tutmuş yine.İndirimsiz alamazdım kesinlikle.
Biri Damattan, biri Garibaldiden çok şık iki gömlek aldım,
Sarardan kravat,
Cüzdan Sarardan.
2 çorap Sarardan,
Pijaması Kom,
Kol düğmeleride Garibaldi'den çok şık.
Ben sabahlık almadım kullanılmıyor çünkü, alırsam bir pijama takımı daha alıcam, çamaşırları ve traş takımı (traş losyonu,jeli,kremi,şampuanı,vücut şampuanı parfümü vs) ve terliği kaldı kızlar, Temmuza kadar onlarda hazır olur inşallah.Herhalde indirimleri takip ettiğim için 450-500 e mal olucak bana. İçinde saat yok.Umarım yardımcı olabilmişimdir. Bu arada Nişanım Temmuz'da kızlar:)
canm metroport ta baktığım yerde şöle yapmışlar ki;bi paketin içine 2 tane boxer koymuşlar,1 fiyatına 2 tane almış oluyorsun!atlet ve falinada da öyle!pijama takımlarıda 70-80 falan gibi...bayan iç çamaşırı 2li takımlar 40 tl gibi...bla bla...mağazada ki kız daha değişk bişeyler daha anlattı,alırsınız çeyizde göstermelik durur,kullanmazsınız,bize getirince daha değişik bişey veririz dedi ama tam olark orasını anlayamadım:roflol: kaydirigubbakcemile3
buarada pinkycim canm kampanyaları takip etmişsin ama bak iyi markalardan aldığın halde fiyat iyi çıkmıştebrük ediyorm seniolumunekankayizsmile bize de anlatsana biraz o takip ettiğin kampanyaları canm besositososito
Sağol tatlım benim. Tabi cnm karşılaştıkça yazarım. Mesela şimdi yine hepsiburada 150 tl den 70 e düşen garibaldi marka dar kesim süper gömlekler şimdi kampanyalar bölümünde 35 e düşmüş, Kravatlarda aynı şekilde epey indirim var canım sadece 1 hafta için. Sarar shop'ta da %40 indirimler var, Yaa epey uğraşmışım yaf şimdi düşündümde kampanya peşine düşmektenkaydirigubbakcemile3..Bir bakın sizde ayolbayanssulusmile
kızlar biz hiç indirime denk gelemedik kaydirigubbakcemile3 bizim 1000-1500 tl arasındaydı damadın bohçasında takım elbise , traş makinası falan vardı . siz şanlısınız hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?