- Konu Sahibi esinnnnn02
-
Damat tarafı kız tarafının giyeceği elbiseyi alıyor, bizde kız tarafının damada nişan takımı alması şart değil , ben almayacağım herhalde bizimkine, gömleğini,kravatını alırım ama nişan için.
Revindel cnm bizde sizin gibi ayrı şehirlerde olduğumuz için,yanıma gelince alcaz banada kıyafet.
Canımm ben daha birkaç ay önce yaptım toplamı 1000 TL tutuyor (takımı + saati felan dahil)
bursaya mı gelin geliosun kızkaydirigubbakcemile5
yessss bacımmm bursaya gelin gelicez inş. aklinialirimsmile
oyyy guşummmmm nişan bohçaına koymuyoruz biz ya taım elbise felan mesela ben gidicem yanına yada o gelicek istanbula birlikte gidip takımlarımızı alıcaz işte... nişan bohçası nişan günü verilmiyormu ya kafam karıştı aldığımız takım nişanda giyeceği takım değilmi?.. siz nişan takımı dışında başka bir takımdamı alıyorsunuz?..CADIARZU
hadi hayırlısı bakalım isteriz yani herkesi bursaya almayı ama canım Allah nasip ederse bende bursadan gidicem sevgilim buralı değil çünkü haha sen geliosun ben gidiorum yaniopuyorumnanaktan
amaniin şimdi hesapladım bizim bohça da az buz bişi değilmiş sadece 1500 liraya yaklaşmış.bunun içinde pijama çamaşır keer takımı ayakkabı damatlık traş seti hırka gömlek eşofman takım var.
Gloxinia canm altından kemermi aldınız koydunuz bohçayaa:1shok: hem de 3 sene önce ne 3000 lira tutmuş olabilrkine?
SEVGÜLNLE BİRLKTE ÇIKIN İLK ÖNCE,BEĞENİN HERŞEYİNİZİ,TABİKİ BİRAZDA VİCDANLI DAVRANMAK KOŞULUYLA:1hug: SORA DA ALIŞVERİŞE ÇIKNCA ONLARI ALINşakkıdı ZATEN BEN ÖLE KALABALIKÇANA ONU BEĞENMEDİM,ŞU GÜZEL,ŞU DEĞİL,ONU İSTEMEM FALAN DİYİP KİMSEYİ UYUZ ETMEK PEŞİMDE DOLAŞTIRMAK İSTEMEM SAATLERCE...SANKİ YANİ DAHA İYİyerimseniben
ayyy sen nereye gidiyorsunn bakiyimm :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?