- 21 Kasım 2017
- 29.652
- 129.616
- 598
Bazıları ele böyle fırsat geçmişken dünürleri tarafından pamuklara sarılmak istiyor gerçekten.cok merak ediyorum annesi kocasina da böyle hassas mi, elbiseler donlar hediye ediyor mu kocasi yoksa para verip kendin al mi diyor.
kendi kocasina nazi gecmeyen kim varsa damadina dünürüne beklentilere giriyor
benim cevremde nerede eşi tarafından zaten gereken özeni gösterilen, hediye cicekler alinan kadin var damadindan beklentisi sifir, şu da olsun bu da olsun demez. nerede kocasindan bir çiçek almamis, bir hediye gormemis kolu bileziksiz kadin var "söz cicegi soyle alsin, bohca da koysun, trabzon hasırı da alsin" diyor.Bazıları ele böyle fırsat geçmişken dünürleri tarafından pamuklara sarılmak istiyor gerçekten.
Seda sizde erkek tarafı kız bohçasına yatak odası tekstil seti alıyor mu? Örtü, battaniye, nevresim vs tam takım?
Amaan sene olmuş kaç. Bohcaya ne koyuyorlar onu bile bilmiyorum. Ama iccamasiri gecelik vs ise ayrı rezalet. Bohça diye bir konunun geçmesi bile abes.Kayınvalide annemle konuşurken, bohça hazırlamayı istemediğini hissettirdi.Annem az ve öz de olsa yapılsın istiyordu fakat karşı taraftan bu tarz bir konuşma gelince biraz kırıldı gibi.
Bence bohça hiç gerekli değil ama kız tarafının düşüncesini sorup öğrenmeden bu şekilde konuşması sizce biraz nezaketsizce değil mi?
En son hazırlayalım demiş ama açıkçası hiç istemiyorum artık.bu süreçten geçmiş birileri kibarca görüşlerini belirtirse sevinirim.
Eskiden yokluk varmış. Kızın pek kıyafeti olmuyordu. Bihc ayapiyorlarmis. Ha o zaman bile garip de. Şuan aşırı saçma. Siz kendinize kıyafet alamıyor musunuz. Bir arkadaşım da bohça istedi hatta mont aldirmisti erkek tarafına pahalı bir mont. Sanki montu yok gibi, kendi alamiyor gibi. Çok gereksiz hareketler. Evlendiler yedi yıl geçmiştir aradan. Hala karşı taraf anlatıyorum montunu bize aldırdı diyeKayınvalide annemle konuşurken, bohça hazırlamayı istemediğini hissettirdi.Annem az ve öz de olsa yapılsın istiyordu fakat karşı taraftan bu tarz bir konuşma gelince biraz kırıldı gibi.
Bence bohça hiç gerekli değil ama kız tarafının düşüncesini sorup öğrenmeden bu şekilde konuşması sizce biraz nezaketsizce değil mi?
En son hazırlayalım demiş ama açıkçası hiç istemiyorum artık.bu süreçten geçmiş birileri kibarca görüşlerini belirtirse sevinirim.
Yani yıl oldu 2025 bohça dediğin çul çaput, KVyi haklı buldum kullanılmayacak çula çaputa ne gerek var
kayınvalideniz istemiyor anneniz istiyor peki ya siz ve nişanlınız? hani evlenen ikinizsiniz ya.Kayınvalide annemle konuşurken, bohça hazırlamayı istemediğini hissettirdi.Annem az ve öz de olsa yapılsın istiyordu fakat karşı taraftan bu tarz bir konuşma gelince biraz kırıldı gibi.
Laga luga yapıp uzatmak yerine kırılacak bir şey yok deyip geçebilirsin, fikrini paragraf döşeyerek anlatmana gerek yok , fikirlerin bu kadar önemli değil.Off amma hassassınız ya evet yıl olmus 2025 kaynana bohca istemiyo anneniz kırılıyo aynen. Annenize noluyo burda. Bombos isler kendi kendinize dünyada evlenen tek sizmissiniz gibi davranmayin . Kız evi naz evi kafasindan cikin ya. Bombos isler aynen çok nezaketsizler kadıncagiz ne bilsin kraliyet ailesinden kızle evleniyo oglu o nedenle hareketi nezaketsiz gelmis haklisiniz. Resepsiyonda bi özür konusmasi yaparlar olur biter
Gerçekleri kaldiramiyosan acma konu zorlayan mi var ? Ben bu sekilde anlatmak istedim fikrimi , senin sacma sorununun cevabi bu kadar oluyo bu arada fikirlerim benim ve esimin ailesi icin asiri önemli a dan z ye bi nevi ailenin prensesi sayiliyorum. Fikirleri önemli olmayan sensin sorry not sorryLaga luga yapıp uzatmak yerine kırılacak bir şey yok deyip geçebilirsin, fikrini paragraf döşeyerek anlatmana gerek yok , fikirlerin bu kadar önemli değil.
Çok sağlıklı gibi gelmediniz.iyi akşamlarGerçekleri kaldiramiyosan acma konu zorlayan mi var ? Ben bu sekilde anlatmak istedim fikrimi , senin sacma sorununun cevabi bu kadar oluyo bu arada fikirlerim benim ve esimin ailesi icin asiri önemli a dan z ye bi nevi ailenin prensesi sayiliyorum. Fikirleri önemli olmayan sensin sorry not sorry
Bu da saçma. Sen şimdiye kadar kaliteli bir şeyler alamamışsındır, yeni gelin olacaksın bari üstün başın düzgün olsun der gibi…
Hazırlamazsa hazırlamasın. Böyle şeyleri kafana takma. Ben taktım çok pişmanım.Kayınvalide annemle konuşurken, bohça hazırlamayı istemediğini hissettirdi.Annem az ve öz de olsa yapılsın istiyordu fakat karşı taraftan bu tarz bir konuşma gelince biraz kırıldı gibi.
Hazırlamaması sorun değil tabiki.Ama o kadar saçma sapan şeyler söylemiş ki telefonda.açık açık , kibarca sorsa ve söylese hiç sorun etmem.Hazırlamazsa hazırlamasın. Böyle şeyleri kafana takma. Ben taktım çok pişmanım.
Bence siz cok kaprisli bir insansiniz ve daha evlenen kadar cok sorun cikar. “En son hazirlayalim demis” dediginize gore zaten haber yollamissiniz bu gerginliginizle ilgili. Istediginizin yapilmasi yonunde de yanit almissiniz. Ama yine de memnuniyetsizsiniz.
Aaa sütyen'e memelik diyen eşimden başka birini ilk defa görüyorumAnnenizle konuşun bu anneleri ilgilendiren bir konu değil. Hem müstakbel eşimin anası niye benim giyeceğim don - memeliği alsın ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?