Nişan elbisem !!

ya da de ki çok istiyorsan satabilirim.
aldığının 2 katı fiyatını söyle
bi daha istemez

Her aradığında net olarak hayır diyemiyorsanız sorun sizde..
"O günlerden tek hatıra o elbise manevi değeri var veremem" bu kadar net..

Nasıl bir arkadaşmış o öyle elbiseyi sizden çok sahiplenmiş!

nişan abiyeniz olmasaydı verilebilirdi ama hatıraysa bunu onu açıklamanız gerekli ve bence alabileceksede bu denli ısrarcı olmasının bir anlmın yok vermeyin

Benim annemin gelinligini onlarin köyünde bir cok gelin giymis sonra cünkü yokluk vardi. Herkes temiz kullanip geri vermis. Yani onun manevi degeri öyle artti bana göre. Ama ben sahsen vermem ihtiyac sahibi birisi olmadigi sürece. Cünkü manevi degeri yüksek birsey. Sizin elinizde kalan tek hatira ise net bir sekilde reddedin

Evet güzel mantık :)

Ne laftan anlamaz biriymiş. Böyle arsız birinin elbisenin başına bir iş getirmesi büyük olasılık. Zaten sizden kiloluymuş, kesin patlatır.

Ama normal bir kıyafet değil benim için bir anısı var
ben kıyafetlere anlam yüklemediğim için nasıl hissettiğinizi anlayamıyorum örneğin benim gelinliğim evde duruyor biri istese de versem onun olsa diye dört göz bakıyorum çünkü anılarımı onunla bağdaştırmadım benim için o günü özel kılan şeyler farklıydı belki bu yüzden bana anlamsız geliyor benim nisan elbisemi daha nisanda biri istedi mezuniyette giyeyim diye tamam bu gün bitsin vereyim dedim yani bana göre anlamı yok

hor kullanma ihtimali gibi bi durum var ortada. baktınız olmuyor "bazanın altındaydı nişanlığım. bi çıkardım güveler eteklerini yemiş delik delik hep" dersiniz. ya da "sana vermek için kuru temizlemeye verdim astarı tamir edilmeyecek şekilde yırtılmış" dersiniz. ya da bariz bir beden farkı varsa onu öne sürün. ben o zaman 45 kiloydum şu an sana olmaz, küçük olur/ben o zaman bana dar geldiği için sırt kısmını genişletmek için astar attırmıştım şu an elbisemin tadilat görmesini istemiyorum diyebilirsiniz. ya da içinize sinmedi bunları söylemek şey dersiniz "başka birinin gelinliğini, nişanlığını giymek o kıyafetin sahibine uğursuzluk getirirmiş öyle der benim büyükerim kusura bakma o yüzden vermek istemiyorum bu benim inandığım birşey" dersiniz.

Ben verdim elbise zarar görmemiş ama alt kısmı çok kirlenmiş ve buram buram ter kokuyor insan bir kuru temizlemeye verip geri getirmez mi ben kuru temizlemeye versem bile tekrar giyebilir miyim içime siner mi bilmiyorum.

Vermek istemiyorsan verme tabiki madem alacak maddi gucu var bi zahmet abisinin dugunu icin gidip bi elbise alsin kendine bula bula senin nişan elbiseni mi bulmuş isteyecek saçma gercekten.Diyecegin şey şu canim baska bir elbisemi istesen verirdim ama nisan elbisem benim icin cok kiymetli ve hatirasi cok buyuk o yuzden kimseye giyinmesi icin vermiyorum lutfen yanlis anlama nokta

Başka bir elbiseniz varsa onu veriyim diye söyleseniz. Ben takıntılıyım biraz bu elbiseme anlam yükledim falan deseniz

bir de yazmayı unutmuşum. nişanlığınız çok abartılı, şu prenses model nişanlıklardan değilse siz giyin düğünde. masraf çıkarmak istemedim yeni bir elbise alarak, elimdekileri değerlendiriyorum o nedenle ben giycem düğünde, kusura bakma dersiniz. giymek istemeseniz bile öyle deyin bence. düğüne gittiğinizde de kilo almışım olmadı o yüzden giyemedim son dakika ne bulursam onu geçirdim üstüme deyin .

Sizden izin almadan tadilat yaptırması çok yalnış elbiseniz mahvolmuştur
Olmaz mi cope attim ... hem kendine istiyor hem baskasi giyiyor resimlerde görmesem demicek bana .. bayağı sonra geldi elbise bende deneyeyim dedim dar geliyor boyu yamuk uzun yerler yirtilmis kuzenim düğüne almistim ust beden sıkıntım var zor buldum bide nikâh sahidi olunca ozendim ama felaket bir haldeydi ... kucuk gelenleri hoşlarına gidenleri veririm kuzenlere kardesime ama odunc ilk kez verdim ders oldu bana .

Oda ne israrciymis esin ne diyor bu duruma

Elbiseyi verip mi kötü olsan vermesen mi kötü olsan? bence vermeden kötü ol eğer sen kendisinden giysi istemediysen şimdiye kadar nişan elbisem olmasa verirdim fakat açıkcası kıyamıyorum dolaptan çıkarmaya hatırası var nolur kusura bakma ama başka elbise verebilirim diyebilirsin(varsa)

Ben veririm ama böyle şeylere değer vermem.

Üzülecekseniz tabii ki vermeyin, ayrıca ısrar en nefret ettiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…