Nasıl bir arkadaşmış o öyle elbiseyi sizden çok sahiplenmiş!Hayatında ilk kez verdim arkadaşım cok icime.sinen sevdiğim abiyemi istedi verdim ama kendisi giymedigi gibi bir de terziye verilmis daraltma yapilmis boyu kestirilmis eline bir geldi sanki bir düğün alayı üstünden geçmiş... ve haberim de yoktu.
Simdi mi icine.giremedigim kıyafetleri yakarim cope atarim yine de odunc vermem
Evet güzel mantık :)Birine ödünç birşey vaeripte, geri sağlam alınan hiç bir şey görmedim ben. Ayrıca kıyafeti bir başkası giyince şekli , kalıbı bozuluyor. Sen en iyisi ona sattım ben onu internetten dersin. Sonra senin üstünde görürse bir gün dersin geri yollamış alıcı, beğenmemiş :)
ben kıyafetlere anlam yüklemediğim için nasıl hissettiğinizi anlayamıyorum örneğin benim gelinliğim evde duruyor biri istese de versem onun olsa diye dört göz bakıyorum çünkü anılarımı onunla bağdaştırmadım benim için o günü özel kılan şeyler farklıydı belki bu yüzden bana anlamsız geliyor benim nisan elbisemi daha nisanda biri istedi mezuniyette giyeyim diye tamam bu gün bitsin vereyim dedim yani bana göre anlamı yokAma normal bir kıyafet değil benim için bir anısı var
Vermek istemiyorsan verme tabiki madem alacak maddi gucu var bi zahmet abisinin dugunu icin gidip bi elbise alsin kendine bula bula senin nişan elbiseni mi bulmuş isteyecek saçma gercekten.Diyecegin şey şu canim baska bir elbisemi istesen verirdim ama nisan elbisem benim icin cok kiymetli ve hatirasi cok buyuk o yuzden kimseye giyinmesi icin vermiyorum lutfen yanlis anlama noktaSlm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .
Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.
Ben elbiseyi vermekten pek yana değilim elbise alıcak maddi gücü var.
Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..
Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.
Çekincelerim var siz olsanız ödünç verirmiydiniz elbiseyi ?.
Olmaz mi cope attim ... hem kendine istiyor hem baskasi giyiyor resimlerde görmesem demicek bana .. bayağı sonra geldi elbise bende deneyeyim dedim dar geliyor boyu yamuk uzun yerler yirtilmis kuzenim düğüne almistim ust beden sıkıntım var zor buldum bide nikâh sahidi olunca ozendim ama felaket bir haldeydi ... kucuk gelenleri hoşlarına gidenleri veririm kuzenlere kardesime ama odunc ilk kez verdim ders oldu bana .Sizden izin almadan tadilat yaptırması çok yalnış elbiseniz mahvolmuştur
Slm kızlar benim 4 sene önce 450 liraya aldığım bir nişan abiyem var özenerek bakıyorum abiyeme çok beğenerek almıştım hala eskisi gibi temiz duruyor .
Eşimin amcasının kızı var abisinin düğünü olacak yakında elbisemi giymek için ödünç istiyor.
Ben elbiseyi vermekten pek yana değilim elbise alıcak maddi gücü var.
Ama elbiseyi alma konusunda çok ısrarcı sürekli arıyor.Ama içimden bir seste elbisenin başına birşey gelicek diyor..
Gelinliğim kınada giydigim bindallı kiraydı dügünümden tek hatıra nişan elbisem kaldı.
Çekincelerim var siz olsanız ödünç verirmiydiniz elbiseyi ?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?