- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
ptt kargoHangi kargo? O kargonun müşteri hizmetlerini arayın. Ulasamazsaniz Twitter'dan yazın, mesaj atın onlar sizi arasın. Bekledikçe gelmez illa kovalamak gerekiyor böylelerini.
ptt kargo
Geçmiş olsun Allah kurtarsın diyorum sadeceptt kargo
burda değil, daha ilk verildiği yerdeNeden şubeden almıyorsunuz?
Şubeye gidin bir sorun belki de gelmiştir.
Şubeler zaten hiç telefona bakmıyor.
burda değil ilk verildiği yerde halaDağıtıma mı çıkmamış sadece? Eğer öyleyse gidip alın şubeden.
Siteyi arayıp onlarla görüşünburda değil ilk verildiği yerde hala
Bana da kabul edildi yazdiktan 1 hafta sonra ulasti.ptt kargo
Kargo merkezine git kendin alelbisemi 10 gün önceden aldım, kargo yoğunluğunu bildiğim için. hemen kargoya verilince sevinmiştim, gelir diye ama günlerdir sadece 'kabul edildi' yazıyor aynı şubede bekletiyorlar. göndermeyeceklerse niye kabul ettiler anlamadım. çok moralim bozuk. yetişmeyecek büyük ihtimalle. ve ben acele bir şekilde burdan almam gerekiyor. ki ben burda bulamadığım için internetten almıştım. kargo için yapabileceğim birşey yok mudur? şube telefona bakmıyor.
Yaaaburda değil, daha ilk verildiği yerde
Normalde 1 günde teslim edilen kargo 8 gündür şubeye gelmiş ve getirmiyorlar hala. Acelem olmadığı için sıkıntı yaratmıyorum ama ptt kargo bu ara cozuttu...ptt kargo
Ptt kargonun bence doğası buNormalde 1 günde teslim edilen kargo 8 gündür şubeye gelmiş ve getirmiyorlar hala. Acelem olmadığı için sıkıntı yaratmıyorum ama ptt kargo bu ara cozuttu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?