nişan elbisem :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
elbisemi 10 gün önceden aldım, kargo yoğunluğunu bildiğim için. hemen kargoya verilince sevinmiştim, gelir diye ama günlerdir sadece 'kabul edildi' yazıyor aynı şubede bekletiyorlar. göndermeyeceklerse niye kabul ettiler anlamadım. çok moralim bozuk. yetişmeyecek büyük ihtimalle. ve ben acele bir şekilde burdan almam gerekiyor. ki ben burda bulamadığım için internetten almıştım. kargo için yapabileceğim birşey yok mudur? şube telefona bakmıyor.

Arayarak hiçbir yere ulaşamazsınız telefonlara bakmıyorlar bende kargomu ayın 26sından beri bekliyordum dağıtıma cıkılmadı sonra sosyal medya faceden ptt ye mesaj attım durumu anlattım telefon numaramı ve takip kodunu yazdım şikayetiniz alındı ilgili arkadaşlar sizi arıcaklar diye mesaj geldi ve gün içinde aradılar yarınsı dağıtıma çıkıldı ve kargom geldi sizde vakit kaybetmeden öyle yapın.

Kargo merkezine git kendin al

Normalde 1 günde teslim edilen kargo 8 gündür şubeye gelmiş ve getirmiyorlar hala. Acelem olmadığı için sıkıntı yaratmıyorum ama ptt kargo bu ara cozuttu...
Ptt kargonun bence doğası bu
Daha ortada virüs yokken de günlerce bekletip öyle getirmişlerdi.
Mümkün mertebe onlara düşmemek lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…