- 14 Ağustos 2018
- 20.491
- En iyi cevaplar
- 2
- 77.091
- 598
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Geçen hafta başka kargo firmasıyla aynı sorunu yaşadım. 3 kez şubeye gittim hepsinde "Kargo dağıtıma çıkmış, kuryede." dediler vermediler. Kuryeyi arıyorum o da " Kargo bende değil şubede." diyor. En son ufak çaplı bir cinnet geçirince ertesi gün getirmeyi akıl ettiler.şubeye gidin muhtemelen gelmiştir sisteme girmiyorlar.
İki kargomda aynısı başıma geldi. Konu sahibi muhtemelen teslimat şubesine gelmiştir. Kendi şubenizi telefonla arayın veya direk gidin. PTT Kargo'nun eve getirmesini beklerseniz nişana değil düğüne gelir o elbise.şubeye gidin muhtemelen gelmiştir sisteme girmiyorlar.
Ptt kargo sisteme girmiyor. Kargonun durumunu bildirmiyorlar hiç. Siz bulunduğunuz şehrinizdeki ptt dtm ile görüşün belki gelmiştir.ptt kargo
Sikayetvar 'a yaz..Ben ne zaman oraya şikayet etsem sorunum çözülüyor. Nişan gibi ekstrem bi durum olduğunu da belirt.Bol şans.elbisemi 10 gün önceden aldım, kargo yoğunluğunu bildiğim için. hemen kargoya verilince sevinmiştim, gelir diye ama günlerdir sadece 'kabul edildi' yazıyor aynı şubede bekletiyorlar. göndermeyeceklerse niye kabul ettiler anlamadım. çok moralim bozuk. yetişmeyecek büyük ihtimalle. ve ben acele bir şekilde burdan almam gerekiyor. ki ben burda bulamadığım için internetten almıştım. kargo için yapabileceğim birşey yok mudur? şube telefona bakmıyor.
burda değil, daha ilk verildiği yerde
şubeye geliyor sisteme girmiyorlar.burda değil, daha ilk verildiği yerde
Ptt kargoda benim kargolarımda aynı şekilde. Ayın 29unda yola çıktı görünüyo gelen giden yok. Ondan sonra başka kargoya verilen ürünlerim oldu geldiler. Ptt kargo sıkıntılı.elbisemi 10 gün önceden aldım, kargo yoğunluğunu bildiğim için. hemen kargoya verilince sevinmiştim, gelir diye ama günlerdir sadece 'kabul edildi' yazıyor aynı şubede bekletiyorlar. göndermeyeceklerse niye kabul ettiler anlamadım. çok moralim bozuk. yetişmeyecek büyük ihtimalle. ve ben acele bir şekilde burdan almam gerekiyor. ki ben burda bulamadığım için internetten almıştım. kargo için yapabileceğim birşey yok mudur? şube telefona bakmıyor.
Öyle deme kargocuları gereksiz yere meşgul etmeyinciler gelir şimdihayat normale dondu heryer normale dondu kontrollu bicimde ama kargo sirketleri nedense hala normale donemedi
neye göre gereksiz kime göre gereksiz buna kim karar verecek peki?Öyle deme kargocuları gereksiz yere meşgul etmeyinciler gelir şimdi
Ara şikayet gönder. Yada şubeye git dağıtıma çıkmadan kendin al elbiseni. Bu kargo şirketleri hala bildiğimiz gibi işlerini doğru düzgün yapmıyolarelbisemi 10 gün önceden aldım, kargo yoğunluğunu bildiğim için. hemen kargoya verilince sevinmiştim, gelir diye ama günlerdir sadece 'kabul edildi' yazıyor aynı şubede bekletiyorlar. göndermeyeceklerse niye kabul ettiler anlamadım. çok moralim bozuk. yetişmeyecek büyük ihtimalle. ve ben acele bir şekilde burdan almam gerekiyor. ki ben burda bulamadığım için internetten almıştım. kargo için yapabileceğim birşey yok mudur? şube telefona bakmıyor.
Katılıyorumneye göre gereksiz kime göre gereksiz buna kim karar verecek peki?
gereksiz olmamasi icin kargodan ne getirtmeliymisiz mesela?
gereksiz oldugunu dusunen firma biz bu urunleri goturmuyoruz desin ozaman
Her seferinde PTT kargo ile sorun yaşadım.Artık alışveriş yaptığım yer hangi kargo ile çalışıyor sorup öyle alıyorum.PTT kargo asssLAAAA!ptt kargo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?