Nişan Nişan elbisesi hakkinda

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Sizin sevdiğiniz tonlarda böyle bir elbise buldum beğenir misiniz bilmiyorum - evet çok sadeciyim

Ben olsam böyle bi elbise seçerdim bir de yırtmaçlı kendi nişanımda elbisem mini siyah bi elbiseydi. Beyaz giyseydim keşke çünkü beyazı başka bir yerde giyemiyorsun

Eklentiler

• 1000000543.webp
    14 KB · Görüntüleme: 48
  • 1000000544.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 47
Ben olsam böyle bi elbise seçerdim bir de yırtmaçlı kendi nişanımda elbisem mini siyah bi elbiseydi. Beyaz giyseydim keşke çünkü beyazı başka bir yerde giyemiyorsun
Dugunde zaten gelinlik beyaz veya nikahimda ayri gun yapilcak oda beyaz olacagi icin ben nisanda beyaz giyme taraftari degilimtesekkur ederim

Boyunuz uzunmuş midi boy vücudu saran bir model tercih edebilirsiniz.
Ben mini giymiştim bi tık o gün zorlandım. Şimdi yapıyor olsam ya diz hizasında ya da midi boy giyerdim
Hayırlı olsun şimdiden

Dugunde zaten gelinlik beyaz veya nikahimda ayri gun yapilcak oda beyaz olacagi icin ben nisanda beyaz giyme taraftari degilimtesekkur ederim
Model olarak böyle kalem dar midi olabilir o zaman

Eklentiler

• 1000000548.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000000547.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 38
  • 1000000546.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000000545.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 33
Boyunuz uzunmuş midi boy vücudu saran bir model tercih edebilirsiniz.
Ben mini giymiştim bi tık o gün zorlandım. Şimdi yapıyor olsam ya diz hizasında ya da midi boy giyerdim
Hayırlı olsun şimdiden
Cok tesekkurler bende midi boy dusunuyorum ev icinde en ideali o bence..

hakkaten ben de hic sevmiyorum nikah elbisesi gibi nişan fotolarini. Kadin beyaz gelinlikli- adam takim elbiseli. Evliler mi nisanlilar mi belli degil.
bu arada konudan bir kez daha anladim ki renkler ve zevkler tartışılmaz. en guzelin guzelini de alsaniz begenmeyenler cikacaktir. buraya guzel diye atilanlari ben hic begenmedim mesela.
o yüzden yorumumu degistiriyorum; senin ve mustakbel nisanlinin en begendigi neyse onu alin gecin

İlk siradaki omuz detayi cok hosmus
Yani ben midi boy elbise hiç sevmem aslında ama modellerden 2n güzelleri bunlar gibiydi sonuncusuna benzer bi elbiseyi bu yaz abimin düğününde giydim bordoydu bir de yırtmaç açtırdım herkes çok beğenmişti

ya evet zevkler degisken..misal ilk attigim elbise fotoda baska duruyor uzerimde baska duruyor..ama su bi gercekki yillar sonra hatirlanmicak giydiklerimiz ama insan genede ozeniyor tatli telaslaryuvamizda mutlu saglikli olalim onemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…