Mesela bunun konusuluyor olmasi beni cok rahatsiz eder. Benimde kismetse ekimde nişanim olacak. 6 ay sonra da nikah planliyoruz. Elektronikler dahil tum ceyizimi aldim. Ne aldigimi, nereden aldigimi ilk erkek arkadasim bildi. Annemler aldiklarim eve gelince gorduler hayirlisiyla gule gule kullan dediler. Bu hafta sonu erkek arkadasim beyaz esyalari alacak, birlikte cikip gezip sececegiz. Annesinin sadece haberi var. Gerisi ilgilendirmezde cunku sadece ikimiz finanse edecegiz. Karismalarina gerek yok. Evde annem guzel taki takacaklar mi diye soylemez mesela bana. Kendi de zaten kimseyi zora sokma, ekonomi kotu vs surekli uyardigindan bunlarin konusulmasi bana rahatsiz edici geliyor. Butcesi neyse onu takar, kimseye govde gosterisi yapmaya gerek yok. Ev esyasi, beyaz esya herseyin en kalitelisi olsun istemiyorum. Isimi gorsun yeter. Erkek arkadasimda benle ayni o parayla seyahat edelim, gezelim, yeni yerler gorelim kafasinda. Boyle olunca catisma olmuyor, aileler karisamiyor, kimse gerginlik yaratmiyor. O siniri sizin cizmeniz gerekiyor.