kızlar benim biraz önce geldi sarımtırak, koyu sümüksü bişeydi dr aradım nişanmış
kızlar benim biraz önce geldi sarımtırak, koyu sümüksü bişeydi dr aradım nişanmış
:Saruboceq:arkadaşlar bende şuan 36. haftamı bitirmek üzereyim ve sabah koyu kıvamlı sümüksü bişey geldi bendende ama akıntı olabilecegini düşünüp panik yapmamamaya çalışıyorum delikafadulden aslını isterseniz heyecandan ne renk oldugunu bile hatırlamıyorum sanırım doktorumu aramam gerekiyor öyle degilmi?:bbo: dua edin bana!!
:Saruboceq:arkadaşlar bende şuan 36. haftamı bitirmek üzereyim ve sabah koyu kıvamlı sümüksü bişey geldi bendende ama akıntı olabilecegini düşünüp panik yapmamamaya çalışıyorum delikafadulden aslını isterseniz heyecandan ne renk oldugunu bile hatırlamıyorum sanırım doktorumu aramam gerekiyor öyle degilmi?:bbo: dua edin bana!!
merhaba arkadaşlar benim de dün gece önce açık kahverengi sonra kırmızı olmak üzere akıntı geldi.Nişan olduğunu söyledi doktor.Bebişimi en yakın zamanda sabırsızlıkla bekliyorum:) bizim için dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?