canım nişan sümüksü bir sıvı hafif kanlı oluyor.benim ilk kızımda gelmişti 11 gün sonra doğum yapmıştım ama erken doğum diye okadar bekledik.bi sabah tuvalete yetişemedim idrara çıktıktan sonra bişey uzandı eşimi çağırdım suyumun geldiğini anladık ama onun ne olduğunu bilmiyoduk küçük oşede koyup dra götürmüştük:))dr nişan gelmiş doğum başlamış demişti:)nişan görürseniz tek yapmanız gereken sakin olmanız.oan nekadar sakin olursanız doğumada sakin girersiniz.
ay benimde bugün o jel gibi sümüksü sıvıdan geldi hafif kanda vardı yani hazırlıklı olmak lazım mı diyosunuz artık hep kendimi kontrol ediyorum acaba bişey varmı diye heycanlandım doğrusu
akıntı yeşil renkse bu normal akıntıdır.
benim ilk kızımda koyumu koyu hafif kırmızı lleke gelmişti ertesi günü dogum yapmıştm .
şuanda hamileyim ve bugün lekem geldi akşama belki alırım oğlumu kucağıma.
dua edin benim için
benmde kırmızı yumurta akı gibi geldi tabi hiç bilgim yoktu netten okudum kdadr biliyodum doktorumu aradım nişan olduğunu söyledi zaten muaynedede 2 cm açılmam çıkmıştı yani ben nışan gelip doğuranlardanım
kızlar bu akşam saat 21.30 da koyu kıvamlı,böyle bali gibi,sarımtırak tortumsu bişey geldi,sanırım nişanım geldi..38+5 günlük hamileyim,acaba sancılarım/doğum ne zaman başlar ki?????çok heyecanlıyımmmmm :)
kızlar bu akşam saat 21.30 da koyu kıvamlı,böyle bali gibi,sarımtırak tortumsu bişey geldi,sanırım nişanım geldi..38+5 günlük hamileyim,acaba sancılarım/doğum ne zaman başlar ki?????çok heyecanlıyımmmmm :)
Benim 3 gün sonra olmuştu doğumum, ama kişiden kişiye değişebilir.
Moral çok önemli. Orada da söylerler, önce derin olmayan nefesler alıyorsunuz sık, sık, sonra daha derin almanız gerektiğinde size söylerler. Nefes önemli çünkü, rahim bir kas ve kasılabilmek için oksijene ihtiyacı var. Belki tüm bunları benden iyi biliyorsunuz siz, ama nolur, nolmaz ben bir daha hatırlayayım dedim.
Benim gece suyum geldi önce, yarım saat sonra da nişan geldi, sümüksü ve hafif kanlıydı.
6 saat içinde de doğurdum, suyum nişanım doğumum hepsi aynı gün zamanda oldu yani.
benim 40.hafta dolunca ilk nişanım geldi arkadaşlarım tarif etiği şekilde
sonra ertesi gün gene geldi ama ben 41.haftayı geçtiği halde doğuramadım,sezeryan oldum
o yüzden nişan gelmesine innamıyorum