Nişan Nişan günü için misafire hatıralık

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
Kızlar ben nişanı evde yapıcam ve gelenlere gelmeyenlere hatıra olsun diye magnet yaptırmayı düşündüm. Nişanda şu modellerden hangisi en hoş olur sizce? Birinciyi direk eledim kına için olduğundan bu arada :)

Eki Görüntüle 593325

Son düzenleme:
en çok 3 ve 4 ü beğendim, diğerleri düğüne daha çok gider sanki

3, 4 veya 8 diğerleri düğüne daha uygun olur gelinli fln.

Ben de 3 ve 4 arasında kaldım yaaa :) 4.nün arka planını siyah değil de kırmızı falan yaparsam daha şık durur sanırım :)

2 ve 7 sevimli bence , ama onlar düğün için daha uygun geldı bana da, nişanda dağıtırsanız jest olur tabiki, ama başka model varsa onlara da bakabilirsiniz:)

kenardaki siyah çizgilere diyorsanız evet olabilir:)

merhaba canımmm fikrin çok güzel en çok 3 numarayı beğendim çok sevimlii ve nişana en uygun o geldi bana :) bi sakıncası yoksa nerde yaptırdıgını ögrenebilirmiyimm

çok hoşmuş hepsi ya... bunları nişandamı dağıtmayı düşünüyosun birde nerde ne kadara yaptırcağını sorabılırmıyım.
hayırlı olsun sımdıden

çok hoşmuş hepsi ya... bunları nişandamı dağıtmayı düşünüyosun birde nerde ne kadara yaptırcağını sorabılırmıyım.
hayırlı olsun sımdıden

çok sağol canım :) evet gitti gittigidiyor'dan siparişimi verdim, 4 numaralı olanı beğendim :) 27 tlye yaptırdım. kargo çok tutmaz sanırım, ptt kargo ile gönderimi var çünkü... Nişana gelen gelmeyen eş dosta dağıtmayı düşünüyorum evet :) o yüzden 100 tane olması da mantıklı geldi. nişanlımın tanıdıkları ve benim tanıdıklarım için ideal bi sayı. çok cici bi anı olur sanırım :31:

NİKAH ŞEKERİ MAGNET-NİKAH NİŞAN KINA 100 ADET GittiGidiyor'da 73379753

Canım nişana en uygunu bence 4 numara..Diğerleri düğüne daha yakınlar. Ama bu fikiri seviyorum, bende bu tarz birşey yapıcam inşallah.. Mutluluklar dilerim şimdiden..

Kızlar ben nişanı evde yapıcam ve gelenlere gelmeyenlere hatıra olsun diye magnet yaptırmayı düşündüm. Nişanda şu modellerden hangisi en hoş olur sizce? Birinciyi direk eledim kına için olduğundan bu arada :)

Eki Görüntüle 593325

ysmgzldr, beğendiğin magnetler çok güzel. acaba ürün eline geçti mi ? benimde 2 şubatta nişanım var bunun gibi bir şey düşünüyodum forumda dolaşırken karşıma çıktı.fikir verirsen çok sevinirim

ysmgzldr, beğendiğin magnetler çok güzel. acaba ürün eline geçti mi ? benimde 2 şubatta nişanım var bunun gibi bir şey düşünüyodum forumda dolaşırken karşıma çıktı.fikir verirsen çok sevinirim

evet canım aldım magnetleri çok şirin :) herkes de beğendi :16: çok kişiye vereceksen daha çok alabilirsin...

çok sağol canım :) evet gitti gittigidiyor'dan siparişimi verdim, 4 numaralı olanı beğendim :) 27 tlye yaptırdım. kargo çok tutmaz sanırım, ptt kargo ile gönderimi var çünkü... Nişana gelen gelmeyen eş dosta dağıtmayı düşünüyorum evet :) o yüzden 100 tane olması da mantıklı geldi. nişanlımın tanıdıkları ve benim tanıdıklarım için ideal bi sayı. çok cici bi anı olur sanırım :31:

NİKAH ŞEKERİ MAGNET-NİKAH NİŞAN KINA 100 ADET GittiGidiyor'da 73379753

bende nişanımda o magnetlerden dağıtıcam hem de 4 numara siparişi verdim dün elimdeydi:):) gayet güzel:)

nikaha daha uygun canım bunlar 8 numara sade o olabilir.... nişana gelinlikli modeller hoş olmaz .....

bence bunlar daha uyumlu canım bi bak istersen
$NISAN-HATIRA-MAGNETI-50-ADET-19-TL-KARGO-DAHIL__59872397_0.webp

Back
X