herkesin önem derecesi farklı sanırım ben açıkçası kutlamayı düşünmüyorum konusu geçer tabi o gün ama özel bir kutlama yapmam hem tanışma-söz-nişan-kına-düğün -doğum günü-sevgililer günü-anneler günü vs vs uzayan listede bu kadar özenemem sanırım bay gelir bana :))))
kızlar bizim 17 eylül eşimle nişan tarihimiz, ben özel günleri kutlamayı seviyorum zaten ilk yılımız sizde nişan gününüzü her yıl kutlar mısınız? Eşime birde hediye almak istiyorum acaba nasıl birsey alabilirim. O günü nasıl kutlamalıyız? Fikirlerinize ihtiyacım var. şimdiden tesekkurler hepinize.
evlilik yıl dönümümüzü kutlasında nişan günü eksik kalsın ki ben evlilik yıldönümünden de ümitli değilim öküzümle valla önüne bi balya saman koyucam yakında ya ne bu kabalık ALLAHIM
ama siz kutlamak istiyorsanız kutlarsınız tabi romantik ve ince bir sevgilin varsa:)
:) merak etme canım erkeklerin hammaddesi aynı genelde ben çok dedigim için benim ki kutlama ihtiyacı duydu galiba ama evlenince ben özel günleri unutur oldum zaten :) bizim daha cicim aylarımız o yuzden unutmuyor benim ki pek bende ona bir süpriz yapıyım diyorum
Her ayını kutlayan sevgililer varken sizin nişanlılık yıldönümünüzü kutlamanızda bir sorun yok. Yemeğe çıkmak iyi bir fikir. Hediye kısmına gelirsek; ben her zaman ihtiyaç duyulan şeylerin hediye edilmesi taraftarıyım. Mesela, eşiniz kullanıyorsa, değişik, şirin bi kravat alabilirsiniz, hem o güne özel küçük bi simge olur. :)
eşin eve gelmeden kendini bir kurdelayla bağla ve al sana hediye de çünkü hayatım ben senin için en büyük hediyeyim zaten debence erkeklere çok bile
bu konuda abartı Mühendisi sayılırım... ve tek abarttıgım konudur.. tanışma yıldönumu, ilk kahvaltı yılldönumu, ilk yemek yıldönumu, söz, nişan, evlılık, nikah vs uzayıp gıden listemız vardır.. ayrıca küsme yıldönumu kutlamıştık.. sonuç ogun gıne küsmuştuk:)) tabı 2 saat sonra barıştık.. tabı bunlar dışarda vs olmaz genelde.. evde kutlanır genelde.. ama her sene aynı gun aynı yerde kahvaltı mutlaka yapılır.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?