bu konuda abartı Mühendisi sayılırım... ve tek abarttıgım konudur.. tanışma yıldönumu, ilk kahvaltı yılldönumu, ilk yemek yıldönumu, söz, nişan, evlılık, nikah vs uzayıp gıden listemız vardır.. ayrıca küsme yıldönumu kutlamıştık.. sonuç ogun gıne küsmuştuk:)) tabı 2 saat sonra barıştık.. tabı bunlar dışarda vs olmaz genelde.. evde kutlanır genelde.. ama her sene aynı gun aynı yerde kahvaltı mutlaka yapılır.. :)
ben kutlayacagız her gunu diye diye dilimde tüy bitmişti unutan ben olmuustum artık kutlmamıyoruz zaten gereksızmiş bencede
zaten hediye alma olayları.. bir cepten alıp diğer cebe koyma gibi geliyor bana...alınıyor bilmem ne kadarlık takı ya nakitten gidiyor ya da ay sonu kredi kartıyla burun buruna geliyorsun. zaten artık alış veriş bile elimizin altında sanalda...sanırım herkes de istediği şeyi alabiliyor. alış verişlerde eskisi gibi erkeklere danışma olayı da kalmadı.. o yüzden hediyesiz kutlamalar da bir süre sonra tarih oluyor galiba.
yani biraz öyle oluyor tabi de düşünüldüğünü de gösteriyor ben sanaldan alış veriş yapmam ama kendi paramı kazandıgım için eşime de sormam :)) simdi kadınların maddi gücü var çok şükür sadece erkegin eline bakılmıyor o yüzden rahatız birazda
ne gerek var deyince herkes aaa gerek yok gibi geliyor ama düşününce de ilk tanıştıgımız gün kadar özel geliyor :)) çünkü o gün ömrümüzü birlestirmek için ilk adımı atıyoruz aklıma gelince o gün gibi heyecanlandım yüzüklerimizi taktıgımız an çok güzeldi bence kutlamalıyız :))
ya nasil takiliosunz boyle selere anlamirm
ben evleneli bi bucuk yil oldu
evlenirken biri sormustu ne zamandir nisanlisiniz
eeeeee bi kac ay dedik
ikimizde hatirlamioduk hatrlamiorum hala
ohhh rahatim mutluyumnbi de ozel gun stresiylen mi urascam
yok pasta yap hediye al
cok mu hayvanim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?