Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam tatlımm resimlerin çok güzel
umarım bi ömür mutlu olursunuz
elbisende çok güzel prenses elbisesiben elbise konusunda çok kararsızım ama galiba biraz kabarık istiyorum
sen diktirdin mi yoksa hazır mı aldın?
bide neler yaptın extra nişanın için anlatırsan bizede fikir olur![]()
arkadaşlar nişan bohçalarınıza sandık aldırıyo musunuz? hani şu beyaz süslü olanlardan??
cceylin ben çok gereksiz bulduğum için kayınvalidem renkli valizlerden aldı bana..
bohça içine konacaklar bohçalanmıştı ayakkabıdır çantadır kıyafettir falan onları valizlere yerleştirmişlerdi..
ben de onu düşünüyorum sonra ne olarak kullanılır o sandıklar, nereye konur?
hadi almadık diyelim. makyaj malzemelerini neye koydular canım? genelde bakıyorum, küçük sandıga koyup getiriyolar...
Kızlar, nişan tepsisini kim tutar? Erkek tarafından biri mi kız tarafından biri mi?
Kızlar, nişan tepsisini kim tutar? Erkek tarafından biri mi kız tarafından biri mi?
arkadaşlar nişan bohçalarınıza sandık aldırıyo musunuz? hani şu beyaz süslü olanlardan??
canım ben ılerde evımde oyle bir sandıga yer vermeyı gereksız buldugum ıcın bavul aldıracagım daha kullanıslı olması acısından :)![]()
Geçtiğimiz hafta sonu çarşı alışverişine çıktık, müstakbel kayınvalidem heves ediyormuş sandıklara. allalım dedi, aldık. istemiyordum aslında ama pek bi sevdim pudra rengi, fransız dantelli bir sandık aldı:)
evet canım bende gordum birçok yerde cok guzel akıl celiyor hem pudra hem frn.danteli çok guzel güle güle kullan cnm hem sandıgını hem içindeki cicilerini![]()
Geçtiğimiz hafta sonu çarşı alışverişine çıktık, müstakbel kayınvalidem heves ediyormuş sandıklara. allalım dedi, aldık. istemiyordum aslında ama pek bi sevdim pudra rengi, fransız dantelli bir sandık aldı:)
benım nısanımda agustos eylul gıbı olacak allah ınasıb ederse.daha cok zamanım var ama sımdıden heycan basdı benı.nişanı kız tarafı yapar dıolar ben cok masraflı olsn ıstemıyorum aıle arası bı restorantta yemeklı bısey dusunyorum.yakın zamanda nısanyapmıs olanlar ne kadar butce gerekıo ortalama bı nısan ıcın.ayrıca bızım dugunumuze dha 2 3 sene var nısan bohcası gerekrmı sımdı?
canım ben ılerde evımde oyle bir sandıga yer vermeyı gereksız buldugum ıcın bavul aldıracagım daha kullanıslı olması acısından :)![]()
canım bitti mi hazırlıklar? hazır mısın? :)
canım merhaba nasılsın oncelikle :)) henuz bıtmedi malesef finallerimi vericem inş bu ay sonu okul bıtıyorr hazıran yogun gececk benım ıcın allahtan 8 ay onceden elbisemı almıştımm![]()