Nişan nişan hazırlıkları :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Allah razı olsun canım
elbisemi hazır aldım dikime vaktim olmadı birde arzu ettiğim gibi bir elbise bulunca arayışa girmedim açıkcası..
:16:

davetiye bastırdım bohça hazırladım salonu ayarladım fotoğrafçıyı.. kurabiyeler hazırlattım.. kadehler süsledim
ekstra birşey yapmadım canım.. heee yaptımmm :1:

stüdyoya girip ilk dans şarkımızı söyledim :16: :16:

Selam tatlımm resimlerin çok güzel :nazar::nazar::16:

umarım bi ömür mutlu olursunuz :16:
elbisende çok güzel prenses elbisesi :34: ben elbise konusunda çok kararsızım ama galiba biraz kabarık istiyorum:16:

sen diktirdin mi yoksa hazır mı aldın?

bide neler yaptın extra nişanın için anlatırsan bizede fikir olur :34:

cceylin ben çok gereksiz bulduğum için kayınvalidem renkli valizlerden aldı bana.. :16:

bohça içine konacaklar bohçalanmıştı ayakkabıdır çantadır kıyafettir falan onları valizlere yerleştirmişlerdi..

arkadaşlar nişan bohçalarınıza sandık aldırıyo musunuz? hani şu beyaz süslü olanlardan??

cceylin ben çok gereksiz bulduğum için kayınvalidem renkli valizlerden aldı bana.. :16:

bohça içine konacaklar bohçalanmıştı ayakkabıdır çantadır kıyafettir falan onları valizlere yerleştirmişlerdi..

ben de onu düşünüyorum sonra ne olarak kullanılır o sandıklar, nereye konur?

hadi almadık diyelim. makyaj malzemelerini neye koydular canım? genelde bakıyorum, küçük sandıga koyup getiriyolar...

ben de onu düşünüyorum sonra ne olarak kullanılır o sandıklar, nereye konur?

hadi almadık diyelim. makyaj malzemelerini neye koydular canım? genelde bakıyorum, küçük sandıga koyup getiriyolar...

kozmetik mağazalarında minyatür sandıklar var 50-60 lira civarında.. ona koydular makyaj malzemelerini.. çok da şirin oldu bence canım sende öyle rica et.. makul olanı bu bence..

Kızlar, nişan tepsisini kim tutar? Erkek tarafından biri mi kız tarafından biri mi?

bildiğime göre kız tarafından tutuyo.yani şimdiye kadar öyle gördüm ben ama erkek tarafından tutsana bi sorun olmaz heralde bilmem ki :S

Kızlar, nişan tepsisini kim tutar? Erkek tarafından biri mi kız tarafından biri mi?

Bildiğim kadarıyla kız tarafından bir genç kız tutuyor. Ama ben 3 yaşındaki ikiz yeğenlerime tutturacağım. Onların, pek anlamasalar da mutluluğuma ortak olmalarını istedim. Elimde büyüdükleri için onları bu mutlu günden soyutlayamadım. Bir ucundan biri, diğer ucun öteki tutacak:)

arkadaşlar nişan bohçalarınıza sandık aldırıyo musunuz? hani şu beyaz süslü olanlardan??

canım ben ılerde evımde oyle bir sandıga yer vermeyı gereksız buldugum ıcın bavul aldıracagım daha kullanıslı olması acısından :):36:

benım nısanımda agustos eylul gıbı olacak allah ınasıb ederse.daha cok zamanım var ama sımdıden heycan basdı benı.nişanı kız tarafı yapar dıolar ben cok masraflı olsn ıstemıyorum aıle arası bı restorantta yemeklı bısey dusunyorum.yakın zamanda nısanyapmıs olanlar ne kadar butce gerekıo ortalama bı nısan ıcın.ayrıca bızım dugunumuze dha 2 3 sene var nısan bohcası gerekrmı sımdı?

canım ben ılerde evımde oyle bir sandıga yer vermeyı gereksız buldugum ıcın bavul aldıracagım daha kullanıslı olması acısından :):36:

Geçtiğimiz hafta sonu çarşı alışverişine çıktık, müstakbel kayınvalidem heves ediyormuş sandıklara. allalım dedi, aldık. istemiyordum aslında ama pek bi sevdim pudra rengi, fransız dantelli bir sandık aldı:)

Geçtiğimiz hafta sonu çarşı alışverişine çıktık, müstakbel kayınvalidem heves ediyormuş sandıklara. allalım dedi, aldık. istemiyordum aslında ama pek bi sevdim pudra rengi, fransız dantelli bir sandık aldı:)

evet canım bende gordum birçok yerde cok guzel akıl celiyor hem pudra hem frn.danteli çok guzel güle güle kullan cnm hem sandıgını hem içindeki cicilerini :12:

hemde pudra rengi :) güzel olsa gerek hiç görmedim ama :)

güle güle kullanın da nacizane fikrim çekçekli bavul ısrarla..

bak balayına giderken arayışa girmemize gerek olmayacak hemde boşa gitmemiş olacak paracıklar..

benım nısanımda agustos eylul gıbı olacak allah ınasıb ederse.daha cok zamanım var ama sımdıden heycan basdı benı.nişanı kız tarafı yapar dıolar ben cok masraflı olsn ıstemıyorum aıle arası bı restorantta yemeklı bısey dusunyorum.yakın zamanda nısanyapmıs olanlar ne kadar butce gerekıo ortalama bı nısan ıcın.ayrıca bızım dugunumuze dha 2 3 sene var nısan bohcası gerekrmı sımdı?

orta kararlı nedir bilemem ama benim çok şatafatlı olmamakla birlikte.. elbise damadın saati bana annemlerin taktığı bilezik fotoğrafçı kuaför salon ve bohçalar dahil olmak üzere 6bin liracık tuttu..
yemekli değildi pasta meyve kuruyemiş içecek paketiydi.. 250 kişilik.. aydınlatabilmişimdir umarım..

canım bitti mi hazırlıklar? hazır mısın? :)

canım merhaba nasılsın oncelikle :)) henuz bıtmedi malesef finallerimi vericem inş bu ay sonu okul bıtıyorr hazıran yogun gececk benım ıcın allahtan 8 ay onceden elbisemı almıştımm:31:

canım merhaba nasılsın oncelikle :)) henuz bıtmedi malesef finallerimi vericem inş bu ay sonu okul bıtıyorr hazıran yogun gececk benım ıcın allahtan 8 ay onceden elbisemı almıştımm:31:

iyiyim canım benim sen nasılsın? kurabişleri görünce bir bakayım sayfana dedim de bu kızçem naaptı nişan işini falan diye aklıma düştün.. hazırlıkların en ağır kısmı kıyafet kısmı biliyorsun.. okul işi bittikten sonra inan bana hemencecik halledersin işini gücünü benim o beyaz elbiseyi giydikten sonra martın 3ünde salonda nişanım oldu 1 ayda herşeyi yetiştirdim eksiksiz oldu.. sende halledersin hiç şüphesiz..
bak bu da o güne dair :1:

$DSC_6121-crop.webp

Back
X