- 20 Ocak 2011
- 331
- 48
- 118
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
sen hangisini beğendin? ilk eklediğim pembeyi mi, ikinci yeşilliyi mi? sonuncuyu beğenmediğini anladım da hangisini beğendiğini anlayamadım :/
heh tamam. pasta için aynı şeyleri düşünüyoruz o zaman. pembe kelebekli yerine güllü pasta olucak. tamamdır ovee dün gene bombastik bi şe buldum
ta taaaa
Eki Görüntüle 322955
yani şunlar olcak nişanda
Eki Görüntüle 322956
Eki Görüntüle 322957 -----> yeşillinin böyle beyaz-pembe iki katlı hali Eki Görüntüle 322958
ve sepetle yastık Eki Görüntüle 322955
nası?
artık son kararım daha da değiştirmicem yeter
yine güllü dantelli romantik bi ortam olcak
haha evet tam benlik di mi
acaba biraz basit mi duruyor ya :/sadelik iyidir de basite kaçmadığı sürece di mibi de bu var kararsız kaldım baksana bi
Eki Görüntüle 322805
her şey çok güzel.hayırlısı olsun
Merhaba tatlım çok zevklisin ama tepsi için bende bir örnek göstereyim bende nişan hazırlıklarımı yayınlamak istiyorum ama bir türlü vakit bulamıyorum ben bu tepsiyi yapmayı düşünüyorum yapabilirsem tabi Eki Görüntüle 323372
haha evet tam benlik di mi
acaba biraz basit mi duruyor ya :/sadelik iyidir de basite kaçmadığı sürece di mibi de bu var kararsız kaldım baksana bi
Eki Görüntüle 322805
sağol canım inşallah ya heyecanlanmaya başladım vakit yakalştıkçaInş.güzel ve özel bir gün geçirirsin canım. Mutluluğun ilkadımı çünkü
yastığı yüzük yastığı olarak kullanmayı düşünüyorum bakalım bi gelsin de. sepeti bohçayla vericem içine traş bakım ürünleri falan koyup. aslında ben bu sepetle yastığı çok beğendim, nişan bahane olduyastığı yatağıma koycam evde sepete de kokulu sabunlar falan koymayı düşünüyorum havlularla. evet asıl niyetim bu itiraf ediyorum aynı zamanda nişanda da kullancam işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?