- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana gelenleri paylaştım işte benim yaptıklarımın da listesi ve bi kısmının fotoları var. nişan telaşında aklımıza gelmedi foto çekmek yoksa erkek tarafına yaptığımızı da koyucaktım neyse artık evlenince aklıma gelirse koyarım :)
Canım benim herşey çok güzel görünüyor. Hayırlı uğurlu olsun yeniden.. Allah tamamına erdirsin:)
kızlar merhabaaa hepinizeee :) tek tek baktım bütün sayfalara. benim de mayıs'ta nişanım ama size danışmak istediğim şeyler var. birincisi bohça hazırlığına kiminle çıktınız? benim kayınvalidem bohça için alışverişe beraber çıkalım, sen beğen, ben alayım diyor ama ben istemiyorum, utanıyorum yani rahat olamayacağımı düşünüyorum. sizce bu konuda direnmeli miyim yoksa baş mı eğmeliyim :)
canım ben şu an sözlümün memleketine taşındım ve kayınvalidemle aynı şehirdeyiz o yüzden. kayınvalidem nişan alışverişine ve takı alışverişine gelmek istiyor; ama ben onunla çıkmak istemiyorum. onunla hem istediğim şeyleri alamayacağımı düşünüyorum, hem de otoriter bir kadın, çok seviyorum; ama her şey kendi istediği gibi olsun istiyor. bana birkaç defa sen beğeneceksin ben ödeyeceğim dedi, ardından da ben öyle utanırım ama filan dediğim zaman yok yok utanma filan dedi. zevklerimiz de hiç mi hiç uyuşmuyor ve arada bir ben üç kız evlendirdim, üçünün de süzgecinden süpürgesine kadar aldım, hepsi de beğendi sağolsunlar filan diyor. ben de bu lafları üstüme alıyorum hani bana da mı alacak filan diye. mesela beyaz eşya konusunda da tabi siz gidin beğenin ama biz de olalım, bizim de içimize sinsin diyor. düğün salonu için bile siz boşuna bakmayın tamam evlenecek olan siz oabilirsiniz ama bizim yakınlarımız gelecek o düğüne demişti. şimdi takı için ben söyledim sözlüme, dedim annen gelmesin biz beraber çıkalım utanırım ben, annesi olmaz öyle ben de gelicem, ben karışmam zaten ona filan demiş. ama ben de çok gerileceğimi hissediyorm çünkü direten bir kadın. mesela kırmızı yorgan kılıfı almış, gösteriyo beğendin mi diye, çok kırmızı diyorum ama bu güzel olur filan diye diretince ben ses çıkaramıyorum ve tamam öyle olsun diyorumne yapmalıyım sence canım ya? sözlüme kesin bir dille mi söylemeliyim? üf çok gerildim şimdiden. mesela bizimkiler birazcık anlasın kayınvalidem diye, kayınvaldiemin yanında sözlüme dedi ki, oğlum siz ne beğeniyorsanız alın, biz parayı gönderirirz kızımıza, sen de beğendiğini almış olursun, biz senin zevkini bilemeyiz filan dedi. kadın oralı olmadı hiç ama
bana diyor ki saten geceliğini de alırız, iç çamaşırını da, ben nasıl seçeyim saten geceliği onunla
![]()
ayy baya sıkıntılıymış canım yadüğün salonu işine takıldım ben en çok siz evelenceksiniz ama bizim misafirimiz gelecek bizim dediğimiz olacak demiş :/ kızlarına almış sana da almak istiyor hem de onu takdir etmeni ona teşekkür etmeni bekliyor :/ canım kayınvalidenle sen konuşma nişanlına söyle açık açık. saten gecelik iç çamaşır konusuna gelince utanmana gerek yok bence onu sıkıntı yapma nolcak sanki o da almıştır zamanında kaynanasıyla birlikte iç çamaşırlarını
ama dediğim dedik bi kadın ya anladığım kadarıyla, kendi bildiği gibi olsun istiyor. eğer bu şekilde mutsuz olacaksan açık açık dile getirmelisin. bu insanın ömründe bi kere olacak bi şey senin gönlüne göre olması lazım diye düşünüyorum. ha şu da var bazı arkadaşlar içinde amaan nolcak alt tarafı bi alışveriş kimsenin kalbini kırdığına değmez durumu da olabilir. sen kendini ölç tart eğer içine sinmeyecekse nişanlınla konuşursun canım benim
canım ya çok teşekkür ederim desteğin için. aynen dediğin gibi. aslında çok iyi niyetli biri ama tek oğlu var diye her şey onun istediği gibi olsun istiyor. daha önce üç tane kız evlendirmiş çoğu şey içine sindiği gibi olmamış o yüzden bunda her konuda kendini tatmin etmek istiyor ama ben istemiyorum işte yani zevklerimiz uymuyor başta. şimdi en büyük örnek mesela nişan seti almak için benim beğendiğim bir şey var aslında ki ben çok fazla altın takan biri de değilim, hatıra olacak bir şey almak istiyorlarsa beğendiğim bir şey olsun isterim ben madem takıcam sürekli, o yüzden ben bundan istiyorum dicem, kayınvalidem onu istemicek ama hem o gösterişsiz gelecek ona hem de beğenmeycek adım gibi biliyorum. bizimkilere çok yansıtmak da istemiyorum bunu üzüleceğimi sıkıntı edeceğimi düşünmesinler diye ama içten içe de sıkılyıoum. dediğin gibi bir kere yaşayacağım bunu ve gönlüme göre olsun istiyorum elbette. sözlüme de daha önce söylemiştim alışverişe annenle çıkamam ben utanırım diye, o da söylerim demişti. söylemiş, sen bana ver ne kadarlık bir şey almak istiyorsan, biz onunla beraber gider beğeniriz sonuçta yine sen almış oluyorsun demiş, o da olmaz öyle şey hem ben ona karışmam ki sadece berabre olmak istiyorum benimle gitsin demişya daha kesin bir dil kullanması lazım sözlümün ya da mecbur kayınvalidemle gidicem
bir de ben çok zor beğenirim. bir söz kıyafeti alacam diye bir ay gezdim ya o kadını gezdiremem yorulur diye o da gerer beni
napıcam bilmiyorum valla. en güzeli seninki ya halletmişsiniz canım benim. inşallah çok güzel gider bundan sornası da senn için :)
çok teşekkür eerim canım benim. aklımda tutucam her söylediğini deneyim olsun bana da. sonuna, tamamına ersin inşallah mutluluğun, daim olsun canım.ç darısı da başıma :)
bayılıyorum böyle her şeyin önceden planlanmasına :) herşey harika
nişanım mayısta canım. tabii ki özel olarak göstericem sana bohçamı da nişan fotolarımı da :) elbise derdine düştüm zaten şimdiden :)
alyans, pasta, şeker, elbise, saç dertleri de seni bekliyor
ama çoook güzel heyecanlar canım ya inşallah istediğin gibi olur her şey
canım nişanım düğün salonunda olacak benim çünkü sözlümle farklı memleketlerdeyiz. düğüne gelemeyecek olanlar nişana gelsin diye salon tuttuk. o yzden pasta işi benim kontrolümden çıktı.
şeker için de kafamda bir şeyler var aslında ama böyle şeker gibi değil de daha farklı bir şey düşündüm. elbise ve saç konusunda çok sıkıntılıyım valla tercüman oldun dertlerime :) sen nasıl hallettin elbise işni?
amin canım sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah. bu aralar canım sıkkın gamze akbaş'ı duymuşsundur lösemili bayan. aklımdan çıkmıyor hiç çok üzülüyorumcanım herşeyin çok güzel maşallah sepetle yastık çok şeker pembiş pembiş severim bende. Yüzüklerde sade ve şık Allah tamamına erdirsin canım