Hayirli olsun cnm hepsi guzel gorunuyor ama hepsi bunlar mi cnm kiyafet felan? Senin alien icin bisiler var mi
canııımmmm hayırlı olsun hepsi de çok güzel güle güle kullan inşallah çok süslüsün heralde makyaj malzemelerini görünce bu kanıya vardım süslenmiş halinin de fotograflarını eklersen çok memnun kalırım canım
teşekkür ederim canım :) biraz süslüym galiba :)) tabi koyarm süslenmiş hallerinide 5 6 gün sonra yeni fotoğraflar yüklicem
hepsi çok çok güzel patiklerine bayıldım :))
allah tamamına erdirsin canım aşkla sevgiyle kullanmak nasip olsun
buda bohçcamdaki normal elbisem ve buluzm :) kızlar
bu elbisenin aynısını bende denemiştim canım yaa zevklerimiz de aynı demek ki çok güzel ikisidebana yakışmamıştı ama
hadii ya tesadfe bak ne güzelll :):) ben gydim tam oldu görenler çok beğendi bilmym neden olmadı ki bedn sıkıntıısmı oldu
biraz kısa oldu biraz ama birazcık(!) da göbeğim var da ondan olmadı heralde
çok tatlısın ya bişey olmaz bende nişan öncesi kendimi spora verdim azcık daha fit olaym
sende öylesin tatlımm tşk ederimdimi biraz spor yapmak lazım da benim nişana daha çok var kısmet olursa inşallahh seneye
( özel atamıyorummyüz mesajmmı ne olması gerekmiş ) inşallh herşey gönlünce olur yaa :) çokkk var deme hiç hopp zaman bir anda geliyo gün geçmiyo ama zaman çok hızlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?