Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan için düşüyorum sizce nasıl?

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
133
Kızlar bu modeli düşüyorum ama renk olarak bunu düşünmüyorum .

Renk olarak bunu yada bunun bir ton daha açığını düşünüyorum bebek mavisi gibi brşey soft biraz :)

Kızlar yanlış anlamayın ama pembe çok çok çok fazla kullanılan bir nişanlık modeli oldu aynı model aynı renkler herkezin üzerinde ben o yuzden o renge çok sıcak bakamadım beğenmiyor değilim çok hoş çok güzel ama değişik olsun istedim. Sizce olurmu dersiniz?

Mavisi daha hoş olur gibi. Bir de renk seçiminde ten rengini de dikkate al. Ben mesela pudra pembesi gibi bir ton istiyordum ama çok beyazım giydim denedim çok soluk kaldı ben de turkuaz tonlarda tercihimi yaptım. Nişanlığımın resmini paylaştım hatta burada.

çok beyaz tenli değilim ama zaten eylüle kadarda biraz kararırım

model çok güzel. bence pembesi de hoş ama mavisi de hoş durur gibi geliyor bana . bence de ten renginize göre seçin. kendinize yakışan rengi tercih edin. herkes aynı model aynı renk giyebilir ama herkeste aynı efekti yaratmaz . siz içinde güzel olduğunuzu hissettiğiniz rengi tercih edin derim

Aynı fikirdeyim

o yandakı sıyah işlemenın rengini gümüş renk olarak değiştırırsen daha ıyı olur dıye dşünuyorum..

siyah biraz böcek tırmanmışta üstunu kaplamış gıbı yapay geldı ..

hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…