Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan için kıyafet sorunu

alici_bjk

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
2.844
87
363
Merhaba kızlar
Kasımda olacak nişanım için hangi tarz elbise giymeliyim? Sizce bu elbiselerden hangisi kapalı alanda yapılacak nişan için uygun olur?

Saçım ve gözlerim koyu kahve,boyum 1.67 tenim buğday ama solaryuma girip biraz bronzlaşmak istiyorum. Saçımı da fotoğraftakine benzer aşağıdan bol topuz yaptırmak istiyorum belki saÇ AKSESUARI kullanabilirim.Sizce nasıl bi aksesuar kullanmalıyım??

Açık model tercih edemeyeceğim içn bunları bulabildim.Sizin fikirleriniz nelerdir,lütfen benimle paylaşın

Eki Görüntüle 814845 Eki Görüntüle 814848

canım ikinci ve sonuncu elbise güzel zarif elbiselermiş ama bence saç aksesuarı yerine güzel şık küpeler kullanabilirsin çünkü saçın zaten çok güzel sakın aksesuar takıp saçını boğma . şimdiden hayırlı olsun darısı sana de lütfen

Teşekkür ederimm tatlım evet bende ilk ve sonuncuyu özellikle çok beğenmiştim saçımı kesin böyle yaptırcam o zaman sallantılı küpe takarım

Darısı sana ve tüm isteyenlerin başına olsun inşallahh

3.resim çok hoş cnm bir tane de ben yolaym sırt dekoltesi fazla orayı görme

Canım hayırlı olsn oncelikle benm de büyük ihtimal Kasimda olacak ben de araştırıyorum ancak su son paylasilan model pronovias modeli ve 2000 civarinda fiyatlari diktirmeyi de goze alamıyorum. . Ha bi elbiseye o kadr yeri gelir verilir ama bu elbise o kadar etmez gibi geliyo bana cok zarif ama nisanin olacagi icn daha da şık bi sey giymelisin bence... disarda olacak değil mi dogru anladm ? Benm de başlığıma bakabilirsn canm aklimzda bulunsn hepsi

Koyduğun elbiselerin tarzını sevdim, ben de bu tip elbiseleri seviyorum, nişana hepsi olabilir. Özellikle somon rengi elbise çok güzel

Ben de tek omuzlu bir nişanlık aldım, saçımı yandan dağınık topuz yaptırmayı düşünüyorum ama fotoğraftakinden biraz daha sade şekilde... Bir de Accessories'dan küçük taşlı saç süsü aldım. İsteme olduktan sonra onları saçıma takıp nişan kıyafetimi giyeceğim. Öyle büyük bir toka değil, küçük tektaşlar şeklinde dört adet. Sadece ufak bir pırıltı görülecek saçımda Belki öyle bir şey düşünebilirsin, Accessories ve Park Bravo'da güzel seçenekler oluyor.

Eki Görüntüle 815000

Ben de bunu çok beğendim. Hem tarif ettiğiniz saç modeli ile uyumlu olur bence Mutluluklar dilerim

Bende en çok bu modeli beğendim bide hafif bronzlaşınca çok güzel olcağını düşünüyorum Sevgileeerr

3.resim çok hoş cnm bir tane de ben yolaym sırt dekoltesi fazla orayı görme Eki Görüntüle 815004

Bu da çok hoşmuşş ben bu tarz modelleri seviyorum kabarıklar bana göre değil Öpüyorum canımm

Haklısın canımm çok para Ama benzer modelini bulabilir veya diktirebilirim diye düşünüyorumm Senin konuna da bakıcam tabikii Şimdiden mutluluklar sana da

Accesories'dan aldığın saç aksesuarını görmüştümm ama ben daha farklı aşağıdaki model gibi bişey düşünmüştümm..

Varsa eğer nişanındaki kıyafetini ve saçını bizlerle paylaşırmısınn

Nişanım henüz olmadı canım, mayısta yapacaktık ama bir sağlık sorunundan ötürü ertelemek zorunda kaldık Ekimde olacak inşallah.

Saç aksesuarı resmini koyduklarımın daha küçük taşlı olanı, elbisem de bu modelin pastel mürdüm rengi olanı. Altına da lame ayakkabı aldım H&M'den. Allah bu sefer giymeyi nasip eder inşallah.

İnşallah tatlımm Allah herkesin gönlüne göre versin

Nişan alışverişine kimle gittiniz kızlar? Bende 3 görümce bide kaynana var 4ü de işe yaramaz at çöpeİlgisiz , isteksiz, cimrilerr

Ayrıca hiç katkıları olmıcak ne yaparsanız yapın diyorlar para gidecek diye akılları çıkıyor

Bizse kenarda Allahtan para biriktirmiştikk onlarla yapıcaz herşeyimizi ve tabiki benim ailemde yardım edecek.

Siz anlatır mısınız neler yaşadığınızı bu süreçte ??

Son düzenleme:
Haklısın canımm çok para Ama benzer modelini bulabilir veya diktirebilirim diye düşünüyorumm Senin konuna da bakıcam tabikii Şimdiden mutluluklar sana da

Tabi benzeri bulunur belki ama normal çarşılarda da genelde bas,t gereksiz modeller var, ben de zorlanıyorum baya elbise beğenmekte, kaliteyi seviyorum baya para gerekiyor ama bakalım Jovani modelleri de süper, paraya kıydırmayı düşünüyorum valla, çünkü jovanide denediğim elbise değer bencee

Hmmm ben henüz alışverişe çıkmadım ama görümce yok bende, kv ve annemle çıkarım sanırm, bir de abartmayı düşünmüyorum içinden geleni alsın herkes, ailelere güveniyorum ben de ama cimri değiller çok şükür, ben de meraktayım bu işler için

Son düzenleme:

2. ve sonuncu elbiseler çok güzel bencede ama 2.elbiseyle saçının daha güzel uyum sağlayacağına inanıyorum :) saç modeli seçiminize bayıldım tek kelimeyle mükemmel toz pembe elbiseylede daha tatlı bir seçim olabilir :)

Kesınlıkle 3. elbise cok begendım ben, hatta kaydettım arsıvıme
Hayrlı olsun

Kesınlıkle 3. elbise cok begendım ben, hatta kaydettım arsıvıme
Hayrlı olsun

Çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için ben ilk elbiseyi çok beğenmiştim bide sonuncuyu ama hala karar veremiyorum elbiseye napıcamm beeeennn:84::84:

Son düzenleme:
ben olsam siyahı giyerdim, diğerlerini pek beğenmedim, siyah çok hoş görünüyor, ama daha güzel abiyeler bulabilirsin

2. diyorum çok güzelmiş. boyunda uygun. güzel taşırsın hayılrı olsun

1. ve sonuncu elbise modeli harika canım saç modeli de bir o kadar güzel
hayırlı olsun hangi elbisede karar kıldım acaba :44:

2. diyorum çok güzelmiş. boyunda uygun. güzel taşırsın hayılrı olsun

Teşekkür ederim canım yorumun için

1. ve sonuncu elbise modeli harika canım saç modeli de bir o kadar güzel
hayırlı olsun hangi elbisede karar kıldım acaba :44:

Tatlım 1. elbisenin çok benzerini oleg cassini'de giydim tenim beyaz olduğu için hiçç hoş durmadı üstümde soluk gösterdi:26::26:Bunu denedim kızlarr

Birde bu modelin iki rengini de denedim laciverti hoşuma gitti fena durmadı gibi ne dersiniz hala kararsızım off ne zomuş yaa:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…