cidosh Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2011 331 5 118 26 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cidosh #1 arkadaşlar, evde nişanım olacak ve bu yüzden sizden müzik listesi hazırlamanız yada hazır varsa bana iletmenizi rica edicektim. Aklıma gelecek hiçbirşey yok. ne olur nişanı olan arkadaşlar müziklerini benimle paylaşabilirler mi?
arkadaşlar, evde nişanım olacak ve bu yüzden sizden müzik listesi hazırlamanız yada hazır varsa bana iletmenizi rica edicektim. Aklıma gelecek hiçbirşey yok. ne olur nişanı olan arkadaşlar müziklerini benimle paylaşabilirler mi?
mylittlesunshine Guru Kayıtlı Üye 24 Ekim 2011 4.801 1.558 448 26 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cidosh #2 ayy benim de ihtiyacım var galiba böyle bi şeye müzik düşünmemiştim ama sanırım sıkıcı olcak müziksiz hadi inşallah güzel playlistler çıkar
ayy benim de ihtiyacım var galiba böyle bi şeye müzik düşünmemiştim ama sanırım sıkıcı olcak müziksiz hadi inşallah güzel playlistler çıkar
cidosh Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ocak 2011 331 5 118 26 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi cidosh #3 aqualilly .!.: ayy benim de ihtiyacım var galiba böyle bi şeye müzik düşünmemiştim ama sanırım sıkıcı olcak müziksiz hadi inşallah güzel playlistler çıkar Genişletmek için tıkla... inşallah canım yaa bende sabırsızlıkla bekliyorum. GAliba kimse nişanda müzik çalmamış
aqualilly .!.: ayy benim de ihtiyacım var galiba böyle bi şeye müzik düşünmemiştim ama sanırım sıkıcı olcak müziksiz hadi inşallah güzel playlistler çıkar Genişletmek için tıkla... inşallah canım yaa bende sabırsızlıkla bekliyorum. GAliba kimse nişanda müzik çalmamış