Nişan için tatil iptal edilir mi ?

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.164
5.105
398
Merhaba herkese
Yine sorunlu ailemin sorunlu tavırları yüzünden canım sıkkın
Biz tatil planı yaptık taa yaz başında yer ayırdık alışveriş şu bu yani sadece tarihi bekliyoruz
Eşim özel sektörde yıllık iznini kullanacak iş yerine de tarihi vermiş başka seçeneğimiz zamanınız yok okul açılıyor hemen sonrasında
Her şeyi geçtim rezervasyon yaptığımız yerlere para gönderdik

Neyse kızkardeşim de görüştüğü çocukla nişan yapma kararı almış ve bana tavır aldı neden iptal etmiyormuşum falan

Siz olsanız ne yaparsınız ne dersiniz yeminle tükendim ?
Söylenmesi gereken ne varsa söyledim ona rağmen laf işitiyorum diğerleri de (annem ablam) alkış tutuyor :KK43:
(Bizimki planlı bir tatil selimin de başka günü yok yılda bi kere tatil yapıyor adam,kardeşim için gitmeyiver diyemem sen nişanı ertele ara tatilde yap vs vs dedim)

Şu anda nerdeyse Ağustosun ortasına geldik.

Okul açılıyor dediğinize göre nişan şu 15 gün - 1 ay içinde en fazla. Bir de bunun hazırlığı var alışverişi var gelenekler var. Hangi arada sıkıştıracaklar?

Yaz ortasında aniden nişan yapmaya karar verilirse eksikler olması normal. Bence sadece sizde değil damat tarafında da bu yüzden sorun çıkacak.

Bence nişanı okullar açılınca yapsınlar, hem o zaman herkes katılmış olur. Şu anda ayırttıkları bir salon yok, tarihi değiştirebilirler.

Merhaba herkese
Biz tatil planı yaptık taa yaz başında yer ayırdık alışveriş şu bu yani sadece tarihi bekliyoruz
Eşim özel sektörde yıllık iznini kullanacak iş yerine de tarihi vermiş başka seçeneğimiz zamanınız yok okul açılıyor hemen sonrasında

Neyse kızkardeşim de görüştüğü çocukla nişan yapma kararı almış ve bana tavır aldı neden iptal etmiyormuşum falan

Söylenmesi gereken ne varsa söyledim ona rağmen laf işitiyorum diğerleri alkış tutuyor :KK43:
(Bizimki planlı bir tatil selimin de başka günü yok yılda bi kere tatil yapıyor adam,kardeşim için gitmeyiver diyemem sen nişanı ertele ara tatilde yap vs vs dedim)
Böyle şeyleri konuşmuyor musunuz hiç aranızda? Kardeşiniz haksız. Sizin gideceğiniz önceden belliymiş. Katılmayın, çok üzülürse tarih değiştirebilir.

Şu anda nerdeyse Ağustosun ortasına geldik.

Okul açılıyor dediğinize göre nişan şu 15 gün - 1 ay içinde en fazla.

Yaz ortasında aniden nişan yapmaya karar verilirse eksikler olması normal. Bence sadece sizde değil damat tarafında da bu yüzden sorun çıkacak.

Bence nişanı okullar açılınca yapsınlar, hem o zaman herkes katılmış olur. Şu anda ayırttıkları bir salon yok, tarihi değiştirebilirler.
Kesinlikle aynı fikirdeyim ama kardeşim sağolsun damat tarafına uyuyor
Onların ablası eve dönecekmiş o gitmeden yapmaya çalışıyorlarmış 🤷🏻‍♀️

Kesinlikle aynı fikirdeyim ama kardeşim sağolsun damat tarafına uyuyor
Onların ablası eve dönecekmiş o gitmeden yapmaya çalışıyorlarmış 🤷🏻‍♀️
E sizinde uzun zaman önce planlanmış tatiliniz yani. Ablası dönecek diye onlar bastırabiliyorsa kardeşiniz de kardeşim burada olmayacak o tarihte olmaz diyememiş mi?
Diyemediyse sussun otursun yani.
Tatil denince hafife alınıyor ama özellikle çalışan insanlar o 1 haftanın hayaliyle geçiriyor günlerini.

Böyle şeyleri konuşmuyor musunuz hiç aranızda? Kardeşiniz haksız. Sizin gideceğiniz önceden belliymiş. Katılmayın, çok üzülürse tarih değiştirebilir.
Ben anneme gittiğimde sadece isteme olacak dedi nişan olmaz şimdi dedi
Bugün “ablası dönmek zorunda nişan yapmalıyız” diyor 🤷🏻‍♀️
Ablası için erkenden yapılıyorsa benim için de ya ertelesin ya da bozulmasın değil mi ama

Merhaba herkese

Söylenmesi gereken ne varsa söyledim ona rağmen laf işitiyorum diğerleri de (annem ablam) alkış tutuyor :KK43:

Bence hakli olan sizsiniz.

Laflara aldiris etmeden keyfinize bakin. Hem erkek tarafinin arzusu dogrultusunda tatiliniz iptal edilseydi ne dusunurdunuz? Hic hosumuza gitmezdi bence :)

Son düzenleme:
Bazı şeyler olmayınca olmuyor. Bizim düğünümüzde eşimin abisi yoktu mesela müsait olmadı gelemedi. Kimse de trip atmadı niye gelmedin diye. Sizin planınız çok önceden belliymiş, ben size hak verdim

E sizinde uzun zaman önce planlanmış tatiliniz yani. Ablası dönecek diye onlar bastırabiliyorsa kardeşiniz de kardeşim burada olmayacak o tarihte olmaz diyememiş mi?
Diyemediyse sussun otursun yani.
Tatil denince hafife alınıyor ama özellikle çalışan insanlar o 1 haftanın hayaliyle geçiriyor günlerini.
En çok da eşim :) inanın adam eve geldiğinde zar zor çayını içiyor bitik bir vaziyette geliyor tatilde dinlenirim denize girerim deyip duruyor sürekli
Şimdi ona aaa gitmeyelim kalsın diyemem :(

Merhaba herkese

Haklı olan sizsiniz bence.
Özel sektörde tatilini yaptın yaptın, gelecek yaza kadar bi daha şansın yok...
Nişanı 10-15 gün ertelemek niye kardeşinize bu kadar zor gelmiş anlamadım..

Merhaba herkese

Sizin tatilinize denk getirerek nişanı sizi umursamadıklarını göstermişler

Valla iptal sigortası varsa ben iptal ederdim atla deve değil ya da günü bir iki ileri geri yapar oluruna giderdim yani.

Ama istemiyorsanız yapacak bir şey yok haksız değilsiniz. Nişan yapacak olanlar ayarlasın bir zahmet tarihi doğru düzgün.

Bizde ablamın nişanı için tatilimizin son 2 günü önceden bitirip dönmüştük biz tatildeyken tam gününe karar verdiler
Hatta geldik duş aldık gittik kuaföre bile yetişemedim ama evdeydi nişan

Back
X