Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada siz haklısınız, yerinizde olsam tatiline giderim planlı programlı onların ayak uydurması gerekiyordu. İnsanlar zaten zor şartlarda çalışıyor eşimin yıllık iznini kimse için çöp etmem tabi paramı da.Merhaba herkese
Yine sorunlu ailemin sorunlu tavırları yüzünden canım sıkkın
Biz tatil planı yaptık taa yaz başında yer ayırdık alışveriş şu bu yani sadece tarihi bekliyoruz
Eşim özel sektörde yıllık iznini kullanacak iş yerine de tarihi vermiş başka seçeneğimiz zamanınız yok okul açılıyor hemen sonrasında
Her şeyi geçtim rezervasyon yaptığımız yerlere para gönderdik
Neyse kızkardeşim de görüştüğü çocukla nişan yapma kararı almış ve bana tavır aldı neden iptal etmiyormuşum falan
Siz olsanız ne yaparsınız ne dersiniz yeminle tükendim ?
Söylenmesi gereken ne varsa söyledim ona rağmen laf işitiyorum diğerleri de (annem ablam) alkış tutuyor
(Bizimki planlı bir tatil selimin de başka günü yok yılda bi kere tatil yapıyor adam,kardeşim için gitmeyiver diyemem sen nişanı ertele ara tatilde yap vs vs dedim)
İnsanlar çok anlayışsız vallahi ben olsam sesimi etmezdim sonuçta planlı derdimAynı durumu yaşadım ama benimki kuzenimdi. 18 sene geçti ailesi hala benimle konuşmuyor.
Yine olsa yine tatile giderdim.
3 kızkardeşiz. Ablam yada kızkardeşim bu yüzden nişanıma gelmese üzülürdüm AMA daha salon tutulmamış kafadan bir tarih belirlenmiş. 1 hafta sonraya alırdım hemde hiç düşünmeden. Çünkü ablamın yada kızkardeşimi gerçekten yanımda istiyorsam imkan yaratırdım. Düğün olsa pekala siz tatili erteleyin ama nişan(hatta ilk adımsa söz oluyor) Yani bu.Merhaba herkese
Biz tatil planı yaptık taa yaz başında yer ayırdık alışveriş şu bu yani sadece tarihi bekliyoruz
Eşim özel sektörde yıllık iznini kullanacak iş yerine de tarihi vermiş başka seçeneğimiz zamanınız yok okul açılıyor hemen sonrasında
Neyse kızkardeşim de görüştüğü çocukla nişan yapma kararı almış ve bana tavır aldı neden iptal etmiyormuşum falan
Söylenmesi gereken ne varsa söyledim ona rağmen laf işitiyorum diğerleri de (annem ablam) alkış tutuyor
(Bizimki planlı bir tatil selimin de başka günü yok yılda bi kere tatil yapıyor adam,kardeşim için gitmeyiver diyemem sen nişanı ertele ara tatilde yap vs vs dedim)
Biz gittikten 2 gün sonra planlıyor ama o da sözde yani kesin olup olmayacağı bile belli değil şimdi tatilimi iptal etsem gitmesem ve o da aaa biz vazgeçtik derse olan bize en çok da eşime olacakBizde ablamın nişanı için tatilimizin son 2 günü önceden bitirip dönmüştük biz tatildeyken tam gününe karar verdiler
Hatta geldik duş aldık gittik kuaföre bile yetişemedim ama evdeydi nişan
Kesinlikle biliyorum da farkındayım daBu tavırlar hep aşırı yumuşak taviz veren karakterlerin başına gelir maalesef . Benim ailem bilirki ben o nişana asla katılmam. Ona göre ya gün alır ya da laf etmez. İyi niyetiniz suistimal ediliyor
Kesinlikle biliyorum da farkındayım da
Ama onlar gibi olamıyorum ne yapayım
Gerçekten açıklama yapıyorum her defasında
Mecburmuşum gibi
Kesinlikle aynı fikirdeyim ama kardeşim sağolsun damat tarafına uyuyor
Onların ablası eve dönecekmiş o gitmeden yapmaya çalışıyorlarmış![]()
Hayır ya onun size uyması lazım sizinki belli sonuçta. Görümcesine gün uyduran kardeşine de uydurur. Hiç alttan alma yukarıda bir üye demiş iyi niyetiniz suistimal ediliyor diye harbiden öyle. Görümcem alınmasın ama kardeşim ailesiyle yaptığı planı bozsun oldu. Taviz vermeyin pekala herkese uygun bir gün seçilebilirdi.Biz gittikten 2 gün sonra planlıyor ama o da sözde yani kesin olup olmayacağı bile belli değil şimdi tatilimi iptal etsem gitmesem ve o da aaa biz vazgeçtik derse olan bize en çok da eşime olacak![]()
Yani ben 2 çocuklu evden çalışan bir anneyim,nispeten rahatım dışarda çalışan insanlara nazaran ama ben bile gün sayıyorum tatile gideceğim zaman.En çok da eşim :) inanın adam eve geldiğinde zar zor çayını içiyor bitik bir vaziyette geliyor tatilde dinlenirim denize girerim deyip duruyor sürekli
Şimdi ona aaa gitmeyelim kalsın diyemem![]()
Sizin tatilinizin olduğunu bile bile günü öyle ayarladılarsa tatilimi değiştirmem kusura bakmasınlar bir hafta önce ya da sonra yapsınlarBiz gittikten 2 gün sonra planlıyor ama o da sözde yani kesin olup olmayacağı bile belli değil şimdi tatilimi iptal etsem gitmesem ve o da aaa biz vazgeçtik derse olan bize en çok da eşime olacak![]()
Sorunda bu zaten sizi manipüle edebiliyorlar. Ben bircok konuda katıyımdir bu durumda ya bana uyarlar yada gitmezsem cesaret edip yüzüme söylemezler.Kesinlikle biliyorum da farkındayım da
Mecburmuşum gibi
asla yapma tabiki iptalini. para kolay kazanılmıyor bu devirde.Merhaba herkese
Kesinlikle biliyorum da farkındayım da
Mecburmuşum gibi
Üç gün önce yapıversin siz de katılır ertesi gün tatile çıkarsınız. Tüm sene çalışmışsınız, hem paranız hem hayalleriniz uçup gidecek. Bence değmez. Madem sevgilisinin ablalarına göre tarih seçiyor, benim için de üç dört gün öne çek dersiniz. Haaa yok derse siz üste çıkın, onun ablaları kıymetli ben değilim diye. Fırsat vermeyin ailenize:))Biz gittikten 2 gün sonra planlıyor ama o da sözde yani kesin olup olmayacağı bile belli değil şimdi tatilimi iptal etsem gitmesem ve o da aaa biz vazgeçtik derse olan bize en çok da eşime olacak![]()