canım işte benden öyle 1-2 damlacık kan gelmedi beni korkutanda o,wc den sonra peçeteye sildim basbaya dolu dolu kahve kanama geldi,tamam dedim bunun devamı gelecek,birkaç kere daha sildim kanamam geldi ama kırmızı değildi kahverengiydi,acil en yakın kadındoğumcuya gittim alttan ultrasonla baktı keseyi gördük,hamileliğin devam ediyor dedi ama kese etrafında kanama varmı yokmu demedi,bana birde kalp atışını duymam için gün verdi,neyse eve geldim yattım hemen,tuvalete gitmeye korkar oldum,her gittiğimde peçeteyle kontrol ediyorum,o kanama o kadar yoğum gelmiyor,sanırım dün gelen kanamanın artıkları geliyor.ama sadece dün gece sildiğimde çok minik ama çok minik hafif kırmızı bir parça gördüm,pirinç tanesi kadar ya vardı ya yoktu.bugün sabahta alttan jelimi sıktım,tabi dururmuyum hemen inceledim,çürük kahve renginde hafif birşeyler vardı,sanırım dünün kalanları.
kendi doktorum antalya merkezde,ben sidedeyim,kanda biranda gelince doğal olarak en yakın doktora gitmek zorunda kadım,kendi doktorumla telle konuştum,hemen ağrın falan varmı dedi,şükür hiçbir ağrım yok,kramp yok.dr öyle deyince içimi rahatlattın dedi,kanamamın rengi kahve deyince jelden olabilir dedi,jel bu kadar yoğun gelmez dedim,sulu kısmı denk gelmiştir gibi birşeyler dedi ama ikna olmadım,sen bu bebeği doğuracaksın dedi durdu moral vermek için.salı gününe randevulaştık.dünden beri sadece belim ağrıyor,sanki heran adet olacakmışım gibi,karın ağrım yok canım.bu arada dün acilde hcg ye de baktırdım 3214 çıktı,bu değerde az geldi bana,birde buna kafayı taktım şimdi.
sağol canım benim.senin hamileliğin nasıl gidiyor,umarım herşey yolundadır.