- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.620
- 498
yok canım bunn tüp bebek tedavisiyle direk alakası yok,sanırım tutunbana annemde benim gibi önceden düşük yapmış ben öyle anladım.kromozom analizi yaptırdım ben onda çıkmıştı benim kan pıhtılaşmam olduğu,ilk düşüğümün sebebi bu olabilir diye dr veriyor iğneyi canım,sende öyle bir sorun yoksa,iğne vurulmanada gerek yok.
ben dün acil gittiğim doktorda gördüm keseyi,kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi,dün benim transferimin 26.günüydü,ona göre hesap edin işte.
Bana hic kan ile ilgili bir sey soylemediler( bu kan pihtilasmasi bizim tup bebek tedavimizle ilgili bir seymi yoksa normal hamilelerinde kullandigi bir sey mi acaba bana hic oyle bir sey soylemediler sadece kalcadan progesteron ignesi kullaniyorum 1 aydir benimde kalcam delik desik durumda
( 1 ay daha kulanacagim ama ne hale gelecegim bilmiyorum
canım bende bu soruyu sordum dıger topıkte bı cvp alamadım sağlikli sanırım sadece kese görucez kalp atısı ıcın bı 15 gun daha beklerız gıbıme gelıo
ben dün acil gittiğim doktorda gördüm keseyi,kalp atışı için 15 gün sonraya gün verdi,dün benim transferimin 26.günüydü,ona göre hesap edin işte.