Nisan-Mayıs arası Aşılama olacaklar gelin birbirimize destek olalım🫶🏼

Kızlar ben test yapmıştım negatif çıktı 25 inde aşılama olmuştum hala regl olmadım ama kan vermeye de korkuyorum negatif görmekten yoruldum sizce nedir durum ya 🥲 regl ağrıları gibi ağrılar ara ara gelip gidiyor gecikme olur mu ki acaba bu durumda bilemiyorumki
Bende ilk aşılamamı olmuştum 12.gün sabah evde test yaptım negatif cıktı kan vermeye gittim kan değerim 92 çıktı. Erken gebelik testiydi birde.. Ağrılarım benimde alt karında oluyordu regl olcak sanıyodum çok şükür olmadım

Kızlar bende 3 gün ilaç kullandıktan sonra kontrole gittim dün 2 yumurtam gelişmiş ama biri 11 biri 12 boyutlarında doktor üç günlük doza göre gayet iyi boyları Ve birde yeni yeni oluşanlar var dedi doktor normalde doz arttıracaktı ama ilaç bende yan etki yaptı vücutta kızarıklık kabarcık kaşıntı mide ve karın ağrısı be geçmeyen ishal başladı aynı dozdan 3 gün daha kullanacağım yanına alerji ve ishal için ilaçlar eklendi. Salı günü E2 hormonu bakılacak ve yumurta takibi yapılacak eğer şartlar tutuyorsa muhtemelen perşembe günü aşılamam olur. İnşaallah bu sefer olur çok zorlandığım 5 gün oldu yarında kullanacağım çok yıprattı beni bu süreç

Pardon şöyle anlatayım yarın öğlen gibi vurursun iğneyi Salı akşamüzeri de aşılamayı yaparız dedi o saat aralığını geçmiş olmuyor muyuz acaba vallahi beynim durdu🥲🥲😁

Pardon şöyle anlatayım yarın öğlen gibi vurursun iğneyi Salı akşamüzeri de aşılamayı yaparız dedi o saat aralığını geçmiş olmuyor muyuz acaba vallahi beynim durdu🥲🥲😁
Ben cumartesi gecesi 12:30 da vurulmuştum pazartesi öğleden sonra 4-5 gibi aşılamam olmuştu doktorun yogunlugundan dolayı öğleden sonraya kalmıştı fakat genelde 36 saat ile 48 saat arası aşılama olabilir diyorlar bu şeylere çok takılma. Dediği saatte dikkatli bir şekilde iğneni yap aşılamadan sonrafa akışına bırak🌸

Ben cumartesi gecesi 12:30 da vurulmuştum pazartesi öğleden sonra 4-5 gibi aşılamam olmuştu doktorun yogunlugundan dolayı öğleden sonraya kalmıştı fakat genelde 36 saat ile 48 saat arası aşılama olabilir diyorlar bu şeylere çok takılma. Dediği saatte dikkatli bir şekilde iğneni yap aşılamadan sonrafa akışına bırak🌸
Yaa çok teşekkür ederim çok rahatlattın beni🌸 inşallah hepimiz kolaylıkla bebişlerimize kavuşalım🙏🥰

Merhaba İnşallah hayırla sonuçlanır 🌸 Öncelikle Omega-3 ve Folik asit kullanmaya başlamalısınız. Adetin 2.günü çağırıp alttan muayene ediyorlar sonra ilaç raporunuz çıkıyor iğneleri alıp doktorun yanına geliyorsunuz size ne kadar kullanmanız gerektiğini söylüyor. (Örn;ben Gonal-f 300’ ü 75 lik dozlar olarak kullandım.) Şu kadarını şu kadar gün kullanıp kontrole gelin diyorlar geldiğinizde yumurtaların büyüklüğünü kontrol edip yeterli boyuta gelmediyse iğneye devam ettiriyolar dozu da değiştirebilirler. Yumurtalar yeterli boyuta geldiğinde çatlatma iğnesini yapmanızı söylüyorlar ve 36 saat sonra aşılamaya çağırıyorlar. Aşılamada da eşinizden örnek alınıp kaliteli olanları seçip size enjekte ediyorlar, yarım saat uzanıp normal hayatınıza devam ediyorsunuz. Tabi bu süreçte ağır kaldırmamak, ani hareketlerden kaçınmak, çok uzun süre ayakta durmamak çok önemli.
Not;
Hemşire bana kesin olarak Parol ve soğan kürü, hayıt tohumu vs vs kürleri asla kullanmamamı söylemişti ilacın etkisini gideriyormuş.
Bir de iğneler şişkinlik ve ağrı yapabiliyor, bir anda yumurtaları büyütmeye çalıştığı için yumurtalıklardaki sancılar çok normalmiş. Aşılamadan sonra da gebelik belirtilerine benzer belirtiler oluyor ama bu da ilacın etkisi. Aşılamadan 15 gün sonra kan testi vermeye çağırıyorlar. İnşallah hayırlı sonuçlar görürüz hepimiz 🤲🏻
çok teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş ben dış genelik de yaşadım yarım rahimliyim doğuştan zorlu bi süreç beni bekliyo ekstra dikkat etmem gerekiyo inşallah hepmiz sağlıkla kuçağımıza alırız evlatlarımızı

çok teşekkür ederim çok açıklayıcı olmuş ben dış genelik de yaşadım yarım rahimliyim doğuştan zorlu bi süreç beni bekliyo ekstra dikkat etmem gerekiyo inşallah hepmiz sağlıkla kuçağımıza alırız evlatlarımızı
Rica ederim ❤️ Rabbim ol der ve olur İnşallah en hayırlı en güzel şekilde bu hissi yaşarız. Allah işinizi kolaylaştırsın İnşallah 🌸

Back
X