- 17 Ekim 2021
- 243
- 43
- 48
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba büyük ihtimalle çatlatma iğnesinin etkisidir. Gebelik belirtileri en erken 12.günden başlar diye düşünüyorum8 Mayıs'ta aşılama oldum dün acayip bir şişkinlik ve gaz sorunu oldu bunlar tutunma belirtileri olabilir mi
Canım siz ne kadardır bebek deniyordunuzEvet işlemi kolaylaştırıyormuş![]()
İnşallah tutunmustur bugün vajinal akıntımda artış oldu bunun sebebini anlayamadımMerhaba büyük ihtimalle çatlatma iğnesinin etkisidir. Gebelik belirtileri en erken 12.günden başlar diye düşünüyorum
İnşallahİnşallah tutunmustur bugün vajinal akıntımda artış oldu bunun sebebini anlayamadım
Vajinal akıntım normal midirİnşallah![]()
Bende olmadı ama çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlarda oluyormuşVajinal akıntım normal midir
Teşekkür ederim bugün diğer günlere oranla çoğaldı o yüzden sordum adetime bir hafta kaldı acaba ondan mı dedim yasa turnam olurken de oluyormuş insan herşeyi düşünüyorBende olmadı ama çatlatma iğnesi kullanan arkadaşlarda oluyormuş
yasa turnam kısmını anlamadımTeşekkür ederim bugün diğer günlere oranla çoğaldı o yüzden sordum adetime bir hafta kaldı acaba ondan mı dedim yasa turnam olurken de oluyormuş insan herşeyi düşünüyor
Yada tutunma zamanında da oluyormuş acaba ondan mı dedim insan herşeyi düşünüyoryasa turnam kısmını anlamadım
Ben de üç gün oldu aşılama yapalı ilk iki gün çok gaz ve şişkşnlik oldu bugün normale döndü sayılır ama batma hissi oluyor karnımda kasıklarımda. Progestan kullanmaya başladım onu kullandığımdan beri vajinal akıntım da olmaya başladı normalde hiç olmaz inşallah gebelik oluşuyordur diyorum içimden ama bir yanım da ilaçların iğnenin etkisi olabilir diyor8 Mayıs'ta aşılama oldum dün acayip bir şişkinlik ve gaz sorunu oldu bunlar tutunma belirtileri olabilir mi
Bende şişkinlik ve gaz dördüncü ve beşinci gün çok oldu şimdi daha iyiyim vajinal akıntım hep oldu ama iki gündür çoğaldı alt karın ağrılarım oldu sadece inşallah gebelik oluşuyordur adetime bir hafta falan kaldıBen de üç gün oldu aşılama yapalı ilk iki gün çok gaz ve şişkşnlik oldu bugün normale döndü sayılır ama batma hissi oluyor karnımda kasıklarımda. Progestan kullanmaya başladım onu kullandığımdan beri vajinal akıntım da olmaya başladı normalde hiç olmaz inşallah gebelik oluşuyordur diyorum içimden ama bir yanım da ilaçların iğnenin etkisi olabilir diyor![]()
Evet haklısınız ama çatlatma iğnesinin tesiri 10-11 günde ancak geçiyormuş. İsterseniz 12.günde bir kan testi yaptırın. Ben 12.güne kadar dayandım umutsuzlukla bi erken gebelik testi yaptım silik çıktı sonra kan verdim betam 38.51 çıktı ama belirtilerim çatlatma iğnesi ve regl belirtileriyle aynıydı.Yada tutunma zamanında da oluyormuş acaba ondan mı dedim insan herşeyi düşünüyor
Adetimi.beklemeyi düşünüyorum gecikirse vermeyi düşünüyorumEvet haklısınız ama çatlatma iğnesinin tesiri 10-11 günde ancak geçiyormuş. İsterseniz 12.günde bir kan testi yaptırın. Ben 12.güne kadar dayandım umutsuzlukla bi erken gebelik testi yaptım silik çıktı sonra kan verdim betam 38.51 çıktı ama belirtilerim çatlatma iğnesi ve regl belirtileriyle aynıydı.
Merhaba test yaptınız mı bende 7 mayısta ilk aşılamamı yaptırdım bekleme aşamasındayım ama benim göğüs hassasiyetim başladıAdetimi.beklemeyi düşünüyorum gecikirse vermeyi düşünüyorum
Hayır test yapmadım daha çok erken diye bende 8 Mayıs'ta aşılama oldum normalde adet belirtimdir benim göğüs hassasiyeti ama olmadı daha ona şaşırıyorum alt karın ağrım var benim ve vajinal akıntım göğüs ucumda koyulaşmış gibi geliyorMerhaba test yaptınız mı bende 7 mayısta ilk aşılamamı yaptırdım bekleme aşamasındayım ama benim göğüs hassasiyetim başladı
Benim de adet belirtim göğüs ama bende bugün itibari ile başladıHayır test yapmadım daha çok erken diye bende 8 Mayıs'ta aşılama oldum normalde adet belirtimdir benim göğüs hassasiyeti ama olmadı daha ona şaşırıyorum alt karın ağrım var benim ve vajinal akıntım göğüs ucumda koyulaşmış gibi geliyor
Benim daha başlamadi bir haftam var inşallah tutunmuşlardir bizim bayram hediyemiz olurlarBenim de adet belirtim göğüs ama bende bugün itibari ile başladı
En erken ne zaman test yapmalıyız erken gebelik testiniBenim de adet belirtim göğüs ama bende bugün itibari ile başladı