İyi iyi aşılaman yapılmış hayırlı olsun şimdi bunları düşünme sen. Olumlu düşün. İlaçlarını düzenli kullan akışına bırak. Doktor ne zaman test yap dediyse o zaman yap erkenden yapıp strese girmeİnşallah bu gün aşılamayı yaptırdım eşimede test yaptı sayı 96 milyon ileri hızı da %42 çıktı doktor iyi dedi sadece ileri hız düşükmüş bununla hamile kalırmıyım bide ayrılma sonrası 44 milyon ileri hız da 98 olmuş iyi mi bu
Çok sağol canım ilaç vermedi gerek yok dedi testi de adetin geciksin öyle yap dediİyi iyi aşılaman yapılmış hayırlı olsun şimdi bunları düşünme sen. Olumlu düşün. İlaçlarını düzenli kullan akışına bırak. Doktor ne zaman test yap dediyse o zaman yap erkenden yapıp strese girme
Evet canım oluyor 36 saat sonra aşılama olması gerekiyor bende cumartesi akşam 11 de çatlatma iğnemi oldum pazartesi sabah 11 de aşılamam yapıldıKızlar Birsey sorucam ben ilk aşılamam olucak bana da bugün çatlatma ignesini vur perşembe gel öğleden sonra aşılama olcak dedi yani çatlatma ignesinden 2 gün sonra aşılama olur mu ki yorumları okuyorum nerdeyse herkes ertesi gün olmuş aşılamayı
Çok teşekkür ederim kaç gün oldu seninEvet canım oluyor 36 saat sonra aşılama olması gerekiyor bende cumartesi akşam 11 de çatlatma iğnemi oldum pazartesi sabah 11 de aşılamam yapıldı
Benim maalesef 2 aşılamam da olumsuz ben şu an tüp bebek sürecindeyim transfer olmayı bekliyorumÇok teşekkür ederim kaç gün oldu senin
Her şeyin hayırlısı umarım daha da uzun sürmeden ilk transferde hamilelik haber alırsın ben de doktora sordugumda ikinci aşılamadan sonra tüp bebek öneriyoruz dediBenim maalesef 2 aşılamam da olumsuz ben şu an tüp bebek sürecindeyim transfer olmayı bekliyorum
İnşaallah canım benim hepimize nasip etsin kolaylıkla sağlıkla gelsinlerHer şeyin hayırlısı umarım daha da uzun sürmeden ilk transferde hamilelik haber alırsın ben de doktora sordugumda ikinci aşılamadan sonra tüp bebek öneriyoruz dedi
Amin inşallah artık bazı şeyler hayel gibi geliyor ama ne yapayım tedaviye devamİnşaallah canım benim hepimize nasip etsin kolaylıkla sağlıkla gelsinler
Öyle gerçekten bazen diyorum gerçekten anne olabilecek miyim diye ama bu kadar uğraş veriyorsam mutlaka olacağım diyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallahAmin inşallah artık bazı şeyler hayel gibi geliyor ama ne yapayım tedaviye devam
Evet bende allahtan ümit kesilmez diyorum ama anne olmak mı artık hayalini bile kuramıyorum sanki ilk başta öyle değildim kesinlikle olcak kafası vardı hep ama artık dile getirmek istemiyorum ama hayal gibi BirseyÖyle gerçekten bazen diyorum gerçekten anne olabilecek miyim diye ama bu kadar uğraş veriyorsam mutlaka olacağım diyorum rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah
Allah’ın izniyle yorulmadan uğraşmadan kolaylıkla anne olmayı nasip etsin bütün bekleyenlere nasip etsin rabbim bu kadar hayal ettiriyorsa mutlaka verecektirEvet bende allahtan ümit kesilmez diyorum ama anne olmak mı artık hayalini bile kuramıyorum sanki ilk başta öyle değildim kesinlikle olcak kafası vardı hep ama artık dile getirmek istemiyorum ama hayal gibi Birsey
Amin inşallahAllah’ın izniyle yorulmadan uğraşmadan kolaylıkla anne olmayı nasip etsin bütün bekleyenlere nasip etsin rabbim bu kadar hayal ettiriyorsa mutlaka verecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?