- 17 Ekim 2021
- 243
- 43
- 48
- 28
Az önce yine lekem geldi ama bu sefer daha kırmızıydı ama yine devamı yokBugünde bitti sık dişini istersen 3 gün sonra test yaparsın ama yinede sen bilirsin canım ama ben umutluyum senin için İnşaallah alırız hayırlı haberlerini
Ama adetine var dahaBende dün çok az peçeteye leke gelişmişti kesilmişti az önce iç çamaşırıma gelmiş ve daha yoğun adetime üç kaldı sanırım bende adet olacağım
Gerçi kullandığımız ilaçlardan dolayı erken mi olgunlaştı ve çatladı yumurtalarımız ama tam anlamıyla adet olmadan tedbiri elden bırakmayın hayatını hala yavaş yaşamaya devam et canımBende dün çok az peçeteye leke gelişmişti kesilmişti az önce iç çamaşırıma gelmiş ve daha yoğun adetime üç kaldı sanırım bende adet olacağım
Bence erken oldum geliyor çünkü azda olsaGerçi kullandığımız ilaçlardan dolayı erken mi olgunlaştı ve çatladı yumurtalarımız ama tam anlamıyla adet olmadan tedbiri elden bırakmayın hayatını hala yavaş yaşamaya devam et canım
Oldum bence ağrılarım da birden başladı karın ağrım ama bel ve göğüs ağrım yok hala hassasiyet oldu göğüste tek o kadar normalde bir hafta öncesinden ağrı başlardıAma adetine var daha
Hayırlısı İnşaallah canım ilk aşılama değil mi seninOldum bence ağrılarım da birden başladı karın ağrım ama bel ve göğüs ağrım yok hala hassasiyet oldu göğüste tek o kadar normalde bir hafta öncesinden ağrı başlardı
Evet canım ilktiHayırlısı İnşaallah canım ilk aşılama değil mi senin
Benimde ilk benimde pek umudum yok zaten ihtimali çok çok düşük bir tedaviEvet canım ilkti
İkinci daha mı yüksek senceBenimde ilk benimde pek umudum yok zaten ihtimali çok çok düşük bir tedavi
Evet öyleymiş üç aşılama yapılıyor zaten ilkten üçüncüye doğru ihtimal yükseliyor ama genelde o kadar yüksek ihtimaller değil ama ikinci ilkten üçüncü ikinciden yüksek ihtimalliİkinci daha mı yüksek sence
İkinci daha mı yüksek sence
İkincisi benim bayramdan hemen önceye denk gelecekEvet öyleymiş üç aşılama yapılıyor zaten ilkten üçüncüye doğru ihtimal yükseliyor ama genelde o kadar yüksek ihtimaller değil ama ikinci ilkten üçüncü ikinciden yüksek ihtimalli
Hayırlısı ile İnşaallah canımİkincisi benim bayramdan hemen önceye denk gelecek
Amin inşallah canımHayırlısı ile İnşaallah canım
Merhaba sonucunuz ne kaç yumurtanız vardı bende çarşamba günü aşılama olucam 3 yumurtam var adetin 11 ci günü 14,15,17 mm yarın tekrar bakıcak ona göre de çatlatma iğnesi olucam sonra da aşılamaMerhaba kızlar. Ben 2 Nisan da ikinci aşılamamı oldum. 11. Günümdeyim yarın kan vereceğim inşallah. Bu da olmazsa tüp bebeğe başlıyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz.
Merhaba bu ay aşılama yaptırcaktım bugun adet günüm ve hamile olduğumu öğrendim kimseye soyleyemıyorum erken oldugu için bare buraya yazmak istediim hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için çift çizgiyi görünce kan vermeye gittim 86.8 cıktı beta inşallah sağlı gebelik olur Rabbim isteyen bakabilecek gücü olan herkese nasip etsın inşallahhAnladım hayırlısı olsun
:)) gerçekten çok sevindim demekki doktorun yapmaması bu yüzdenmiş rabbim bu şekilde yazmış diyelimMerhaba bu ay aşılama yaptırcaktım bugun adet günüm ve hamile olduğumu öğrendim kimseye soyleyemıyorum erken oldugu için bare buraya yazmak istediim hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuz için çift çizgiyi görünce kan vermeye gittim 86.8 cıktı beta inşallah sağlı gebelik olur Rabbim isteyen bakabilecek gücü olan herkese nasip etsın inşallahh
Merhaba. Çok şükür pozitifi gördüm. 9+5 olduk bile kalp atışını duydum her şey yolunda. Ayın 16’sında ikili testim var. İki yumurtam vardı. Bir sağda bir solda. İkisi de büyümüştü. Bayrama denk geldiği için doktor öncesinde ve sonrasında da ilişki önermişti. Çatlatma iğnemi vurdum aşılama oldum sonra tekrar ilişki önerdi. Ne zaman tuttu bilmiyorum.Merhaba sonucunuz ne kaç yumurtanız vardı bende çarşamba günü aşılama olucam 3 yumurtam var adetin 11 ci günü 14,15,17 mm yarın tekrar bakıcak ona göre de çatlatma iğnesi olucam sonra da aşılama
Çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla alırsın kucağına yarın gidicem bende doktora çarşamba aşılama yaparız dedi 6 ay çatlatma iğnesi tedavisi oldum ama hep bir tane yumurtam büyüdü aynı ilaçla aynı dozda bu sefer 3 tane büyüdü sizin yumurtalar kaç mm di?Merhaba. Çok şükür pozitifi gördüm. 9+5 olduk bile kalp atışını duydum her şey yolunda. Ayın 16’sında ikili testim var. İki yumurtam vardı. Bir sağda bir solda. İkisi de büyümüştü. Bayrama denk geldiği için doktor öncesinde ve sonrasında da ilişki önermişti. Çatlatma iğnemi vurdum aşılama oldum sonra tekrar ilişki önerdi. Ne zaman tuttu bilmiyorum.ilişkilerde de tutmuş olabilir o yüzden öncesinde ve sonrasında da ilişki olmasına dikkat ettim. Maşallah sizinde yumurtalar güzel gelişmiş. Hiç kafanıza takmayın ben olmayacak diye beynimden atmıştım direkt tüp bebek yaparım prosedür gereği dedim hiç takmadım bile. Onun rahatlığı olduğunu da düşünüyorum. Rabbim sizleri de sevindirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?